Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tip pro východní Prahu - Benzina Plus na pomezí Černého mostu a Vysočan (KOlbenova 809/31) Verva 100 dnes za 29,90 (čili N95 ještě míň)

Odesláno

nechápu, jak je možný že všude v okolí (za poslední 14 dní) Slaný, Praha (né hlavní tahy a dálnice), Ostrava na Benzině nafta v průměru o cca 2 koruny dražší než v Kolíně... :D asi sem ještě nedorazilo, že ceny pohonných hmot rapidně klesly ;)

Odesláno

nechápu, jak je možný že všude v okolí (za poslední 14 dní) Slaný, Praha (né hlavní tahy a dálnice), Ostrava na Benzině nafta v průměru o cca 2 koruny dražší než v Kolíně... :D asi sem ještě nedorazilo, že ceny pohonných hmot rapidně klesly ;)

uz jsem to tu psal

me se libi jak statisticke udaje rikaji ze nejdrazsi je palivo v praze a nejlevnejsí v libereckem hradeckem a ove . pak dodaji ze vzchazeji ze statistik ccs , nejdrazsi pumpy jsou na okruzich mest a na dalnicich , v ostrave ze zkusenosti o 2 kacky drazsi palivo nez praha, proto vzdy jak jedu ovu tak tankuju naposled v MOLu na mohelnici nebo ono v Mýtě.

tadz jde oto že vetsina tech co maj firemni ccs tak cenu paliva neresi a tankujou kde jim palivo dochazi, coz vetsino jsou tz dalnice nebo obchvaty nikdo nesjizdi nekam mimo trasu .

kdyz jsem mel v praci jen shell kartu tak na me nejcastejsi trase moc shell nebylo , MB tam cena sla , pak praha , pak u turnova na R10 a kolikrat tam bzla nafta i za 39.....tot ty nesmyslne statistiky , resp muj pohled na ne

Odesláno

Souhlas s Pe.Trem, jenom bych dodal, že do těch statistik vstupuje ta konkrétní čerpací stanice jen jednou, bez pohledu na počet tankování (použití CCS).

Ale určitě je pravdou, že v tom seznamu čerpaček, kde se platilo CCS, nebudou ty "mimo trasu".

Jaké z toho lezou ceny, je vhodné pro porovnání vývoje v delším horizontu nebo pro porovnání se zahraničím. Ale ceny v regionech to neodráží.

Ale když jsme u těch cen, včera u nás v Lysé nad Labem na Primu zlevnily naftu na 24.90 Kč/l. Já však bral EuroOil Nehvizdy za 26.20 Kč/l.

Odesláno

No jo ale kolik stavala ropa pred tema cca 5-7-10lety za barel a kolik stoji ted .....
Joo je to nadhera a rozumne ze je levnejsi hnedle se lepe jezdi ale i tak je to celkem "drahe" ikdyz se do ceny "promitne mesmyslna" intervence castecne naklady na vsechno  .....
Pokud si vzpomenu tak stavala kolem 50dolaru za barel kolik je dnes  ;) 
A u nas se slavou oznamuji ze zlevnil o 0,01haleru ale ze zdrazi o 2cele koruny to mlci .....

Proc se nemze hnout cena klidne i prez den kazdy den ..... jako jinde ve svete/dle aktualniho kurzu?

Prikladem je to hloupe polsko .... sice maji na panelu treba 4,47 ale na stojanu klidne 4,30 .... a jde to .... nekdy je to obracene ,,,,,
Tak a ted do me  :papa    

Odesláno

24,90 to uz je pekny,tady to vzdycky klesne tak o korunu,max 1,50 kc,i kdyz ted mame 26.90 z 31.40 taky je docela znat

odeslano z Lumie

Odesláno

No jo ale kolik stavala ropa pred tema cca 5-7-10lety za barel a kolik stoji ted .....

Joo je to nadhera a rozumne ze je levnejsi hnedle se lepe jezdi ale i tak je to celkem "drahe" ikdyz se do ceny "promitne mesmyslna" intervence castecne naklady na vsechno  .....

Pokud si vzpomenu tak stavala kolem 50dolaru za barel kolik je dnes  ;) 

A u nas se slavou oznamuji ze zlevnil o 0,01haleru ale ze zdrazi o 2cele koruny to mlci .....

Proc se nemze hnout cena klidne i prez den kazdy den ..... jako jinde ve svete/dle aktualniho kurzu?

Prikladem je to hloupe polsko .... sice maji na panelu treba 4,47 ale na stojanu klidne 4,30 .... a jde to .... nekdy je to obracene ,,,,,

Tak a ted do me  :papa    

50% z ceny na stojanu je prispevek statu... nebo tez dane...

Odesláno

Brno Shell Jihlavská stále 29,90,- za N95 i naftu, to už je rozdíl 6kč proti ONU, se divím, že jim to tam někdo kupuje :bojim

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem tankoval v Praze naftu 24,2 Kč/L.

můžu se zeptat kde? :D

ja dneska v praze rano tankoval za 25.20

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno (upraveno)

Myslím že jsem to psal dříve pokud ne tak se omlouvám. Tankuju na neveřejný čerpačce v práci.  Ale vím že jsou i běžně dostupné čerpačky kde mají kvalitní naftu za podobnou cenu jako u nás. Třeba   Pod Šancemi u Pražských služeb tam jsem tankoval než to povolili v práci. Nebo nahoře na starý Teplický u Hrubýho.  Pak bejvala taky jedna dobrá pumpa na Veleslavíně v tom policajstským areálu ale tam byl zajímavý benzin.

A asi je rozdíl platit 24,2 proti 28,9 to měli včera na Shellce na Proseku.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Dík za radu ;) ted po praze jezdím vcelku dost tak se to hodí.. upřimně moc nemám rád pumpy tankono a podobny.

Ale v Hp  je malá (zelená) benzinka kde je to dost levný ale o tom by mohl vědět víc Scratch

Odesláno

V HP zelená malá pumpa je Martin oil. Ještě když jsem měl felici tak jsem tam tankoval benzin naftu jsem tam taky brával do berlinga . Tehdy tam byli ochotný a milí holky jako obsluha jak je to dnes nevím. Před vánocema  jsem si tam byl umýt auto jako jedni z mála možná jediní mají horkou wapku ale když jsem se v té myčce zavřel aby to mělo smysl auto máchat horkou vodou tak na mě přiběhnul jakejsi frajírek že vrata musí být otevřené. Tak jsem si auto došmudlal a jel pryč.

Odesláno

ja sem tam taky pravě dřív s felicii tankoval ae to už je nějaky ten patek. sem si nemohl vzpomenout na nazev jen mě vždycky zaujaly ceny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...