Stifler Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 okp: vhodnější by to bylo asi v tomto vlákně: http://www.peugeot-club.com/topic/61534-straki007-presvedcilřesvědčil případně v tomto: Citovat
Fugy Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 Zdravim. Tak cca pred hodinkou odomna odisiel Straki007 a chcem sa mu velmi podakovat predovsetkym za ochotu prist az do Zvolena a za perfektne odvedenu pracu fapoff a egroff na mojej p307 1.6hdi plus bonus v podobe sparovania kluca s autom. Super typek ktoreho mozem len odporucit!!! Straki007 velka vdaka! Citovat
janacek Odesláno 1. srpen 2016 Odesláno 1. srpen 2016 chcem sa poďakovať Strakymu007 za opravenie auta zo zavretými očami a ešte raz veľká vďaka za opravu Citovat
Swop Odesláno 21. srpen 2016 Odesláno 21. srpen 2016 (upraveno) Tak i já přidávám velmi kladnou recenzi a poklonu Strakimu za perfektní servisu FAPu a řídící jednotky. na mém 308 SW 1.6 HDI. Auto jede o poznání lépe a je radost s tím jezdit. Z prvních poznatků to vypadá i na lepší spotřebu. Dá se říct, že je jak znovuzrozené. Je to opravdový profesionál, který pracuje opravdu téměř jako chirurg. Takže děkuji za skvěle odvedenou práci a také trpělivost s mým autem :). PS: Už i manželka si všimla, že jí to prý nějak tlačí do sedačky (u ní je to co říct)... Citovat Upraveno 22. srpen 2016 uživatelem Swop Citovat
celda1970 Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 (upraveno) Když už si necháte v dnešní době udělat Fapoff...egroff....pudroff....mudroff...judroff....a já nevím co ještě.....tak to alespoň nevytrubujte do světa a ještě navíc kdo vám to dělal.......!!!! """Hlavně se tím všichni chlubte pitomci....ať máme na krku bezpečnost práce...""" Upraveno 22. srpen 2016 uživatelem celda1970 Citovat
radim.1008 Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 Nalejt do toho sádru, tak má Straki sochu. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Swop Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 před 36 minutami, celda1970 napsal: Když už si necháte v dnešní době udělat Fapoff...egroff....pudroff....mudroff...judroff....a já nevím co ještě.....tak to alespoň nevytrubujte do světa a ještě navíc kdo vám to dělal.......!!!! """Hlavně se tím všichni chlubte pitomci....ať máme na krku bezpečnost práce...""" Říká ten co má pod odkazem v profilu fotky dílny strakiho a připojené foto a komentář FAP OFF :). A prosím, nenadávejme si, vše se dá sdělovat rozumně. Citovat
celda1970 Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 To je možné ale nevykřikuju to hned tady na fóru....aby si toho hned každej všimnul a ještě napráskal toho kdo mi to vše udělal....chápu ty co jsou z toho nadržený.....dříve toho bylo plné fórum.....dnes bych už moc neriskoval a radši byl zticha.... A myslím žes mladší ročník...jinak bys pochopil hlášku v uvozovkách z jednoho hooodně známého filmu....nazdar. Citovat
Swop Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 V pořádku, měl jsem za to, že je k tomu toto vlákno určené, jak napovídá jeho titulek... oedituji tedy dodatečně svůj příspěvěk, aby nebyl tak bijící do očí... Žes = patrně že jsi? Ano, jsem mladší ročník. Ostatně je to uvedeno v profilu. Citovat
Martin B Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 Ahoj chlapi. Pažouta mam asi půl roku, tak jen dotaz : Montovali do 2.0 HDi , 80 kW od roku 2000 do 406 filtr pev. částic? Díky. Citovat
MilanF1 Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 Do motoru 2.0 HDi 80 kW se FAP filtr nikdy nedával. Jedná se o kod motoru RHZ. Montoval se i motor RHS a ten měl 79 kW a byl již vybaven FAP filtrem. Kod motoru obsahuje VIN auta, takže to jednoznačně poznáš, zda máš či ne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 máš ve vin RHZ a tedy 80kw tedy vždy bez fapu , ten se daval do označené verze RHS a měla 79kw ten už fap měl Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 MF1 byůs rychlejší resp máš rychlejší net Citovat
