P607Olda Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Svislá stabil. tyčka se pozná tak, že autem houpeš ze strany na stranu. Je slyšet tiché klapání. Ještě lepší je dělat to nad jámou, druhý pracovník je pod autem a kouká a poslouchá. Citovat
liza6 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Ok tak to by tyčka být nemusela schválně o víkend zkusím. Citovat
liza6 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Koukám na ceny dílu těch silentbloků a stojí 122Kč/ks od Moog, jak je to s kvalitou značek vydrží to aspon 2-3roky? Citovat
zolco Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 To by mala byť schopná značka,môj strýko nakupuje tie diely,a velmi sa ešte nikto nesťažoval na ne.Nikto nevie že prečo sa mi posunula tá stabilizačná tyč čo som o nej písal? Citovat
MJSytic Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 No proč se to posunulo ... Jak je vidět na obrázku, tak tyč je uchycená v těch silentblocích a pak na každém konci ke svislé stabilizační tyčce. Myslím, že pokud to má v těch silentblocích velkou vůli a tyčky mají už nejlepší léta zasebou, je možné, že se to prostě celé šouplo, když si vzal nějakou velkou díru Citovat
zolco Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 Tyčky sú menené tie sú ok,ale okrem nich,je všetko KO!!! Citovat
zolco Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 Vie mi niekto povedat ze aka značka je Original Imperium,a Impergom ??? [upravil dne 1/11/11 10:33 od zolco] Citovat
Ferry Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Imperium a Impergom jsem v zivote neslysel ani nevidel to budou nejaky prebalovaci jinych aftermarket znacek, ne ? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Tyčky sú menené tie sú ok,ale okrem nich,je všetko KO!!! zkus to prodat, podle tvých příspěvků je toho na autě KO více Citovat
Bjukemen Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 ..ja som vymenil uplne všetko aj čap v tehlici o ktorom ma kde kto presviedčal že bude KO a škoda prace, bol uplne bez zavad a buchoce to stale..zaujimave je to...ale ide to z tlmiča zrejmä a začina to aj druha strana robiť tak po zime možem cvakať.. ..inak tie lož. stab. tyče som menil aj ja a išlo to celkom dobre povoliť,až sa čudujem raz sa postriekalo WD čkom a išlo,neverím žo to može až tak zahniť žeby to nešlo povoliť [upravil dne 1/11/11 17:44 od Bjukemen] Citovat
bob cv Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Koukám na ceny dílu těch silentbloků a stojí 122Kč/ks od Moog, jak je to s kvalitou značek vydrží to aspon 2-3roky? Když s tím nebudeš jezdit tak určitě. Myslím ,že spíš záleží kolik km a jak je najezdíš ,než na čase. Citovat
koblih69 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Kam na ně koukáš? V Kelly je nemají skladem cca 1/2 roku tak abys nečekal marně... já dával Sasic, stály asi vo 20,- víc. Citovat
MJSytic Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 ..inak tie lož. stab. tyče som menil aj ja a išlo to celkom dobre povoliť,až sa čudujem raz sa postriekalo WD čkom a išlo,neverím žo to može až tak zahniť žeby to nešlo povoliť [upravil dne 1/11/11 17:44 od Bjukemen] Jo a to jsi měnil na tom svém autě? Já jenom, že tý mojí 406 je skoro 16let a nikdo na to od výroby nešáhnul Ale možná, že jsem dřevák a neumím povolit 3 matky a jeden šroub Citovat
liza6 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Bobe a koblihu psal sem do autokelly a ani je mít nebudou, tak bych byl rád kdybys mi hodil odkaz nebo info kde si objednával. A s autem moc nejezdím, jsem momentálně víkendový jezdec. Za rok bych viděl tak 10tis.km Citovat
koblih69 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 No já to mám s objednávkami trochu jinak příjdu, řeknu co chi a za jakou cenu a počkám an potvrzení když to bude Vidím je třeb av Auto Benex Sasic - SA1725435, ale 238,- ... nejlevněji jsme našel http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=284852 jinak nějakej Impregon 84,- v PopArtu..., ale asi to nemá smysl zkoušet. Citovat
Bjukemen Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 to MJSytic :ano na tom mojom aute som to menil,možno že niekto už to menil pred tým ale to je nepravdepodobne..ale mam iba 10ročne auto tak niečo na tom bude..tak či tak to ešte skus Citovat
MJSytic Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 liza6: V Benexu to vyšlo na klub za necelých 200Kč/ks Bjukemen: No právě, 6let je šest let Ale jsem trochu nalomený, že to asi zase v pátek zkusím - třeba to WDčko, co jsem tam napral, trochu zabralo a povede se [upravil dne 1.11.11 22:31 od MJSytic] Citovat
liza6 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Jenže nemám kartu člena, takže slevu mít nebudu. Kouknu na to co mi poslal koblih a hlavně kouknu na autě co všechno by bylo potřeba a jak to na tom je. Citovat
zolco Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 Milý ozzy56!Ver tomu,že keby som mal peniaze na druhé auto,kúpil by som.Zatial sa musím trápiť s týmto autom!Mám najazdených 267000km,na ňom!Myslím si,že tam je už dačo,čo by sa malo kaziť. Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Huráááááá:potlesk:potlesk Hlásím, že dnes vyměněno! Na druhý pokus se vše vydařilo. Nakonec teda halvně díky Ferrymu a jeho pevným nervům a taky díky tomu, že jsem mohl využít zázemí u Devils-nighta;) Já bych se tam s tím pral asi ještě teď, nebo bych to rozštípal na třísky:aut:D. Každopádně, jestliže je práce to dostat dolů, tak nandat ty nové bylo snad ještě težší Ale je to tam a je to paráda. Zadek je zase jako v bavlnce. Až jsem překvapený, jak to celý ztuhlo a ani to neťukne:super A ještě fotečka pro představu (drátěného kartáče v profi provedení si nevšímejte:aut:D) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.