Radek Hurvajz Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 A kua, to je nějaký divný. Dneska večer byli dole když jsem jel od Kaufu. Leda by nějací lidé ukradli vedení či co [upravil dne 7/11/11 20:59 od Radek Hurvajz] Citovat
Péťa Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 Kdyby chtěl někdo studovat, co je špatně, tak jsem mu udělal výcuc ze skript \"Železniční zabezpečovací technika\" Prejezdy.pdf Citovat
Guest Alpinka Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 číst se mi to teda nechtělo, ale neměly by být ty závory dole, když jede vlak? Citovat
Maverick Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 By mě zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu... Citovat
Medvěd Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Ten přejezd znám docela dobře. Naštěstí vždycky, když jsem přes něj přejížděl, tak fungoval správně Citovat
Doctor Who Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 Sakra taky záleží, jakou rychlostí tam vlak projížděl. Mohla být na přejezdu závada a vlak projížděl sníženou rychlostí a zběsile houkal. Citovat
punkac Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 no štve mě zákryt výstrážných světel značkou(mohlo svítit druhé světlo za značkou)... I když řidič nevidí-li na přejezd, je to jako by tam byla stopka a musí se rozhlédnout, než vjede na přejezd! tudíž nemohu posoudit, jestli světla v době pořízení fotky blikala, je to důležité, protože blikající světla se považují za stěžejní, nějaké závory jsou jen ochrana doplňková a v žádném případě by jsme se na "spadnutí závor" neměli spoléhat a nebrat je jako dogma bezpečného přejezdu dráhy jinak když se vypne "proud" a na dráze nic nefunguje, tak by se měly závory samy spustit, i když vlak nejede, ale s tím si nejsem jist Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 4 roky starej kostlivec Jak vy to hledáte? Citovat
Sagic Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 A co je na tom špatnýho, podle mě nic.. Červená světla i závory jsou pouze doplňkové, přejezd je bezpečný pouze tehdy, bliká-li bíle světlo. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 (upraveno) na některé přejezdy by se měla vrátit fyzická obsluha , myslím to obecně, aspoň do doby, než postaví v místě mimoúrovňové křížení, možná by to bylo i levnější, než ty stamilionové škody při nehodách, o ztracených životech nemluvě... Upraveno 29. červenec 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 kdyz uz nekdo vytahnul kostlivce zeptam se - nevite nekdo proc na prejezdu ve Starem Koline mame kameru u prejezdu ??vcera sem koleje projel zrovna kdyz zacali blikata dneska sem je projel kdyz uz byly zavory zvednute ale jeste blikaliborec naproti mi rukou ukazal na kameru (o ktere sem vedel) Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2015 Autor Odesláno 29. červenec 2015 Nevím jak ve Starém kolíně, ale v Hradci Králové - Březhradě právě hlídají taková hovada, která jezdí na červenou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 tak to asi bude podobne ono tam chytnou vlak tak to je nekdy i na 15 minut nez vsechny cekaljici projedou navic dnes pendolino asi jen 70km rychlosti Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 V loukove vedle prejezdu je budka, frajer vyjde zatoci klikou, spadnou zavory + i na prejezdu o 200m dal, zadne blikaci svetylka. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 kdyz uz nekdo vytahnul kostlivce zeptam se - nevite nekdo proc na prejezdu ve Starem Koline mame kameru u prejezdu ?? vcera sem koleje projel zrovna kdyz zacali blikat a dneska sem je projel kdyz uz byly zavory zvednute ale jeste blikali borec naproti mi rukou ukazal na kameru (o ktere sem vedel) V HoPo diky teto kamere temer eliminovali jizdu na cervenou a rekl bych, ze si i dost namastili kapsu Citovat
Dano406 Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 Sem narazil na jedno video http://video.idnes.cz/?c=A150730_151108_hradec-zpravy_pos&idvideo=V150730_160731_webtv_mku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.