Přejít na obsah

bob cv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Chomutov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bob cv's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Co naftový filtr. Když jsou ty mrazy.
  2. bob cv

    fapoff a chiptuning

    Ahoj. Mě dokud FAP fungoval,tak mě ani nenapadlo ho davat pryč. Až ted v lete začal zlobit a než kupovat novej nebo repas na auto který má najeto skoro 300tis. , tak šel u strakiho ven a když už to měl napíchnutý tak mi to i chipnul. Od tohoto jeho zákroku mi šla spotřeba dolu o 0,7l. Denně jezdím dálku 200km,takže to je 1,4l denně uspora a měsíčně při 20ti pracovních dnech 28l, takže nevim jestli jsem ekologii nak moc ublížil. Jestli někdo má zájem at to spočítá a budete hned vědět kde je pravda. A když se jezdí normálně,chip se využívá rozumně a navíc ho dělal někdo kdo tomu rozumí tak se nemusíš bát ani chipu.
  3. bob cv

    včera koupená 406ka

    mně to praská taky ,ale neřeším to. dělaj to dveře za řidičem, jsem to promazával několikrát a nepomohlo to tak na to prdim, protože bych to musel rozebrat a to se mi nechce. Jsem línej:D jestli nechceš aby ti to praskalo tak to budeš muset rozebrat(nebo nechat udělat) jinou možnost nevidím:papa
  4. bob cv

    307SW 1.6 HDI - Spojka, Chip, Servis

    Ahoj. Můžu ti odpovědět jen na bod 2. Chip mam na P 207 1.6 hdi 66kw od strakiho 007 a naprostá spokojenost. Chipnuto to mám podle něj asi na 80 kw, potože je to tak asi optimální. Víc bych se asi už bál aby mi něco neodešlo.UŽ s těma 66kw to jezdilo asi jako 406 hdi 80 kw a žralo o 1,5 l mín a po chipu to jede ještě líp a žere o 1,8l mín. Samozřejmě že při normální jízdě do 110km/h pak to jde nahoru víc než před chipem. Já jezdím dlouhý trasy a dostat spotřebu nad 5 l ,to bych se asi brzo někde zabil. Takže z mého pohledu: chipu bych se nebál,pokud ho bude rozumně využívat a myslím, že ani spojka nebo něco jiného by mu odejít nemělo. A at to nechá nachipovat od strakiho tady na foru. Je to člověk který ví co dělá a je navíc určitě levnější
  5. Asi moje druhé auto bude BMW:) Myslím ,že kdyby se mi to povedlo s mojí 406kou tak mám ten sloup u zadních sedaček.
  6. bob cv

    Zadní ložisko

    to já taky ne. ale co jsem měl dělat když jsem to auto koupil a po měsíci začaly hučet. Tak jsem se do nich podíval a promáznul.
  7. bob cv

    Zadní ložisko

    jojo souhlas. mně hučely obě a jedno to nerozchodilo,takže jsem musel dát jiný. ale to druhý jsem zachránil a už 4 roky a 120t km slouží dobře:cool:
  8. bob cv

    Zadní ložisko

    Já jsem zadní ložiska taky promazával. Když jsem sundal tu krytku na náboji tak tam byla nějaká stará rezatá a popraskaná vazelína,tak jsem jí tam odtud vydoloval co šlo a natlačil jinou.
  9. bob cv

    Zadní ložisko

    kotouče máš, ale ruční brzda je bubnová, takže s paknama;)
  10. bob cv

    Zadní ložisko

    [upravil dne 25/2/12 09:36 od bob cv]
  11. bob cv

    Nafta - zaujimavy domaci experiment

    To snad pujdu taky vyzkoušet:D
  12. bob cv

    pipnutie pri startovani

    Mě se taky ozývá gong,hlavně při prvním ranním nastartování .Potom už ne. Myslím ,že za to může opravdu slabý,nebo dosluhující akumulátor, protože mi to dělá už od podzimu co se trochu ochladilo a já si všiml ,že baterie už není co bývala.
  13. bob cv

    Nafta - zaujimavy domaci experiment

    Tomu nevěřím,že je to při -13. To musí být víc.
  14. Jestli je po sedmi letech ještě najde;)
  15. Muj kolega jezdí na ředěný olej s naftou už snad 4 roky co si pamatuju a nikdy žádný problém s palivovou soustavou neměl. To jezdí 25km do práce a zpátky. Ale má starou dobrou 205ku a ta to v pohodě schrupne. Mít jí ,tak to tam s klidem cpu taky:) Do svého bych se neodvážil. A ta bionafta je pěkný svinstvo,to bych nelil ani do tý 205ky. Když jsem ještě dělal mechanika ,tak jsme jí měli v práci(tenkrát to cpali skoro všude) . Když auto pár dní stálo tak bylo zralý na komplet pročištění palivové soustavy,protože se v ní vytvořil jakýsi film ,který měl tu vlastnost, že vše zalepil a všechno bylo zatuhlý. A navíc postupně naleptávala gumové těsnění a manžety,takže po nějaké době tekla nafta hlavně tam kde neměla. Ale třeba už jí dělaj jinak a není to taková hrůza:D
×
×
  • Vytvořit...