Jaroslav Čapek Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Ahoj chci kupovat na své podníkaní (výroba nábytku)Nákou vetčí dodávku do 100 000kč spíše levnejší.Máte nekdo zkušenost?Díky Jarda. Citovat
P607Olda Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Ford Transit jsem měl, nedoporučuji. Lehký zadek klouže, auto rezne a v kabině je na šířku míň místa asi o 12 cm, než v Boxeru (tři silní chlapi se tam tíž vejdou). Máme Jumper a Ducato (=Boxer), nějaké závady jsou, ale v zásadě spokojenost. Citovat
oddie Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Pokud to má být do 100tis, bude to dost orvaný vrak, ať to bude co to bude. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 24. listopad 2011 Autor Odesláno 24. listopad 2011 no říkaj že fordi stojej za prd.taky jsem koukal že renault master nevypada spatne.ono asi boxer ducato a jumper je asi na jedno brdo?jen jina značka ve předu. Citovat
Czedisonek Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 dodávky jsou dneska výrobně laciný (rozuměj naprosto doje..... aný a ošizený na všem) rychloobrátkový zboží který se musí zaplatit a ještě vydělat samo na sebe dřív než kleknou. Ten cenovej limit co na to máš ber radši jakože to je bez DPH a stejně to bude loterie. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 24. listopad 2011 Autor Odesláno 24. listopad 2011 jo to mi je jasné.Zas jsem mluvil s klukama co maj nové auta a říkaj že to stojí za hovno že zlaté staré že jsou věčné:-)tak je asi jedno co člověk koupí?Musí to bejt hlavně v dobrým stavu. Citovat
georgegg Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 tak se starou dodávkou v dobrým stavu určitě nepočítej Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 24. listopad 2011 Autor Odesláno 24. listopad 2011 par slušnejch jsem jích viděl.je jasne že maj nalitano ale ten motor vydrži hodně.mám znameho má ve firme jumpry a ducata maj nalítano kolem 500 tisic km a jezdej bez problému.no člověk bude muset hledat.ja se ale na druhou stranu jen ptal jaká značka je dobrá.A né jestli seženu nebo ne:) Citovat
ozzy56 Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 u nás se říká, že z hovna bič neuděláš, takže tak Citovat
GhostBoxer Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Já bych se nějakého Jumpera,Boxera či Ducata nebál. S vědomím, že kupuješ narychlo zbouchanou dodávku z rychlovýroby. Ale pod sto litrů to fakt nemá cenu. Když už, tak ještě nějakých 30 tisíc na nákup přidat a pokud to auto chceš na delší dobu, tak dalších 30 tisíc šetřit na náhradní díly. A dát se na modlení. Citovat
oddie Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Osobně, kdybych měl kupovat auto podle tohoto zadání, vzal bych právě Transita. Se starou 2,5D, bez turba, co nejnovějšího, tj. nějaký r.98 zhruba by se najít mohl. Ale je to stejně hodně velká sázka do loterie, pokud to podnikání má být dlouhodobější, chtělo by to i u auta uvažovat poněkud dlouhodoběji a koupit něco méně jetého třeba za 200. Citovat
Czedisonek Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 anebo udělat to podnikání natolik intenzivní aby utáhlo leasing na novou dodávku a ještě dost zbylo na veselej život Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 24. listopad 2011 Autor Odesláno 24. listopad 2011 jo to se kluci říka lehko novou to je docela ranec.uvidim přemyšlím o tom že bych něco koupil na jaře.Kamoš ve firmě budou prodavat prej fiata ducato meli to nové a maj ho 6let nebo kolik uz to má novejší masku tak uvidim.ale našel jsem docela hezkeho boxera dam sem odkaz http://sauto.cz/detail-inzeratu/uzitkova/peugeot/boxer/9470095 Citovat
P607Olda Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Od toho kamoše by to mělo výhodu, že bys znal historii. Jinak je to většinou snůška lží, hlavně stav tachometru atd. Citovat
oddie Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Novou bych nekupoval, vybíral bych něco okolo těch 5 let, cca. Pokud je možnost něco od známých, kde bylo to auto aspoň trochu na očích a je jasná historie a stav, je to jasné plus. Citovat
Dýdý Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Taky dost záleží kolik najezdíš.Jestli jseš jako mí sousedi - truhláři co dělaj 4 kuchyně do měsíce (a určitě je to dobře uživí ).Tak je lepší si koupit novou formátovačku nebo něco jiného do dílny a auto si občas najmout. Citovat
Brizan Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Já bych se toho tranzita nebál, máme je ve firmě a naprostá pohoda. Je jasný že když s tím jezdí více lidí tak auto trpí a potřebuje servis,ale to by se týkalo i jiných značek. Bejt tebou ještě zauvažuji nad tím jestli budeš jezdit spíš naloženej nebo prázdnější, jestli prázdnější tak určitě s předním náhonem. Měli jsme taky zadní náhon,ale to bylo úplně za trest s tím někam v zimě vyrazit, zahrabal jsem se i na rovince. Díky tomu auto skoro celou zimu muselo stát. Ale do té doby co máme jen přední náhony je klid. Výhodou tranzita je že jich je všude mraky a tím pádem spousty náhradních dílů na vrakáčích;) Citovat
Medvěd Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Osobně bych dodávku v Tvém cenovém limitu rozmlouval i největšímu nepříteli. Je třeba si uvědomit, že ve velkém množství firem se s dodávkama nikdo nepáře - přetěžování, studený starty, střídání řidičů, pouze nejnutnější servis ... a v momentu, kdy je třeba investovat do servisu se stará dá protiúčtem a koupí zas nová na lízačku. Ty pojízdné kasičky pak stojí v bazarech za pár kaček a čekají \"na kavku\" (a je úplně jedno, zda je to Tranzit, Boxer nebo třeba Sprinter). Pokud ale Tvé rozhodnutí je pevné, zařaď do svého výběru i Iveco - jeho výhodou je fakt, že nemá samonosnou kastli, ale má rám a tak se na něm tolik nepodepisuje časté přetěžování. Myslím něco takového [upravil dne 24/11/2011 22:45 od Medvěd] Citovat
Dýdý Odesláno 24. listopad 2011 Odesláno 24. listopad 2011 Taky je dobrý mít blízko sevis kde danou značku uměj .Jsem takhle jezdil s renaultem s každou blbostí do Prahy.Ted jezdím Iveco daily a mám klid.Kupodivu žádný velký opravy jenom servis ve vedlejší vesnici. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 24. listopad 2011 Autor Odesláno 24. listopad 2011 díky moc kluci jen jsem pište svoje zkušenosti.dobré rady se nikdy nestratej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.