Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo chlapci, já věděl proč ne naftu. 😁 Sice mě bude stát za chvíli béňo asi 50 Kč ale tak alespoň bude že 🤣

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysR jen aby na tom béňu za chvíli taky nevisela cedulka mimo provoz 🤣.

Hele, to si neumím představit kdyby to fakt došlo.. nepojede nic, nebude nic fungovat. To by zastavilo komplet dopravu

Odesláno

Nějak nám dokázat musejí že to bez těch elpiksel nepůjde ....:bacha

Odesláno
před 2 hodinami, Petr 3008 napsal:

@pavelu96 jo, 19.50.. férová cena 🤣 a ještě mimo provoz, no krásná práce. Já to asi nechám až mi začne signalizovat, pak to budu řešit. Stejně chci vědět kolik km na náplň ujedu, alespoň přibližně. Teď mám cca 10 tisíc. Když bude nejhůř holt tam zvrhnu x krát předraženej kanystr 😆

Nezkusil jsi třeba Benzinu? Tam bývá i cena lepší. Už jsi to AdBlue doplňoval?

Guest Petr 3008
Odesláno

@HonzaZ teď jsem koukal na mapu stanic Benziny, tady v okolí nikde AdBlue z pistole není. Nejblíže ten J.Hradec, Sezimovo ústí a asi Volary.

Jj už jsem plnil, 10 tis mám najeto od doplnění. Zítra asi sjedu k pumpě a pro jistotu dva kanystříky prostě koupím

Odesláno

Uvidíme, možná je to zbytečná panika. Výhoda je, že po dotankování to AdBlue vydrží fakt dlouho. Ceny budou ale asi bláznivé na všechny strany. 

Odesláno

V pátek D za 31,60 a cestou z práce fronta tak na 3/4hod :roll Tak jsem to vzdal a dneska už 32,20 :bacha A to v květnu byla nafta 26,60. Takže rozdíl na nádrži u 508 dělá cca 400,- :grr 
Tak to snad ještě zítra vydrží, než tam vyrazím :nevim 

mesice.JPG

Odesláno

Mno, OMV na Moravě.. ... Prémiová nafta za 39,50 litr?  To vypadá že New Green Deal bude fungovat... ....káry a palivo jen pro extra bohatý.... ...a k tomu prázdné silnice....

Odesláno

Tak nekouřím, dá se říct že téměř nepiju, do hospody taky nechodím,tak budu pálit benzín dál. Mě nikdo nezastaví 😁

Odesláno (upraveno)

No ono ani tak nepůjde o to kolik si budeme moct nalejt do nádrže a kolik do volátka. Ono to bude o tom co těch 50 za litr udělá s cenama naprosto všeho co nemá nožičky a nedojde samo do regálů v obchodě. A rohlík za 8 nebo víc ... :myslim

Upraveno uživatelem Sawoy
Guest Petr 3008
Odesláno

Nás to taky nezastaví :D. Ostatně myslím, že podobná cena už taky byla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...