Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Určitě něco jiného ... loni jsem dárek dostal a doporučeně to rozhodně nebylo ... šlo to obyčejně do schránky. Letos mi nic nepřijde ... ty už asi taky víš proč :)

Odesláno

Tak vedení moc děkuji,holky v kuchyni pečou cukroví a prý že poštak s autem před barákem a ono fakt,doručeno ted v sobotu. Kdyby přijel o chvilku dříve tak už bych ho prubnul.

[upravil dne 10/12/11 10:33 od Milan+]

Odesláno

Zdravim klubáci. Dnes ráno mi u dveří zazvonila paní pošťačka a říkala,že pro mě má balík - bez placení!! Byl jsem z toho trochu mimo,co mi asi tak kdo zase posílá... A ejhle,najednou vidím... :) otvírám..raduju se.. :) !!! Děkuju moc za velmi impozantní a praktický dárek!!! Udělal mi radost! Hlavní díky patří členům : Pe.tr,Přema,Schreek a MJSytic. :papa

[upravil dne 10/12/11 10:56 od Schreek]

Odesláno

děkuji za krásný dáreček, letos se vám mooooc podařil :) krásné svátky celému P-C :papa

Odesláno

I já bych rád poděkoval za hezký Vánoční dárek. Všem přeji hezké Vánoce, spousty bezpečných kilometrů a pohodu doma i v práci. Tom :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...