Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes služební fileta 1,3  - 27l á 38,4 celkem 1036,8kč (služební tankovací kartou) čerpačka v prostoru bývalých   Pozemních  staveb v JH tenkaphm.thumb.jpg.913a4adb0679909a564a8e3ef1b99bcb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak sem včera byl tankovat po necelym měsíci a docela sem koukal na cenovej rozdíl,skoro o tři koruny, 95ka za 39.50 kč,naposled sem platil 36.90 👀

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Jo přesně, po 14 dnech zpátky v ČR a nevěřil jsem, co se stalo za tu dobu z cenami. :bacha

Tankoval jsem naftu v noci u Rajhradu na ONU za 35,90,-. Za 14 dní +4,40 na litru? :roll

Odesláno (upraveno)

Já tedy dnes při návratu z výletu rovněž na Orlen Bogatynia Diesel efekta za v přepočtu 34,5kc/litr včetně slevy z apky. Tímto děkuji pavelu96 za nápovědu, jak na to 🙂

Upraveno uživatelem mjtwister
Odesláno (upraveno)

Teď večer Orlen Miedzylesie Efecta 95 6,69zl./l ~ 37,50,-. :nevim V Žamberku na Benzině Efecta 95 39,50,- a Efecta Diesel 37,50,-. :blicismajlik

IMG_20230823_201623.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

O víkendu jsem s dětmi jel k rodičům do Zábřeha a od tama Zoo Lešná Zlín a koupák v olomouci. Docela mě překvapila cena LPG. Kolín se motá 13.90-14.90, zábřeh už byl za 16 a u Zlína chtěli 23Kč/l. Benzín a nafta tak nějak stejný, taky okolo 36 nafta a 38 N95, tam 38 nafta a 40 N95.

Odesláno

Aplikaci mám, na Polský Orlen vidím, když jedu do/z práce, ale zatím tam nejezdím. Až bude větší rozdíl :) Nebo, až budu potřebovat do kanystru pro zahradní stroje. V Polsku mají benzin bez biosraček.

Odesláno (upraveno)

Včera polský Orlen hned za hranicema Náchoda. Cena N95 byla 6,74 Zl minus 0,3 Zl kupon v aplikaci. Z obyčejné debitky mi odečetli cca 36,21 Kč za litr. Zkusil jsem to a zase mě tam dlouho neuvidí :D

Upraveno uživatelem Péťa
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

tak u nás visí na totemu MOL cena 40.30 Kč za BA 95

v Polsku fčil 6.21 Zlotuvek za BA 95  (34.35 Kč--kurz ČNB)

edit: teď mi přišel kurz ČS (kde jsem) 5.455, takže litr za 33.80 Kč :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Benzín naposledy v červenci (13.7) za 35,5 a před chvílí jsem jel okolo a již je za 37,50kč. Ropu naposledy za 36,5 a dnes už mají za 38,5. to se zase mladej prohne až mu zítra nakrmím C Čtvrtého a já ještě víc až budu krmit XP-tam jsem bral naposledy v červenci taky 13.7 za 30,50kč!!XP je jako záložní takže menší provoz.LPG máme zatím pořád pod 15kč/litr i když od minula šlo o korunu výš!!

Odesláno

V Utery na MOLce v pardubicich u letiste nafta za 39,5Kc... po sleve na kartictu 39Kc/l ... zas me tam dlouho nikdo neuvidi. Bohuzel, cestou nic moc levnejsiho nebylo a nebyl cas jet jinam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...