Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Na prodej Luxusní Octavie II combi ...

Recommended Posts

Odesláno

wtf? nejak nechapu

EDIT koukam, nejsem sam :)

EDIT 2: hmm, 11kilo mesicne, asi hodne jezdil, spis se divim, ze to nestoji v AAA s 12 000km jako auto po duchodci :D

[upravil dne 17/10/11 20:22 od Ferry]

[upravil dne 17/10/11 20:23 od Ferry]

Odesláno

Pe.Tr asi myslel,že na německých stránkách to má najeto 204 000km a ten maník vedle co to prodává v inzerci asi to samý auto se 75000km a se servisní historii a pak ,že se nestáčí tachometry a nefalšujou servisní knížky!

Odesláno

aha, tak sorry, tu druhou pulku jsem nevidel :) no jo supr kauf, kdyby to ten jouza aspon znovu nafotil, ale kdo by se s tim za 1450 euro fotil, co :D

Odesláno

No tak já jsem to taky viděl jen do půlky... pěkně.

Jinak km nic tak neobvyklého dneska jsem zrovna probíral reklamaci jedhoho SUPERBéčka - auto ma najeto po roce 180 tis. km. Bohužel motor to neustál... ve škodovce jsou z toho nějak rozpačitý, prej na tohle není stavněnej.. ;)

Odesláno

znam taky rok stary superbecko, co ma najeto daleko min a motor uz taky zakukal, po vymene komplet motoru zakukalo po ctvrt roce turbo :D ve skodovce jsou z toho prej taky rozpacity, mozna jsou ty schade staveny jen do autosalonu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...