uni-hoxis Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Zdravim, dnes jsem spozoroval zvláštní jev. Když se třeba rozjíždim, tak mi v autě dvakrát cosi bouchne. To samé při řazení. Zkoušel jsem, jestli to dělá i při zpátečce a nedělá. Ten zvuk bych přirovnal k tomu, když necháte přes studenou noc zatáhlou ručku a ráno se chcete rozjet, tak to jakoby zavrže, tak něco podobnýho. Kdyby jste někdo věděl co by to mohlo být, budu rád Citovat
Ferry Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 zkontroluj silentblok zaveseni motoru na prave strane pred spolujezdcem, takova hruska prisroubovana do kastle u kastliku ridici jednotky Citovat
uni-hoxis Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 uvidim to, když odklopím kapotu ? Citovat
koblih69 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Hrušku uvidíš, ale jeslti na ní bude vidět, že je v háji na to bych nesázel. Nicméně když třeba heverem podepřeš motor a sundáš tu ojničku nad ním, mělo by být po zahejbání s ním jasno. Citovat
OK406 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Je to na pravé straně (motor RFV 2.0i ). Snad fotka napomůže: Citovat
LORD_mapiv Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 mám obdobnej problém.. když se rozjíždím, tak udělá něco u přední nápray jakoby napravu ranu, když řadím nahoru, tak občas taky a když podřazuju, tak taky, ale vyždy když se spojka dostane do záběru.. nebo to taky bouchá když motor přechází z tahu do bržděni motorem.. kontorloval jsem všechno, kola nemají vůli, spodní ček taky ok, silentbloky na spodním ramenu a zavěšení motoru taky ok, stabilizační tyčky vyměněný... nevíte někdo, co by to mohlo být? Citovat
MJSytic Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 JJ, tohle je další věc, kterou musím vyřešit. Taky mi to 2x loupne-bouchne. Na těch silentblokách není nic vidět Citovat
uni-hoxis Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 ty silentbloky vypadaj v pohodě. Ale je to fakt jenom při pohybu dopředu, při couvání to nic nedělá ... Citovat
Ferry Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 muze byt jen povolenej, vizuelne muze vypadat OK, taky uz jsem 2x videl, ze mel zespodu ten sroub, kterym je prisroubovan do kastle ulomenej, ale to se bez podepreni motoru a demontaze toho zaveseni, tak aby se ta hruska cela uvolnila a mohla se zkusit vule rukou, neda poznat [upravil dne 24/10/11 14:03 od Ferry] Citovat
uni-hoxis Odesláno 24. říjen 2011 Autor Odesláno 24. říjen 2011 tak jsem se stavil v servisu a přišli mi na zajímavou věc ) jelikož jsem si v poslední době montoval výfuk, tak jsem to asi posral a koleno od motoru mi klepe do plastu pod motorem. ) Citovat
krtek 2 Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 to bude asi ten maly silentblok za tou hruskov na pravej strane smerom k protipoziarnej prepazke ked ho na dizli mas? staci chytit tu vidlicku co je nan namontovana a zahybat vo vodorovnom smere ked je rozbity ide velmi lahko s nim pohnut mne to buchanie robil on to iste kolegovi na breaku Citovat
Jindra xrdt Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 dela mi to to samy, po vymene vyfuku mi zacalo pri tech samych situacich mlatit o stabilizator... Koukal jsem na to na jame a pri rozjezdu se motor zhoupne a tim padem mlati... Takze predpokladam, ze to bude nejakej drzak motoru, rekl bych, ze to bude cislo 25 na obrazku, poradi mi nekdo zkusenejsi? Diky Citovat
777-Ado-777 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 ..skoda ze tato tema nebola trochu skor, ja som sa s tym trapil dlho, prave preto lebo som ten silentblok uz menil ale dal som ho zle (nenalisoval som ho tam úplne). Bol to akceleracny, ten s cislom 23, vymeň ten a mas pokoj. Aj pri startovani a zhasinani to buchotalo. ..ten s cislom 25 sa podla mna nikdy nevymláti. Citovat
deddo306Break Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 čaute,chcem sa opytat,či neviete kde sa dá kúpit tá 12,nikde to neviem zohnat. Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 12??? jako ten profil nad Hruškou??? Citovat
deddo306Break Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 áno,má to na stranách tiež dáke gumenné trojuholníčky... Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 To asi jedině v Pežo nebo na vrakáči, ale co se ti s tím stalo? Citovat
deddo306Break Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 mám problém pri radení prevodových stupnov,auto ma ako keby nejakú vôlu medzi radením.Už som vymenil asi všetko ale henten sylenblok som nemenil.Mal som tam aj strčene nejake gumové platy a mám podozrenie že to už predchádzajuci majitel chcel riešit.Niektorí mi tu na fore radia,že to môže byt prevodovka,alebo spojka.Snažím sa íst tými lacnejšími postupmi... Citovat
koblih69 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Takže Hrušku, silentblok na převodovce a ten spodním pod motorem máš vyměněné? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.