koblih69 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Pánové může mi někdo napsat něco k Samsung Galaxy S II? Recenze si najdu, ale spíš postřehy z praxe při používání. Jsou tam nějaká ale? Teda kromě ceny Je nějaká rozumná alternativa, která by byla cenově přijatelnější a nabízela podobné parametry? Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Ahoj, mám ho a intenzivně používám několik měsíců, kupoval jsem ho krátce po uvedení na trh v ČR. Nejdřív musím napsat, že stále jsem spokojen. Ale pochopitelně má spousty nevýhod. Najdi si čas a projdi si fórum o tomto telefonu: http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s-ii-f221.html Pro mě je momentálně ejhorší výdrž na nabití. Ráno v šest sundám z nabíječky se 100% baterky a večer když jdu spát, tak má kolem 20%. Jenkdyž jsem byl na dovolené, měl vypnuté wifi i data a téměř netelefonoval (ale fotil a hrál Angry Birds), tak vydržel cca 2,5 dne. A ještě Tě chci upozornit, že to slavné nepoškrábatelné sklo má na mém kusu už dvě poměrně hluboké rýhy Citovat
AnotherOne Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Tá istá skúsenosť - slabá výdrž batérie. Citovat
koblih69 Odesláno 10. listopad 2011 Autor Odesláno 10. listopad 2011 Hm ta výdrž je mrzutá, i když můj HTC na tom není líp... kluk je z Omnia PRO zvyklý na podstatně lepší, hm to me teda překvapilo... Citovat
punkac Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 co mě docela překvapilo, že kamarád který ho má něco vyfotí a fotka na jeho dyspleji je taková jako ostřejší i když se mi zdá, že je mírně nazelenalá. Fotku mi pošle do mé N900 a fotka vypadá úplně stejně jako fotky, které fotím já (samozřejmě má větší rozlišení, ale barevnost je stejná, tak i v PC) Pro mě teda dysplej GSGII zkresluje skutečnost Jinak i přes tuhle vadu, kdybych neměl N900, koupím si SGSII Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Barevné podání jde částečně upravit (režim displeje dynamický, standardní nebo videoklip). Ale spousta uživatelů si stěžuje na nějaké fleky na displeji, já je nepozoruji (ale ani nehledám). HW displeje bude OK, většinou se jedná o SW nastavení. Citovat
Stifler Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 je třeba si uvědomit, že nemůžete očekávat výdrž celé dny, když máte mobil s jedno nebo dvoujádrovým procesorem, velkou RAMkou, Wi-Fi a dalšími vychytávkami...to už není mobil ale počítač a tam se musí počítat s rychlejším vyšťavením, než u klasických mobilů s nenáročným hardwarem a bez \"výbavy\"...já mám HTC Desire a na origo baterii mi taky vydržel den a to jsem skoro nic nedělal, teď mám výkonnější baterii a rekord mám 3 dny a pár hodin k tomu a to v podstatě denně zapínám Wi-Fi a s mobilem někdy i dost pracuju (hraju si)... Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Mám ho tiež od uvedenia na trh a som maximálne spokojný.. Výdrž vpohode 2 dni na 2G sieti.. Pri intenzívnom používaní treba samozrejme počítať s každým dňom na nabíjačke.. Na marketingové kecy o nepoškriabateľnom skle som neskočil a dal som si hneď Zagg fóliu Váha tohto telefónu je úžasná, väčší displej je vec zvyku (u mňa bez problémov ale určite si to treba vyskúšať). Momentálne čakám na Android 4.0, ktorý je oficiálne potvrdený.. Inak musím povedať, že som nebol už dávno taký spokojný s telefónom.. Som ITčkar a geek takže mám rád nové \"hračičky\" ale toto je fakt mašina.. Inak foťák robí výborné fotky a video aj keď u mobilu to nie je priorita ale musím uznať, že Samsungu sa foťák podaril.. Žiadne sekanie sa na SGS2 nekoná.. Displej na jednotku.. Toľko moje postrehy Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Jakou máš ROM? Já momentálně jedu na Cognition: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 Citovat
punkac Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Metalman: Neříkám, že nerobí dobré a lepší fotky než moje hračka. Mě se jen zdají oproti skutečnosti mírně nazelenalé při prohlížení v mobilu V PC jsou fotky samozřejmě v pořádku Citovat
Vítek1 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 jako alternativa mozna tohle? http://www.mobilmania.cz/clanky/samsung-galaxy-r-neobjeveny-supertalent-recenze/sc-3-a-1317509/default.aspx da se u nas aji sehnat za 9000 Citovat
h4wk3y Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 taky mam a supr... vydrz na baterku mam 2 dny, ale je pravda, ze moc nevolam... Citovat
michal 307 sw Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 taki vlasnim samsunga 2 a šlape bez problemu jen doporučuji:super:super:super Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 h4wk3y: Ale taky napiš, jak to děláš. Předpokládám, že vypínáš WiFi i mobilní data, možná i GPS Citovat
koblih69 Odesláno 10. listopad 2011 Autor Odesláno 10. listopad 2011 Vítku díky, to vypadá zajímavě Citovat
Vítek1 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 jojo dost me zaujal akorat nema amoled ale zase je kovovej Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Jakou máš ROM? Já momentálně jedu na Cognition: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 Momentálne používam DarkyROM2 Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Metalman: Neříkám, že nerobí dobré a lepší fotky než moje hračka. Mě se jen zdají oproti skutečnosti mírně nazelenalé při prohlížení v mobilu V PC jsou fotky samozřejmě v pořádku Tvoj príspevok som si ani nevšimol, písal som len čisto svoju skúsenosť Inak N900 som mal predtým a bola to perfektná mašinka [Edited on 10.11.11 21:10 by m3t4L_m4n] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 h4wk3y: Ale taky napiš, jak to děláš. Předpokládám, že vypínáš WiFi i mobilní data, možná i GPS Ty necháváš zapnutou GPS?? Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Ano, nechávám (GPS modul, ne navigaci). Automaticky se tak aktivuje, když ji potřebuji - např. při focení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.