Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já teda nevím. Je sobota 30.7., v neděli se v Polsku nepracuje, to se chodí do kostela. A pořád žádná informace? Podle čeho se budou 1.8.2022 v 00:00 hodin řídit?

Odesláno (upraveno)

MOL Jesenice (Rakovnicko) 43.90, jakmile jsem najel na I/6 tak až do Phy 48.90 ...

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Mně spíš překvapilo, že MOL, na kterej tu všichni nadávají že je nejdražší i tam, kde je obklopenej konkurencí, má v městečku, kde není na výběr a nejblíž je Karlovarská, kde je to napálený taky, má tak nízkou cenu. Na silnici odnikud nikam a až po 80 km Plzeň bych zrovna u nich čekal 50 apod.

Odesláno

Dnes odpoledne jsem se cestou z práce na koloběžce zajel podívat, co ceny v Polsku:

2022-08-01 13.42.39.jpg

Chybějící číslo udieselu je "7", takže cenovka 7.62 Zl.

Benzin tedy stál stejně, jako v pátek a nafta dokonce slevnila :super

Odesláno (upraveno)

Kolin CNG 60,00 az 118,00 za kilo
pri spotrebe cca 5,3 Kg/ 100km se uz zacina vyplacet jezdit zase na benzin :P (cca 7,5litru / 100km)
jinac v utery natankovan benzin za 42,19 na benzince Odrepsy (tank ono bylo mimo planovanou trasu)

@VojtouNerCZ u mejta musi ta benzina slusne prodelavat diky Tank Ono - vim ze tam jsou prave ceny podobne neli stejne - takze se vyplati tankovat benzinu (ale zase jakou maji vytoc a jak stary benzin kdyz jim konkuruje ONO)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...