Přejít na obsah

Frantic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    387
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Vrutky
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Frantic's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Frantic

    308 2.0 hdi

    to je ako z rozpravky 12 rocne auto po dedovi s 50tis km.:)) ale k teme, jasne regulator na cerpadle vie pohnevat mal som to iste ale po 300tis km auto skakalo ako koza
  2. Frantic

    výměna tyček stabilizátoru

    u mňa zatiaľ štvrť-miliona a stále ok...
  3. Frantic

    2.0 hdi 100 kw automat otacky

    Ja mám pri tachometrových 130km/h 2400ot/min... Prevodovka ML6C
  4. Frantic

    podekovani za Fap a chip

    Lada a cakal si nebodaj nieco ine? on ti nema jednoducho co ponuknut tak naco by sa ozyval?:) ponuka macku vo vreci a ludia mu za to do vesela platia...
  5. Frantic

    Motorový prostor

    Mam presne ten isty problem, to ma snad kazdy kto ma 308cku
  6. Frantic

    podekovani za Fap a chip

    Ja sa len smejem straki na tvojej obhajobe pretoze sam vies ako sa veci maju ale hajis sa tu ako keby si bol neomylny. Tych nespocetne krat co si u mna bol je konkretne 2x, to len pre osviezenie pamati a zakazdym som sa ta pytal co chces za diagnostiku a nechcel si NIC, cize teraz to tu nevytahuj a nehraj sa tu na samaritana. 3.x co si bol u mna si dostal riadne zaplatene za konkretny vykon- vypnutnie FAP-u, co dodnes nemam. Pokial si dobre pamatam tvrdil si mi, ze testujes peugeota 308 s Delphi dlhsiu dobu, takze netvrd opak ze nemas moznost testovat lebo mam pocit ze pokusnych kralikov tu mas viacerych vratane mna. Nikto nespochybnuje ze sa vyznas do aut ale osobne si myslim ze pokial nieco robis tak to rob poriadne a neponukaj sluzby ktore nemas na 100% zmaknute a namiesto chlapskeho priznania si ze nieco nefunguje sa tu vykrucas.
  7. Frantic

    podekovani za Fap a chip

    Opytam sa inak, co je podstatou FAP off? Podla mna vypnutie regeneracie to je primarny ciel. Pravdupovediac nechce sa mi verit, ze za 10 mesiacov si siel cez MT jediny krat, lebo ked islo o kseft tebe, tak vtedy si mal cestu kazde dva tyzdne ( a to si povedal ty, cize citujem len tvoje slova) to Vena: Ozzy vyjadril len svoj nazor a o tom je snad forum, aby sa diskutovalo o problemoch, cize preco ho odsudzujes za to a poukazujes na jeho ton vyjadrovania? Asi ma na to dovod preco takto reagoval ako reagoval.
  8. Frantic

    podekovani za Fap a chip

    Nazdar chlapi pridam jednu osobnu skusenost s osobou straki007. Dlhu dobu som s tym otalal a nechcelo sa mi do toho, lebo som veril v napravu, ale dnes uz viem, ze sa jej nedockam, tak preto som sa rozhodol pridat sem koment,. Dna 5.12.2015 mi robil straki fapko s tym, ze mi nan poskytuje dozivotnu zaruku v pripade problemov. Coskoro po prejdeni xy kilometrov som pochopil ze FAPoff nevyslo a auto si nadalej regeneruje. Kontaktoval som strakiho najmenej 5 x a vzdy prislo na vyhovorky (dorobit soft, dovolenka, vela prace, nemal auto apod.) Do dnesneho dna nemam Fapko v poriadku a uz ma skutocne nebavi sa doprosovat aby mi ho prisiel urobit a dat na poriadok resp. uznat a priznat si, ze to na 2.0hdi - RHR s DELPHI nedokaze urobit. Budem rad ked sa dotycny k tomuto vyjadri a vyvrati moje mylne predstavy, ale osobne si myslim, ze uz je to skor moja naivita...
  9. Frantic

    308 2.0 HDI cukání

    v spojitosti s tymi samovolne zvysujucimi sa otazkami sa spomenula spojka... daj vediet ako si dopadol supajz s tym egr
  10. Frantic

    308 2.0 HDI cukání

    nesmyka ti spojka ked ti vybiehaju otacky smerom nahor bez drzania spojkoveho pedalu?
  11. Frantic

    HDI černý kouř + turbo

    presne ako tu spomenul kolega zavisi vela na technike a sposobu jazdenia menit mozes aj kazdych 5000 km, ked tomu nakladas resp dolujes z auta maximum aj prostrednictvom chipu tak potom sa niet co divit... Okrem toho to ze dymi pri chipe podla mna nie je vobec nic cudne. Vsak predsa vacsi vykon = vacsia davka a pokial turbo nestiha znamena to aj zadymenia, jednoducha logika...alebo nie?
  12. Frantic

    vibrování volantu při 130km/h

    ako sa hovori - nudis sa? kup si PEUGEOT )
  13. pisal som ti aj spravu tak ju mrkni a nemas za co;)
  14. Frantic

    HDI černý kouř + turbo

    Jurko a rozmyslal si niekedy nad tym ze ten chip co mas okrem dobreho pocitu moze sposobit aj to ze turbo to vzda o nieco skorej a preto dymis? pre hardhous.trip - to ze mas fap ON neznamena ze nezadymis.. ten zachytava primarne PM. a to je nieco uplne ine ako dymivost. Kazdopadne nad 200t km pri priemernej udrzbe ( cim nehovorim ) ze sa o auta nestarate je bezne ze si auto zadymi.
  15. Frantic

    vibrování volantu při 130km/h

    Mam rovnaky problem Klaus ako ty uz dlhsiu dobu, skusal som uz aj vyvazenie kolies viacnasobne aj u originalov diskov ako aj u dalsich elektronov a nepomohlo, takisto vymena pneu za nove a nic. Bola urobena geometria - nepomohlo, vymenene loziska takisto ako tu niekto radil, brzdy,kotuce ok - nepomohlo. Nakoniec som sa dozvedel ze cela chyba je v diferaku... takze tymto moje hladanie po pricine poruchy skoncilo.
×
×
  • Vytvořit...