Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem našel na aukru vyhřívání předního okna na zimu proti zamrznutí a škrabání,tak se chci zeptat,jestli s tim nemáte někdo nějaký zkušenosti a při tom odběru ,jestli to nevycucne baterii,když by se to používalo každej den v zimě:myslim

Odesláno

Chtělo by to ještě jednu baterku, jen pro vyhřívání. Za jízdy ji připojit k síti vozidla, aby se dobíjela, ale během stání a topení odpojit, aby vozidlová baterka nebyla vybíjena topením.

Odesláno

tu už mám asi tak 3 roky ale stejně musíš použít trochu škrabku,stejně už sem to zavrhnul,škoda peněz,koupim si za to něco jinýho..........někdy:)

Odesláno

Tak to nechápu, teď jsem v Jižních Čechách takže tady moc nemrzne, ale předtím 10 let ve Ždáru a tam to fungovalo. Mám takovou plastovou ( něco jako za mlada podložka do sešitu ) , přilne celou plochou a opravdu jen sundám a jedu i když je -20

Odesláno

Mě na 306ce stačilo nastartovat,pustit topení na plno a než jsem oškrábal boční okna a zrcátka tak jsem měl přední okno akorát na setření stěračem... Tohle je ale vždy před zimou docela žádanej kousek na aukru,třeba to při nastartovaným autě pomůže :myslim

Odesláno

tak ten rozmrazovač co sem hodil MJSytic je dobrej akorát tak když je lehce pod nulou, jakmile trochu víc mrzne tak to sice okno rozmrazí, ale během chvíle to opět zamrzá, takže asi tak:aut

Odesláno

Já na to hodím plachtu a mám vystaráno, Žádný sníh a námraza :D

Tohle je k ničemu a akorát se to sklo znovu zamlží po ofouknutí studeným vzduchem. Jo a funguje vůbec zapalovač u zamčeného auta - ekonomický režim? Pak je tam ten časovač na ...

Odesláno
tak ten rozmrazovač co sem hodil MJSytic je dobrej akorát tak když je lehce pod nulou, jakmile trochu víc mrzne tak to sice okno rozmrazí, ale během chvíle to opět zamrzá, takže asi tak:aut

Tak to byl asi jen příklad ne - rozmrazovačůje metrák :roll

Jinak já mám garáž, takže jsem vysmátej, ale otec používá na čelní sklo kus průmyslovýho koberce. Zajistí ho stěračema a nemá problém přes celou zimu. Když odjíždí, tak ho hodí přes plot nebo ho o něj opře - podle toho, jak moc mrzne:aut

Odesláno

mám takovou alu folii s ušima,ty se zastrčeji do dveří a zavřou,proti sněhu výborný,proti námraze jen tak tak,ta pod ní stejně vleze,takže škrabka je potřeba furt, a s tim nastartovánim a škrabánim ,to dělám každou zimu,takže klasika:)

a rozmrazovač,ten mám taky ale jak už bylo víše napsáno,ta je jen do pár stupnů pod nulou pak už je na ..........:)

Odesláno

Co asi má v sobě ten rozmrazovač, bude tam klasická nemrzka do ostřikovačů. Já tohle používám, dávám do toho koncentrát -60°C a je to dobrá věc, ale pak mívám problémy s mlžením okna zevnitř, když to ještě fouká studený. Ale je pravda, že když mrzne více, okno opět zamrzá, protože se asi odpaří ten alkohol, co tam je a zůstane jenom voda ...

Sice mám garáž, ale pak mi přes celý den je auto venku ... házet přes okno žádnou plachtu nebudu, stejně by mi to někdo ukradl ... maximálně, že bych s sebou vozil karton ...

[upravil dne 5/10/11 10:13 od MilanF1]

Odesláno

Kazdou zimu kupuju kvalitnejsi odmrazovac okna, zadnej spray, taki klasicky, s tou pumpickou jak sem nekdo uz dal nahore :)

A do auta si vzdy hodim takovou tu kuchynskou metlu z dlhou ruckou ... Do kufra sa mesti, nezabere vela priestoru, a je to na nezaplatenie.

Ked je vonku nasnezene kludne aj meter, otvorim kufor, vytiahnem velku metlu, ometu s tym cely autak, od strechy az po spodek, absolutne sa nemusim nacahovat k streche a auta a podobne. Potom ju hodim do kufra, z rozmrazovacom ostriekam predne sklo, sadnem, nastartujem, pustim stierace, a mozem ist :)

Absolutne sa nechytim snehu, nemrznu mi pri tom ruky, ani nic podobne :D A mam to rychlejsie, ako keby som to robil klasika skrabkou ...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...