Jimmy106 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 salda: vetsinou.. jinak si myslim ze je to fuk ne? Teda za predpokladu ze tam nemam rychlost.. Citovat
godzila.01 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Já hlavně točím klíček když startuju, nemám šlapací autíčko, abych na něco dupal ...;) Citovat
koblih69 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Nicméně několikrát jsem četl, že se to nedoporučuje... ale my co jsme začínali na hundrtkách ( Škoda 100 ) tak už to jinak neumíme Citovat
PAJA106 Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Co se nedoporučuje?? Jinak já teda taky vyšlapávám spojku při startu. Citovat
Šalda Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Koblihu, taky právě slýchávám názory že se to má, nebo že je to jedno, a nebo že se to nemá, tak si chcu udělat jasno:D Godzi, a točit klíčkem při startování??? Na co je to dobré?? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Jimy106: Není to fuk, pokud nestojíš na spojce tak se točí předlohová hřídel ve špajsce a při velkých mrazech kdy olej hodně ztuhne to hodně ztěžuje starování. Proto se doporučuje na spojku šlápnout a to i v případě, že tam máš neutrál. U nás bývá párkrát za zimu kolem -25 až -30°C a když jsem mělo felinu tak se mi při těchto mrazech stalo, že po puštění spojky se auto samo rozjelo a to i přesto, že jsem tam měl neutrál. Stodváca to dělala taky, u parníku zatím nevím, mám ho jen chvíli (od března). [upravil dne 15/11/11 23:10 od Bigbadjohn] Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 ano, pri startovani se slape na spojku i s neutralem nekdo toci klickem, nekdo macka cudlik, nekdo vytukava kod , no a nekdo to taky bere s rozebehem Citovat
godzila.01 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 a někdo točí klikou .... :D:D Citovat
Bigbadjohn Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Měl jsem Oltcita a ten měl starovací kliku. Dala se použít i na povolení šroubů u kol a zvedání auta heverem Citovat
Kupca Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 No vidíte kuci že ten dotaz pěkně rozproudil debatu a za chvíli budeme u ženskejch a bude to zajímavější Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 nene, tady to vetsinou skonci u zradla a ja mam dneska svickovou Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Scratch: :D:D:D:D:D:D:D:D pravda no.. jidlo to tady zavrsi castokrat.. Citovat
Kupca Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 To tak dobrý papu není taky marný a na hrnek chodíte?? Když dostanete propustku Citovat
punkac Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 tak ta mi vypadla Já myslel, že ti nafackovala při roztáčení kupé Kontakt! Můžeš..... Když jsem měl škůdku 105 užovku, peněz nebylo nazbyt a kolikrát benzín stačil na nastartování a vyjetí kopečku. K pumpě už to bylo z kopce. Dojel jsem ke stojanu vzal za kilo a pak se jednou nohou odrážel, druhou (se ví že pravou ) držel spojku a po 5 metrech prd prd a jelo se na koupák. To bylo vždycky čumilů před pumpou, co to tam ten chudák dělá. Ale na škodovku nedám jako na moje první auto dopustit:roker Citovat
John_Ice Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 když jsem byl na vojně,tak nešel nastartovat tank a jeden boreček (pošťák) vážně uvažoval kde veme kliku na startování,že žigulík mu takhle startuje...a potom jak jak měla vojna dopadnout,když to podepisovali tací ...... Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 u toho mi tak maximalne nafackuje manzelka Citovat
Stifler Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Zrovna teď jsem s přítelkyní řešil stejnou otázku. Já vždy při nastartování šlapu na spojkový pedál ikdyž tam mám neutrál a ona to nedokáže pochopit, proč to vlastně dělám, když mám vyřezeno na neutrál. Já nikdy neparkuji se zařazenou rchlostí, ale vždy na neutrál se zataženou ručkou (i v největších mrazech). Ale ptala se mě (až teď po takové době... ), proč to vlastně dělám? Proč šlapu na spojku, když ona startuje svou Fábku vždy bez sešlápnutí spojky a nemá problém? Tak jsem se nad tím zamyslel a nedokázal jsem jí ani odpovědět... Vím, že mě to tak učili před lety v autoškole a od té doby to prostě dělám vždycky stejně a nezajímala mě dosud příčina, proč to dělám. Ale teď jsem byl v koncích, protože zpravidla odpověď na otázku mám, co proč dělám, a najednou nic.... Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Stifler: no vidis, to jsme na tom stejne.. ale uplne nahore psal Bigbadjohn proc se to tak dela.. ale z jeho vyjadreni jsem pochopil, ze je to dobre v zime.. ale v lete je to asi fuk.. Citovat
Stifler Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Jimmy106: Asi to tak bude. BBJohnovo vyjádření jsem si četl a zní to logicky, ale nevím, jestli to platilo jen v zimě nebo furt. Já to dělám pořád a vůbec mě to sešlápnutí spojky při startování neobtěžuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.