Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

.... a to se vyplatí !!!

Schválně, kdo tam bude první? 😂

Odesláno (upraveno)

Tady chtěl taky někdo ušetřit 

https://plzenska.drbna.cz/krimi/8436-z-prorazene-plastove-nadrze-vyteklo-sporivemu-ridici-temer-2000-litru-nafty-zpusobil-ekologickou-havarii.html

Jinak tady v NJ nafta za 45,60 a viděl jsem LPG za 18,90 :blicismajlik

Edit: spletly se mi číslice. Ta nafta byla za 46,50, ale už je zase jinak.... :(

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

šéf státních hmotných rezerv píše, že zásobníky s ropou jsou plné a do republiky proudí dohodnuté množství ropy, tak prý není žádný důvod, aby cena paliv rostla tak rychle jak roste, tak jsem zvědavý, co vedení státu ve středu vymyslí 😉

Odesláno

Ono bude stačit, když mediama proběhne zpráva, že ceny půjdou nahoru  a pumpaři půjdou dobrovolně s cenama nahoru.  😐

A hmotné rezervy je nezajímají. 

Být pumpař udělám to samé 

Odesláno

Tak avizovane - Lipa nad Orlici dnes z cca 18hod

A kolem 22,30 Dobruska ;)  Joo mobil za bezmana 18tis dokaze udelat i toto - a muzete me kamenovat ale mobil je na telefonovani 🤣😂😰 ne na cokoliv jineho.
Jinak drazsi nafta uz byla prez 50,xx

Jak je mozne ze se zvedaji ceny nekolikrat dene - kdyz jsou stale stare zasoby - ze by naprosto cista ZLODEJINA?

Omlovam se za :xvul ale toto uz i me tak trosku se - stve :(
Zitra za krasneho svetla pridam lepsi fotku a jak rika kolega - fotograf - za pekneho pocasi foti i krabice od bot a za to se podepisuji.

Pekny vecer od pulitriku piva :papa

20220307_191807~2[1].jpg

20220307_222315[1].jpg

Odesláno (upraveno)

@Lihous ano, je to zlodejina. Zvedaj to behem dne klidne o nekolik korun. A rozdil jde samozrejme cerpadlaru do kapsy jako zisk. To je to samy jako loni s adblue. Silenej hype na cenu.

A lidi to brutalne podporujou tim skupovanim do kanystru... to to jen dal roztaci.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno (upraveno)

... a to jsem dnes zaslechl že i při těchhle cenách si ještě pořád za daný objem peněz koupíme cca o 20% PHM víc než v roce 2008 nebo 2013 ...

... a tak mi to nedalo ... průměrnou nebo svou mzdu už si každý jistě dosadí a vydělit si to taky zvládnete všichni ... :papa

Např. 2013: 25.001/36.50 = 685 litrů nafty, teď cca 40.000/50 = 800 ...

... ale nevím, kolik v tom roce '13 stál plyn, guláš a pivo ... zajímavý je to ...

IMG_20220308_073418.jpg

IMG_20220308_073513.jpg

IMG_20220308_081242.jpg

IMG_20220308_081321.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

A jak slibeno bylo tak se cini ...
Omlouvam se krabicce od bot po jedne z mnoha aktualizaci na mem MT jsem zjistil ze to nefoti uz ani za plneho slunicka :myslim
Tak ze "vyjmecne " slozena fotka i video - aby se dalo zjistit kolik nam to stoji v Dobrusce - hold pokrok zastavit nejde

A mala komplikace nejde nahrat videosoubor tak ze bez videa - avi mp4 proc netusim ale uz s tim byl problem nejen u me.Benzina.avi  

Krasny den 

Benzina.jpg

Odesláno

Sawoy : to je klasický argumentační faul. To že si po 14 ti letech můžeme koupit něčeho o 20% víc není teda moc na chlubení. Takže jsme pořád ti chudí z Východu😉
Taky jsem večer jel kolem Benziny a 47.7
Okolní pumpy (tam kde jsem koukal jsou hned vedle dvě) už jsou levnější

Odesláno

Tak oni to dnes kluci vyřeší. Prý nám odpustí bio*neumím psát slušně*ky a silniční daň tak to určitě srazí cenu minimálně na 39 Kč😂
Já dnes na Robin Oil naftu za rovných 50 Kč

Odesláno
V 7. 3. 2022 at 23:04, pavelu96 napsal:

Taky jsem nevěřil, že nafta na "neznačkové" Prim Lbc za 49,90,- bude dražší než nadnárodní Mol Lbc za 46,90,- :blicismajlik

Podcenili jsem Mol - včera už za 50,50,-:bacha

Jako přihodit si za týden 17 Kč je čistá čórka a to co předvádí klauni s biohovny a silniční daní je víc k pláči než k smíchu. 

Holt budu dál jezdit do Pl.

Soused mluvil včera s obsluhou benzínky u nás ve Fdl a prý tam jezdí tankovt za 50,- jen lidi se služebními vozy a pár kamionů.

Nevím komu to vyhovuje...

Odesláno (upraveno)

Jen aby to kluci a holky nevyřešili jako elektřinu ... jen těm co to opravdu potřebují ... podle nich ...

Já osobně si to překládám tak, že když mám úspory, tak mám zapomenout na rekonstrukci podlah v domě a výměnu kotle a obsah rozbitýho prasátka věnovat na oltář burzovních cen neboli EU. Bezva, přesně kvůli tomu ty úspory mám .... 

Edit: nevyhovuje to nikomu, možná už ani těm pumpařům, to jen těm na všechno připraveným je to u Brusele ....

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

u nás taky nafta za 52.30 (MOL) , jeden opilec tam stál a vyřvával Zlatí komunisti 😂🤣, ale teď už  bude v Opavě na psychiatrii...

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...