Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

číst se mi to teda nechtělo, ale neměly by být ty závory dole, když jede vlak?

• O 3 roky později...
Odesláno

Sakra taky záleží, jakou rychlostí tam vlak projížděl. Mohla být na přejezdu závada a vlak projížděl sníženou rychlostí a zběsile houkal.

Odesláno

no štve mě zákryt výstrážných světel značkou(mohlo svítit druhé světlo za značkou)... I když řidič nevidí-li na přejezd, je to jako by tam byla stopka a musí se rozhlédnout, než vjede na přejezd!

tudíž nemohu posoudit, jestli světla v době pořízení fotky blikala, je to důležité, protože blikající světla se považují za stěžejní, nějaké závory jsou jen ochrana doplňková a v žádném případě by jsme se na "spadnutí závor" neměli spoléhat a nebrat je jako dogma bezpečného přejezdu dráhy

jinak když se vypne "proud" a na dráze nic nefunguje, tak by se měly závory samy spustit, i když vlak nejede, ale s tím si nejsem jist

Odesláno

A co je na tom špatnýho, podle mě nic.. Červená světla i závory jsou pouze doplňkové, přejezd je bezpečný pouze tehdy, bliká-li bíle světlo.

Odesláno (upraveno)

na některé přejezdy by se měla vrátit fyzická obsluha :myslim, myslím to obecně, aspoň do doby, než postaví v místě mimoúrovňové křížení, možná by to bylo i levnější, než ty stamilionové škody při nehodách, o ztracených životech nemluvě...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

kdyz uz nekdo vytahnul kostlivce zeptam se - nevite nekdo proc na prejezdu ve Starem Koline mame kameru u prejezdu ??
vcera sem koleje projel zrovna kdyz zacali blikat
a dneska sem je projel kdyz uz byly zavory zvednute ale jeste blikali
borec naproti mi rukou ukazal na kameru (o ktere sem vedel)

Odesláno

kdyz uz nekdo vytahnul kostlivce zeptam se - nevite nekdo proc na prejezdu ve Starem Koline mame kameru u prejezdu ??

vcera sem koleje projel zrovna kdyz zacali blikat

a dneska sem je projel kdyz uz byly zavory zvednute ale jeste blikali

borec naproti mi rukou ukazal na kameru (o ktere sem vedel)

V HoPo diky teto kamere temer eliminovali jizdu na cervenou a rekl bych, ze si i dost namastili kapsu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...