Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

dnes jsem spozoroval zvláštní jev. Když se třeba rozjíždim, tak mi v autě dvakrát cosi bouchne. To samé při řazení. Zkoušel jsem, jestli to dělá i při zpátečce a nedělá.

Ten zvuk bych přirovnal k tomu, když necháte přes studenou noc zatáhlou ručku a ráno se chcete rozjet, tak to jakoby zavrže, tak něco podobnýho.

Kdyby jste někdo věděl co by to mohlo být, budu rád :)

Odesláno

zkontroluj silentblok zaveseni motoru na prave strane pred spolujezdcem, takova hruska prisroubovana do kastle u kastliku ridici jednotky

Odesláno

Hrušku uvidíš, ale jeslti na ní bude vidět, že je v háji na to bych nesázel. Nicméně když třeba heverem podepřeš motor a sundáš tu ojničku nad ním, mělo by být po zahejbání s ním jasno.

Odesláno

mám obdobnej problém.. když se rozjíždím, tak udělá něco u přední nápray jakoby napravu ranu, když řadím nahoru, tak občas taky a když podřazuju, tak taky, ale vyždy když se spojka dostane do záběru.. nebo to taky bouchá když motor přechází z tahu do bržděni motorem.. kontorloval jsem všechno, kola nemají vůli, spodní ček taky ok, silentbloky na spodním ramenu a zavěšení motoru taky ok, stabilizační tyčky vyměněný... nevíte někdo, co by to mohlo být?

Odesláno

JJ, tohle je další věc, kterou musím vyřešit. Taky mi to 2x loupne-bouchne. Na těch silentblokách není nic vidět :(

Odesláno

muze byt jen povolenej, vizuelne muze vypadat OK, taky uz jsem 2x videl, ze mel zespodu ten sroub, kterym je prisroubovan do kastle ulomenej, ale to se bez podepreni motoru a demontaze toho zaveseni, tak aby se ta hruska cela uvolnila a mohla se zkusit vule rukou, neda poznat

[upravil dne 24/10/11 14:03 od Ferry]

Odesláno

tak jsem se stavil v servisu a přišli mi na zajímavou věc :)) jelikož jsem si v poslední době montoval výfuk, tak jsem to asi posral a koleno od motoru mi klepe do plastu pod motorem. :))

Odesláno

to bude asi ten maly silentblok za tou hruskov na pravej strane smerom k protipoziarnej prepazke ked ho na dizli mas? staci chytit tu vidlicku co je nan namontovana a zahybat vo vodorovnom smere ked je rozbity ide velmi lahko s nim pohnut mne to buchanie robil on to iste kolegovi na breaku

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dela mi to to samy, po vymene vyfuku mi zacalo pri tech samych situacich mlatit o stabilizator... Koukal jsem na to na jame a pri rozjezdu se motor zhoupne a tim padem mlati... Takze predpokladam, ze to bude nejakej drzak motoru, rekl bych, ze to bude cislo 25 na obrazku, poradi mi nekdo zkusenejsi? Diky

post-37363-14109620978558_thumb.jpg

Odesláno

..skoda ze tato tema nebola trochu skor, ja som sa s tym trapil dlho, prave preto lebo som ten silentblok uz menil ale dal som ho zle (nenalisoval som ho tam úplne). Bol to akceleracny, ten s cislom 23, vymeň ten a mas pokoj. Aj pri startovani a zhasinani to buchotalo. ;) ..ten s cislom 25 sa podla mna nikdy nevymláti.

Odesláno

mám problém pri radení prevodových stupnov,auto ma ako keby nejakú vôlu medzi radením.Už som vymenil asi všetko ale henten sylenblok som nemenil.Mal som tam aj strčene nejake gumové platy a mám podozrenie že to už predchádzajuci majitel chcel riešit.Niektorí mi tu na fore radia,že to môže byt prevodovka,alebo spojka.Snažím sa íst tými lacnejšími postupmi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...