Frantic Odesláno 2. říjen 2016 Odesláno 2. říjen 2016 Nazdar chlapi pridam jednu osobnu skusenost s osobou straki007. Dlhu dobu som s tym otalal a nechcelo sa mi do toho, lebo som veril v napravu, ale dnes uz viem, ze sa jej nedockam, tak preto som sa rozhodol pridat sem koment,. Dna 5.12.2015 mi robil straki fapko s tym, ze mi nan poskytuje dozivotnu zaruku v pripade problemov. Coskoro po prejdeni xy kilometrov som pochopil ze FAPoff nevyslo a auto si nadalej regeneruje. Kontaktoval som strakiho najmenej 5 x a vzdy prislo na vyhovorky (dorobit soft, dovolenka, vela prace, nemal auto apod.) Do dnesneho dna nemam Fapko v poriadku a uz ma skutocne nebavi sa doprosovat aby mi ho prisiel urobit a dat na poriadok resp. uznat a priznat si, ze to na 2.0hdi - RHR s DELPHI nedokaze urobit. Budem rad ked sa dotycny k tomuto vyjadri a vyvrati moje mylne predstavy, ale osobne si myslim, ze uz je to skor moja naivita... Citovat
straki007 Odesláno 2. říjen 2016 Odesláno 2. říjen 2016 Jo. Jet jen tak 600 km a jet domu. Tvym smerem jsem proste nebyl. Promin jednou ano.Ale popravde.Nevzpomnel jsem si.A pokud vim tak kontrolka ohledne FAP ti nesviti a problemy s tim nemas. Az na to ze neni vypnuta regenerace.....tudiz nevidim duvod tvrdit tady ze to nemas udelane resp ze to neumim. Klidne zitra prijed do Chomutova a budu se ti plne venovat klidne cely den....hmmm Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2016 Odesláno 2. říjen 2016 no, je mi po tom úplné hovno, ale vy jste se domluvili, že reklamace řešíš jen v Chomutově??, protože když se mu chceš zítra věnovat celý den, tak asi svědomí čisté nemáš , vždyť jen kolik tvých zákazníků, cos k nim jel přes celou republiku za kšeftem si tu už stěžovalo, že se pak jen zapíráš, vymlouváš...,to všichni fakt lžou?? jsem rád, že nějaký čip nebo fapoff nebudu nikdy potřebovat Citovat
straki007 Odesláno 3. říjen 2016 Odesláno 3. říjen 2016 (upraveno) Ale no tak. To nema vyznam rozepisovat se dal.Bude to tady opet.A opet stejni lidi. Precti si to co jsem napsal , jetse jednou a poradne.A nepozastavuj se jen nad tim co se ti nelibi. Doplnim. Stezovalo se par lidi,kterim jsem to ve finale doresil,ale to doreseni uz sem nenapsali.Tak k cemu to vse? A kdyz jsme u poctu lidi v necem tak mam upravenych 7466 aut a kdyz se stezovali lidi pouze tady na foru a bylo jich treba 5 (a nastalo myslim u vsech uspesne reseni) tak docela slusna bilance. OZZY56 a cti si vsechno.A poradne!!!!! Upraveno 3. říjen 2016 uživatelem straki007 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. říjen 2016 Odesláno 3. říjen 2016 (upraveno) ozzy56 když je ti úplné h.... do toho co si ti dva mezi sebou dohodli tak proč jejich diskuzi komentuješ tímto tónem? Se Strakim mám jen dobré zkušenosti byl jsem u něj dělat rozvody na svém autě. Několikrát jsem mu už i telefonoval když jsem potřeboval já nebo někdo z mých známých konzultaci a nikdy nebyl problém v tom že by mi nezvedl telefon nebo pokud ho nemohl zvednout tak poslal SMS kdy se mám ozvat a pak jsem se dovolal na první pokus. Zrovna tak mí známí které jsem k němu doporučoval. Trošku problém bylo najít vhodný termín tak abych měl volno a hodilo se to i Petrovi protože jsem ho nechtěl otravovat o víkendu i přesto že mě ujišťoval že to není problém ale já mám za měsíc dva víkendy volné a dva pracovní a i já mám nějaké rodinné povinnosti které se snažím plnit alespoň v těch volných víkendech. Upraveno 3. říjen 2016 uživatelem Vena garážmistr doplnění textu Citovat
Frantic Odesláno 3. říjen 2016 Odesláno 3. říjen 2016 před 21 hodinami, straki007 napsal: Jo. Jet jen tak 600 km a jet domu. Tvym smerem jsem proste nebyl. Promin jednou ano.Ale popravde.Nevzpomnel jsem si.A pokud vim tak kontrolka ohledne FAP ti nesviti a problemy s tim nemas. Az na to ze neni vypnuta regenerace.....tudiz nevidim duvod tvrdit tady ze to nemas udelane resp ze to neumim. Klidne zitra prijed do Chomutova a budu se ti plne venovat klidne cely den....hmmm Opytam sa inak, co je podstatou FAP off? Podla mna vypnutie regeneracie to je primarny ciel. Pravdupovediac nechce sa mi verit, ze za 10 mesiacov si siel cez MT jediny krat, lebo ked islo o kseft tebe, tak vtedy si mal cestu kazde dva tyzdne ( a to si povedal ty, cize citujem len tvoje slova) to Vena: Ozzy vyjadril len svoj nazor a o tom je snad forum, aby sa diskutovalo o problemoch, cize preco ho odsudzujes za to a poukazujes na jeho ton vyjadrovania? Asi ma na to dovod preco takto reagoval ako reagoval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.