Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Přezuto na 14ky Ilea, po jarním úklidu a 23let v provozu
  • O 3 týdny později...
Odesláno

On nemůže být chvíli klid... Že prdí výfuk, jsem už pár dní pozoroval. :myslim Dneska jsem pod to kouknul a tradičně za katem u kusu trubky.

IMG_20210519_164923.jpg

Takže sehnat svářeče, co to zabliká. :myslim:D

Větší problém vidím v tom, že jsem odhalil, odkud se čím dál častěji dělají loužičky pod autem. A to z topení z pod kolene na přepážce za motorem. :roll Co tam je nevíte někdo? Nějaký o kroužek? :myslim

IMG_20210519_165239.jpg

A ještě se ozve kovové bouchnutí od předních kol, když vezmu např. kořen pod asfaltem a mám u toho kola do levého rejdu. :roll Že by to dělal tlumič? Protože na jednom mostě je propadlá dilatační spára a tu když vezmu, tak je to takové tvrdé bouchnutí jako by na doraz. :myslim Budu muset navštívit servismany. 

Odesláno

Výfuk to je nekonečný príbeh :D 

Hadicu kúrenia som menil kamošovi na jeho 1.6tke XS, motor ma presne taký ako ty ;) Jemu praska príruba na tom istom mieste ako tebe a vyzeralo to rovnako :PSkončilo to tak, že akonáhle pridal, s tohto miesta začala striekať voda....

Hadicu sme kúpili novú. Vybrať tu starú nebolo nič ľahké, je potrebné stlačiť ten kovový jazýček a ťahať hadicu von.. no ale to po tých rokoch nejde len tak :D Mne sa tá plastová príruba hadice doslova rozpadávala, ten plast bol strašne vypálený od tej vody horúcej zrejme. 

Škoda že som to nefotil ako som sa s tym ..... :P  ale po tom .... som zvyšky tej príruby povyberal. K novej hadici by si mal dostať aj nové dve O-krúžky.

Hadica musí sadnuť za plastovú západku ide to tam tažko ale musí tam zapadnúť.... inak bude zle... my sme ju tam síce narvali a držala no raz kamoš išiel cez 5500 otáčok a vtedy ju vyhodilo von... 

Takže rieš to čím skôr :D Lebo takto ti môže urvať podobne aj túto už zrejme prasknutú prírubu.

Odesláno

Nešlo, nedokázal jsem to sundat. :roll:bacha Takže na středu příštího týdne vezu Pažouta do servisu ať to vymění a zrovna se podívají i na to klepání od předku. :roll

Dnes jsme koupili starší autosedačku pro Vaška do Pažouta, přestalo mě bavit je přendávat a přemýšlet, ve kterém autě zrovna je. Barvou bude ladit k autu. :D Do autobusu budeme kupovat novou. Už nám ze současné začíná vyrůstat. :super

IMG_20210525_181330.jpg

Odesláno

Škoda že jsem tě neznal dřív, měl jsem parádní rostoucí autosedačku Concord Transformer 15-36 kg. Prodal jsem je (měl jsem dvě) za nula nic a stav krásný. Römer taky super. Na těchhle věcech není dobré šetřit, lidi to kupují v Tesco apod a tomu já nevěřím. Takže 👍

• O 1 měsíc později...
Guest Petr 3008
Odesláno

Máš teda moc pěkný vnitřek, ty sedačky fakt super :super

Až pojedete na dovolenou, klidně Vašíka přivez k nám i s tím strojem :D, u nás by měl práce.. :D

Odesláno

U řidiče je trochu povolený ten vzor, ale tak na skoro 200tis.km ještě dobrý. :D Nejhůř je na tom volant, ten se již delší dobu drolí. Ale dva mám doma. Jeden trochu ošoupaný kožený a ten čtyřramenný, co je v inzerci. ;)

Vendovi vyřídím, jestli nebude chtít melouch. :D

Odesláno

Hele, kdybys chtel jednu sadu sedacek se stejnym vzorem do rezervy ... :) ted jsem zrovna nekomu fotil, ale nakonec je nevzal 😕 Na fotce to nevypada, ale byly schovany pod potahama a jsou zachovaly, musim je trosku vysat a zkusit nabidnout :)

IMG_20210704_160218.jpg

Odesláno

Ty brďo, tak přední bych asi vzal. :mrk V druhý polovině srpna bych měl jet na jih Čech. ;) Řidičova podle mě brzo povolí. Teda už povolila, ale ještě to drží u sebe. :DCo za ně? 

Odesláno

je, sorry, uz jsem tu pak nekouknul. Hele klidne ti dam komplet i se zadnima, kdyz mi das petikilo, budu happy :) jeste je teda vysaju a prohlidnu, pripadne nafotim, zda jsou 100% OK, at se pak muzes rozhodnout

Odesláno

Mě by šlo asi o sedáky protože jsem koukal, že opěradla nemají bederní opěrky. :myslim Ale za 500,- bych je vzal už kvůli sedákům rozdělal sedačky by nemusel být takový problém. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...