Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

StatOil Polsko - byvala DiselGold jak se to ted jmenuje netusim ale dle letaku na -32°C a cena 4,31zl/l kolik je ale kurz nevim neresim.

Tak to jsem nikdy neresil -32, to tu nebude ani hned a při tom kurzu cena nic moc.

Odesláno (upraveno)

Ja nerikam jezdete to tam kupovat :) Jezdime tam uz tretim rokem a jsme 100% spokojeni  - / u nas je podobna VERVA / Cenu neresime.
A ze nebude -20°C natoz -32°C je pravda.
A je pravda ze kdyz byl benzin tak bylo skutecne jedno kde se tankuje ale u nafty jsme opatrnejsi ono HDI na opravu neni levna zalezitost :) tak ze u nas ....... Ale to nereste.Ja to jen napsal ze to je a bylo.
Video je z 11.02.12 kdy auto stalo celej den/noc venku oskrabla se okna a jelo se domu - ne jedno auto nejelo.

A (3).3gp

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Teplotu řeším od doby, kdy mi auto chcípalo v -10, a když jsem o pár dnů později přijel k OMV, na stojanu měli napsáno -20°, ale při -5 bylo v průhledovém okénku mlíko. Pokud by tu někde okolo měli zaručenou do -32, klidně vezmu plnou 80 litrů, i kdyby stála 35 kaček litr.

Odesláno

Teplotu řeším od doby, kdy mi auto chcípalo v -10, a když jsem o pár dnů později přijel k OMV, na stojanu měli napsáno -20°, ale při -5 bylo v průhledovém okénku mlíko. Pokud by tu někde okolo měli zaručenou do -32, klidně vezmu plnou 80 litrů, i kdyby stála 35 kaček litr.

Co jsem pořídil stavebnici na které se pracuje velmi málo momentálně,tak parkuji s kulišákem venku  a nestalo se mi ,že bych ještě zamrzl a ani dcery  na horách,brával jsem Agiptech, Shell,ted spíše Eurooil a po dlouhé době jsem zkusil Ono,tak uvidíme. A ted ani žádný Vif nepřidávám. Takže asi tak.

Odesláno

modlim se aby mi slevnily benzin no

Kam by ho jeste meli zlevnovat ?? Lidi vy si nevidite do huby nebo co ? Za tyhle penize se tankovalo pred peti, sesti lety, mezitim to slo prudce nahoru, cca 2 roky zpatky ceny N95 atakovaly hranici 40 korun za litr ... Nepochopim toto  :myslim   :blicismajlik

Odesláno

Mám schovanou účtenku z krizového přelomu roku 2008/2009 a to jsem bral benzínek za 21,90Kč/l, takže pořád je kam zlevňovat :aut

Odesláno

30 se taky počítá dobře. Nádrž za osmnáct stovek... Ale připomnělo mi to ten vtip "neřeším, kolik stojí benzín, já stejně vždy tankuju za čtyři stovky" :P

Odesláno

dneska jsem byl tankovat po delší době,tady u nás na Benzině nafta 26,90 kč

naposled když jsem tankoval to bylo v říjnu a stála 29,90kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...