dzavel Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Tak jsem si brouzdal netem a našel jsem stránku kde podle SPZ zjistí jestli je auto pojištěné a příp. napíše u jaké pojišťovny. https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1 Moji SPZ mi to nenašlo, tož nevím . Zkuste jak jste na tom ostatní . Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 jj tyhle stranky fungujou uz hodne dlouho, me to naslo obe dve moje auta bez problemu a udaje odpovidaji mozna bych si na pobocce tve pojistovny overil, zda mas sve auto radne pojistene [upravil dne 16/10/11 17:33 od Ferry] Citovat
Péťa Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Stránky skutečně fungují. Zadáváš tam RZ a datum v předepsaném formátu? Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Nemáš náhodou smlouvu uzavřenou na VIN auta? Já to tak díky jednomu makléři takhle měl (při podpisu jsem si nevšiml) a dohledávání na pobočce pak byl docela oříšek Citovat
ozzy56 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Policie dnes přímo na cestě zjistí,zda máte zákonnou pojistku, během cca 30 sec. to věděli-ověřili... Citovat
dzavel Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Ferry: \"řádně pojištěné\" mi vrtá hlavou co by tam mohlo být. Pojištěné asi bude, proč to ale potvora nenajde . Peta: zadával jsem to snad už i v azbuce a furt nic . Medvěd: to mě nenapadlo. To by ten web moc užitečný nebyl. Napsal jsem pojišťovákovi, třeba na to přijde . Citovat
Driver Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Jak psal Medvěd, můžeš to mít u pojišťovny bez zapsané RZ, pouze na VIN. Také jsem to tak měl, když jsem koupil 306ku čerstvě dovezenou a byla bez RZ. Nebo pokud koupíš auto a pojistku uzavřeš na RZ bývalého majitele a po přehlášení nenahlásíš změnu tak to tvoje auto potom také nenajde. Důvodů může být několik... Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 jj to je fakt, muze to byt registrovano na VIN, to me nenapadlo, mrkni se na zelenou kartu, kterou vozis s sebou, tam uvidis, jestli mas RZ nebo VIN Citovat
Péťa Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Policie dnes přímo na cestě zjistí,zda máte zákonnou pojistku, během cca 30 sec. to věděli-ověřili... Opravdu? Jak? Citovat
Stifler Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 hmmm...mně to taky podle RZ nic nenašlo a to mám pojistku sotva měsíc a dva týdny novou. Je fakt, že mám jednu zelenou kartu na VINko (tu první) a později jsem dostal i zelenou kartu s RZ, takže asi budu ten případ, co to má pojištěné na VINko. Citovat
jirka639 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 tohle je veřejný registr ČKP, zadrhel je vtom že ne všechny pojištovny tam udaje zadavaji k zverejneni. v registru pristupnem uradum, policii a pojistovnam samozrejme jsi, nebo napis do SZ tvoji RZ a mrknu se rano v praci Citovat
dzavel Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Pokud je smlouva psaná na VIN, tak pojišťovna přeci RZ musí znát taky ne? Na zelené kartě mám VIN, takže Medvěd to odhalil správně . Stifler: takže nejsem ojedinělý případ. Citovat
Stifler Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Vypadá to, že nejsi. Mojí RZ taky znají, ale asi ji nezapsali do systému a jen s ní vytiskli novou ZK. Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Právě, že v tomto případě RZ pro pojišťovnu vůbec není podstatná. Auto je pro ní VINem identifikováno a RZ si můžeš měnit třeba každý týden 5x Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 tohle taky funguje http://appl.cebia.com/checklease/frmHledej.aspx a tuším, že to mám snad z P-C..... Citovat
Stifler Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Mámo, tak ani tvůj odkaz podle VIN + RZ mi nic nenajde. Citovat
Marcel00 Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Pre slovenske SPZ najdete poistovatela tu: http://www.skp.sk/index.php?clanek=1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.