radim.1008 Odesláno 1. květen 2021 Autor Odesláno 1. květen 2021 Díky moc. Máš pravdu. Radovanik ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 17. květen 2021 Autor Odesláno 17. květen 2021 (upraveno) Dnes vyzvednuty, koupený a loupající se, olakovaný středový pokličky na Iley. Jedna prasklá středová poklička mi zbyla. Upraveno 17. květen 2021 uživatelem radim.1008 Radovanik a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 19. květen 2021 Autor Odesláno 19. květen 2021 On nemůže být chvíli klid... Že prdí výfuk, jsem už pár dní pozoroval. Dneska jsem pod to kouknul a tradičně za katem u kusu trubky. Takže sehnat svářeče, co to zabliká. Větší problém vidím v tom, že jsem odhalil, odkud se čím dál častěji dělají loužičky pod autem. A to z topení z pod kolene na přepážce za motorem. Co tam je nevíte někdo? Nějaký o kroužek? A ještě se ozve kovové bouchnutí od předních kol, když vezmu např. kořen pod asfaltem a mám u toho kola do levého rejdu. Že by to dělal tlumič? Protože na jednom mostě je propadlá dilatační spára a tu když vezmu, tak je to takové tvrdé bouchnutí jako by na doraz. Budu muset navštívit servismany. Moral3z ohodnotil 1 Citovat
Radovanik Odesláno 19. květen 2021 Odesláno 19. květen 2021 Výfuk to je nekonečný príbeh Hadicu kúrenia som menil kamošovi na jeho 1.6tke XS, motor ma presne taký ako ty Jemu praska príruba na tom istom mieste ako tebe a vyzeralo to rovnako Skončilo to tak, že akonáhle pridal, s tohto miesta začala striekať voda.... Hadicu sme kúpili novú. Vybrať tu starú nebolo nič ľahké, je potrebné stlačiť ten kovový jazýček a ťahať hadicu von.. no ale to po tých rokoch nejde len tak Mne sa tá plastová príruba hadice doslova rozpadávala, ten plast bol strašne vypálený od tej vody horúcej zrejme. Škoda že som to nefotil ako som sa s tym ..... ale po tom .... som zvyšky tej príruby povyberal. K novej hadici by si mal dostať aj nové dve O-krúžky. Hadica musí sadnuť za plastovú západku ide to tam tažko ale musí tam zapadnúť.... inak bude zle... my sme ju tam síce narvali a držala no raz kamoš išiel cez 5500 otáčok a vtedy ju vyhodilo von... Takže rieš to čím skôr Lebo takto ti môže urvať podobne aj túto už zrejme prasknutú prírubu. Citovat
radim.1008 Odesláno 19. květen 2021 Autor Odesláno 19. květen 2021 A jéje, děkuji pěkně za povzbudivé nasměrování. To mám radost. Máš prosím tě odkaz nebo něco, pod čím to najít? Citovat
Radovanik Odesláno 19. květen 2021 Odesláno 19. květen 2021 (upraveno) Taak, ja som na podľa VIN zobral tento typ: Gates 02-1870 a platil som za ňu cca 15, 16 euro + posielam link na nejakú CZ stránku: https://www.autokseft.cz/GATES-Hadicka-topeni-GT-02-1870-02-1870-nd1520202 Upraveno 19. květen 2021 uživatelem Radovanik radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Radovanik Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 Nie je za čo verím, že keď ju budeš meniť ti to pôjde ľahšie ako mne Citovat
radim.1008 Odesláno 25. květen 2021 Autor Odesláno 25. květen 2021 Nešlo, nedokázal jsem to sundat. Takže na středu příštího týdne vezu Pažouta do servisu ať to vymění a zrovna se podívají i na to klepání od předku. Dnes jsme koupili starší autosedačku pro Vaška do Pažouta, přestalo mě bavit je přendávat a přemýšlet, ve kterém autě zrovna je. Barvou bude ladit k autu. Do autobusu budeme kupovat novou. Už nám ze současné začíná vyrůstat. Milan+, OK406 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 27. květen 2021 Odesláno 27. květen 2021 Škoda že jsem tě neznal dřív, měl jsem parádní rostoucí autosedačku Concord Transformer 15-36 kg. Prodal jsem je (měl jsem dvě) za nula nic a stav krásný. Römer taky super. Na těchhle věcech není dobré šetřit, lidi to kupují v Tesco apod a tomu já nevěřím. Takže Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen 2021 Autor Odesláno 3. červen 2021 Hadice vyměněna, trubka za kazalizátorem uříznuta a navařená nová. A protože je krásně, nechal jsem Pažouta schovaného v garáži a užijeme si cabrio. PaKr, Radovanik, AKCZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červenec 2021 Autor Odesláno 4. červenec 2021 Dnes jsem dovezl Pažoutovi jiné a hlavně zdravé dveře v barvě. MilanF1, MJSytic, Radek Hurvajz a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2021 Autor Odesláno 5. červenec 2021 Odpoledne se udělalo hezky, tak jsem provedl rychloúklid. MilanF1, pavelu96, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 Máš teda moc pěkný vnitřek, ty sedačky fakt super Až pojedete na dovolenou, klidně Vašíka přivez k nám i s tím strojem , u nás by měl práce.. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2021 Autor Odesláno 5. červenec 2021 U řidiče je trochu povolený ten vzor, ale tak na skoro 200tis.km ještě dobrý. Nejhůř je na tom volant, ten se již delší dobu drolí. Ale dva mám doma. Jeden trochu ošoupaný kožený a ten čtyřramenný, co je v inzerci. Vendovi vyřídím, jestli nebude chtít melouch. Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2021 Odesláno 5. červenec 2021 Hele, kdybys chtel jednu sadu sedacek se stejnym vzorem do rezervy ... ted jsem zrovna nekomu fotil, ale nakonec je nevzal Na fotce to nevypada, ale byly schovany pod potahama a jsou zachovaly, musim je trosku vysat a zkusit nabidnout radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2021 Autor Odesláno 5. červenec 2021 Ty brďo, tak přední bych asi vzal. V druhý polovině srpna bych měl jet na jih Čech. Řidičova podle mě brzo povolí. Teda už povolila, ale ještě to drží u sebe. Co za ně? Citovat
Ferry Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 je, sorry, uz jsem tu pak nekouknul. Hele klidne ti dam komplet i se zadnima, kdyz mi das petikilo, budu happy jeste je teda vysaju a prohlidnu, pripadne nafotim, zda jsou 100% OK, at se pak muzes rozhodnout radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 13. červenec 2021 Autor Odesláno 13. červenec 2021 Mě by šlo asi o sedáky protože jsem koukal, že opěradla nemají bederní opěrky. Ale za 500,- bych je vzal už kvůli sedákům rozdělal sedačky by nemusel být takový problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.