Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Kunu mu žádný normální myslivec nezastřelí, jsou chráněny. A pak, na čepici by jich muselo být aspoň pět. 

Leda ji chytit do sklopce a potom ji odvézt hodně daleko nebo hodně hluboko🤣

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak když to bude přes zimu a řekne, že se to stalo na poli :aut A nebo tam dát tohle a pak říct, že se chudák spletla a nebylo to pro ní ;)

Odesláno

Lezla mi do motoru kočka-nalepil jsem na kryt baterky kousek filcu a napatlal jsem na něj tu aromatickou tygří mast, na tapecírung kapoty taky a zatím žádné stopy návštěv.

Odesláno

Kočky (i sousedovu čivavu :cool:) jsem odnaučil motat se mi kolem aut tím, že jsem parkovací místa posypal mletým pepřem :super

Soused si dodnes myslí, že má pes na něco alergii :aut

Na kola už mi nechčije a když se přiblíží k autům, tak začne ňafat a pšikat... :papa

Odesláno
před 4 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Kuna a v zimě na pole? 🤣🤣 Leda by tam Radim parkoval 😆

Tak na palouku no. Určitě by se tam nějaké věrohodné místo v okolí našlo, kde by se udělalo foto :aut Ale je otázka, jestli mu tam do zimy vydrží :D

Odesláno
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

Tak na palouku no. Určitě by se tam nějaké věrohodné místo v okolí našlo, kde by se udělalo foto :aut Ale je otázka, jestli mu tam do zimy vydrží :D

Aha, jsem nevěděl že se kuna muže střílet od začátku listopadu do konce února, ja myslel že je chráněná celoročně. No tak to potom jo, myslivce na ní :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...