Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Edison .. ja viem ake kde patria.. je to pre image.. kazdy hovori ze z 12000k budem prd vidiet.. ale ked zastavim a vidi niekto tu svietivost oproti halogenom tak sa cuduje ako dobre to svieti... a to su ludia ktory sa do toho prd vyznaju.. kto sa vyzna povie ze to nebude dobre svietit... ale opak je pravdou.. a za dazda to svieti ako halogen cize ajtak prd vidis... je to len o skusenosti... mal si niekedy 12000k ? ak nie vyskusaj... mozes sa opytat aj ucastnika... tomik1987 ... ten ti povie ci to je dobre alebo nie... a on mal 5000k a moje nesvietia o nic horise.. len farba je tosinku ina... ale velky rozdiel to nieje.. dam aj foto ked sa zotmie..

Odesláno

Na obdivování jsou ale jiné pořady (tuning srazy apod.), než je provoz na silnici!!! :grr:grr:grr:grr

Jinak já měl 5000 i 6000. Svítivost u nich poněkud klesá (ale spíše jen měřitelně, subjektivně nikoli). Ale použitelnost klesá naprosto rapidně. Nepluvě o dalších aspektech, jako je provokace. Naprosto zbytečná, navíc neúčelná. Frajeřinky na silnici fakt nepatřej a patřej jinam.

Nemluvě o tom, že existuje předpis EHK, který stanovuje barevné spektrum světelných zdrojů na vozidle. Shodou okolností pro plynové výbojky a halogenové žárovky je to spektrum stanoveno shodně.

[upravil dne 11.12.2011 13:18 od Edison]

Odesláno

:D tuning zrazy? co by som tam ja robil? predvadzal svoje svetla? asi uz nic ine:D

provokacia to asi nieje... jedine ze by sa chcel niekto vyvrsovat na mne uz len preto ze su to xenony... inak asi nic.. a nech mi niekto povie ze to bude oslnovat.. no nech sa pride pozriet:grr ..

ale ajtak tam pojdu sosovky a potom aj ina svietivost...

Odesláno

chapem ale to je tvoj nazor.. ty nechces nic ine pochopit len to svoje.. ja sa do toho dobre vyznam... a nehovoriac o tom ze viem co mozem a co nie.. jednoducho to tam mam a som spokojny.. ine nazory si rad vypocujem ale nie od ludi ktory s tym nemaju ziadne skusenosti.. a ak sa tu ideme zahadzovat s predpismi a zakonmi tak to kludne mozme .. ale to uz nebude o xenonoch a svietivosti ale o inom..:P

Odesláno
ja mu neberem jeho nazory ani vedomosti.. ja len hovorim o svojich skutocnostiach..:papa
Já mám zkušenost, že autem bez světel, bez přebytečných věcí s motorem z vrtulníku jsem v Bně za 20 minut... Kurnik... proč s tim vlastně nejezdím???? Nejsem já truPka???
Odesláno

já vim že sem mladej nezkušnej cucák, ale neni den abych cestou z práce nebo do práce nevymetal stoky s vypálenou sítnicí kvuli ,s prominutím, dementům který mi to xenonama rvou do ksichtu..A druhý takový sou borci se zaplejma mlhovkama...už automaticky zapínám nightbreakery a peru jim to zpátky...podlemě de vzhled stranou když tim oslepuju protijedoucí řidiče..ale sem jen mladej a blbej a tak tomu nerozumim..

Odesláno

Banane, rekni nam tu prosim, jakou mas kvalifikaci, ze se tu ohanis svyma zkusenostma? jestli beres zkusenost to, ze sis naprasil do svetel 12K xenony a libi se ti to, tak to fakt jako zkusenost neberu

• O 4 týdny později...
Odesláno

No zaujímavé vlákno :).samozrejme sa to tu zvrhne na xenonovú vojnu :D ale ja sa zastanem banana. sedím sem tam v jeho aute a svieti mu to fakt dobre. a sem tam ho aj stretnem ako oprotiidúceho vodiča a ešte ma neoslnil. svieti mu to tak ako ma aj keď išiel za mnou tak ma tiež neoslnil =) takže len toľko :papa

Odesláno

ako vidim pisu sem len clenovia ktory su proti xenonom.. uz nema zmysel to ani komentovat... jednoducho kto ma xenony je najhorsi.. ferry nic proti tebe ale moja kvalifikacia ta zaujimat nemusi.. a ak by si to aj chcel vediet tak to nebudem rozvadzat v tomto vlakne.. jednoducho zo xenonami v 406 mam skusenosti.. nic v zlom nikomu neberiem jeho nazory ani vy mne neberte moje skosenosti z vodicmi ktory mi hovorili ze ich neoslnujem.. a urcite by mi neklamali len preto aby sa mi tlacili do riti:blablabla... tomik1987 stretavam denne ked sa miname pri ceste do prace a pochybujem ze by si vymyslal:myslim... a tie nightbreakery ako pise ZoSo... to som riesil niekedy.. no pravdaze zivotnost 0 bodov. . pravdaze odcudzovane xenony vydrzali 4 roky bez vymeny... uz asi len preto je to bordel vsak?:blicismajlik

Odesláno
No určitě doporučuju xenony i do mlhovek, ale trohcu problém je, že pak se musí dát i do blinkrů a do obrysovek. U blinkrů je potřeba s tím pak počítat a blikat s přestihem páč chvíli trvá než se xenon rožne. Každopádně je to moc krásný :papa

blinkry nejsou problem, toto krasne resi stroboskopy :D:D:D:D

Odesláno

ja se teda ke xenonum uz vyjadrovat nebudu vsichni muj nazor znaji, ale ze banan pise neco o tom ze tady pisi jen lidi proti xenonum a edison je zrovna ma a uz asi treti tak myslim svedci o vsem :D jo kdyz uz se hada xenonar s xenonarem to je maso :D

Odesláno
ako vidim pisu sem len clenovia ktory su proti xenonom.. uz nema zmysel to ani komentovat... jednoducho kto ma xenony je najhorsi.. ferry nic proti tebe ale moja kvalifikacia ta zaujimat nemusi.. a ak by si to aj chcel vediet tak to nebudem rozvadzat v tomto vlakne.. jednoducho zo xenonami v 406 mam skusenosti.. nic v zlom nikomu neberiem jeho nazory ani vy mne neberte moje skosenosti z vodicmi ktory mi hovorili ze ich neoslnujem.. a urcite by mi neklamali len preto aby sa mi tlacili do riti:blablabla... tomik1987 stretavam denne ked sa miname pri ceste do prace a pochybujem ze by si vymyslal:myslim... a tie nightbreakery ako pise ZoSo... to som riesil niekedy.. no pravdaze zivotnost 0 bodov. . pravdaze odcudzovane xenony vydrzali 4 roky bez vymeny... uz asi len preto je to bordel vsak?:blicismajlik

Já mám taky zkušenosti, s takovejma jako seš ty a proto bojuju :papa

Odesláno

Já jsem nejvíc proti těm, co říkaj \"Kamarád jel proti mě a říkal blablabla...\". A je fuk, jestli má xenon, nebo třeba voskovou svíčku. Protě světla chtěj svý a to platí tím víc, čím víc to svítí a čím víc porušuju předpisy. Takže jako xenonista se stavím na stranu antixenonistů... :-DDD

Odesláno

Já mám taky zkušenosti, s takovejma jako seš ty a proto bojuju :papa

Dtto - jak by řekl Pastorek : \"A pod to ma podpíš!!!!\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...