Přejít na obsah

Alibaba

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

Vše od uživatele Alibaba

  1. Alibaba

    aky je toto diel

    Na autodíly Hulín za 1465kč
  2. Ramena od Meyle stojí kolem 1300kč 1ks.Ty levný moc nevydrží.Tyhle mi na 206 sw drží cca 60.000km
  3. Vyměnit rameno s čepem,je přidřenej,když vytočíš kolo ven dáš ruku na čep a někdo ti propruží předkem auta bývá to krásně cítit na pohmat.
  4. Alibaba

    Regulátor tlaku benzínu 1.4i

    Taky jsem měl problém se studeným startem,po chvíli po nastartování auto buď chcíplo,nebo cukalo absolutně bez výkonu.Po druhém startu všechno ok.Teplý bez problému.Po výměně obou teplotních čidel-bez výsledku,jsem zjistil,že nevyhřívala lamda sonda v parohách č.1 zjistí se to ohmetrem,normálně na těch bílejch drátech.jak tam není odpror tak je to jasný. Jinak jsem měl taky větší spotřebu cca o 1l.Jednalo se o Peugeot 206 1,4 KFW.
  5. Alibaba

    Zadní stěrač si dělá co chce?!

    Dělalo mi to taky,natáhl jsem zvlášť kablík a přichytil po okrajích ke sklu.Bylo to přerušený někde v tom plošňáku co jde po skle.Kablík jsem napojil pod spojlerem na pátých dveřích,mám to tak už pár let a dobrý
  6. Nečas s.r.o. Zábřeh na Moravě
  7. :o:o u 206 taktéž.
  8. Zdar,tuhle srandu mi to dělalo při brzdění motorem až do nižších otáček a následném vyšlápnutí spojky.Auto čerstvě koupené z Rakous,takže jsem nevěděl v čem se kdo rejpal.Po diagnostice vyběhla chyba teplotního čidla.Navíc ještě šlusla baterka 7letá,čidlo jsem vyměnil,baterku taky,nic jse nezměnilo.Tak jsem ještě vyměnil krokáč.Samozřejmě,že klapu,krokáč,konektory,netěsnosti sání atd.jsem před tím čistil.Otáčky šli pořád při téplém motoru až na 500,při studeném to zdechalo.Nakonec jsem přidal o jednu otáčku na dotazu klapy.Zatím vše OK.Jinak v jakymkoli jiným režimu než brždění motorem a vyřazením to jelo perfektně otáčky držely nekolísaly.Jo a je to motor 1,4 KFW P 206 2003.Třeba ti to pomůže ČAU.
  9. Alibaba

    Rozsvícení kontrolky dobíjení

    Co takhle přidřený ložisko v alternátoru,nebo dosluhující drážkovaný řemen nepíská to když se to stane .Já když jsem měl horší řemen tak když jsem projel větší kaluží tak to zase zeslabilo světla po chvíli to zapískalo řemen se chytnul a zas to bylo ok.Po výměně řemene v pohodě.Toby totiž vysvětlovalo horší chod řízení,nebo má servo na 206 něco společnýho s el ?
  10. Alibaba

    Divný chod motoru

    Vyčisti MAP sensor nějakým sprejem na např.čištění škrtících klapek ale opatrně.Drží jen na jednom šroubku a je těsněnej okroužkem.To máš Za 5 min.hotovo a skoronic to nestojí.Jinak diag.
  11. Alibaba

    Jede na tři válce

    tak při nastartovaným motoru opři o vstřikovací ventil třeba šroubovák a poslechni uchem jestli cvaká .To je taky taková orientační zkouška,ale jestli je svíčka suchá tak by to mělo být ono.Lepší je ten ventil vydělat,může tam být nějaká nečistota protože je hned u přívodu.Kdyby jsi to rozdělával odtllakuj si rampu tím ventilkem na straně od baterky.Jinak bacha na ty okroužky ten do saní si pak malinko mázni.Na 100 pro ti to takhle neřeknu ale měl jsem uplně stejný příznaky a dělal to vstřik.ventil.Zapalovací rampa spíš vynevává ve vyších otáčkách.
  12. Alibaba

    206 SW Quiksilver ECO

    Koukám,že se ti taky krabatí fólie u klik zadních dveří já to mám to samý,to se franckům moc nepovedlo:bojim
  13. Alibaba

    Jede na tři válce

    http://www.jetservis.cz/
  14. Alibaba

    Jede na tři válce

    Jestli je to na straně přívodu paliva je to 4 válec,ale to je celkem jedno.Zkus ten vstřik.ventil vyndat s vstřik.rampy,někde si ho upni do svěráku nastříkej do n.ěj svrchu trochu nějakýho spreje na pročištění a připojuj na 12 V měl by cvakat a ze vstřikovací části propouštět.Ale jestli je jen přidřenej tak takhle třeba fungovat bude ale na autě to stejně bude blbnout.V Hradci Král.v Jetservisu dělají i čištění a repase vstřikovacích ventilů nejlepší je tam poslat celou vstřikovací rampu a oni to přejdou celý.Čistí to nějak ultrazvukem a přijde to levněji než nové vstřiky,přitom inzerujou,že dokážou takhle spoustu ventilů opravit.Záleží jak na to spěcháš, jinak novej ventil cca 1600 kč podle typu motoru.
  15. Mně zlobil na 206 taky4.válec,špatný kontakt.
  16. Alibaba

    Tuning

    Kámoš byl s vektrou 2,0 někde v Kladně, dokonce jsem mu to tenkrát někde našel na netu.Zatím to má asi dva roky a říkal že je spokojený,akorát vyhodil závodní vzduchvou vložku co si tam koupil,protože se o ní musel víc starat.Jinak říkal,že mu vzhledem k 200000najetých km nečipnul na max právě kvůli výdrži motoru ale nějaký kW navíc má ,turbo jde už od 1500ot a spotřeba o 0,4l dolů a krouťák asi o 50Nm.A na CD má původní zálohu dat. Je to tuším http://www.diesel-technik.cz/ [upravil dne 3.2.13 03:59 PM od Alibaba]
  17. Alibaba

    Tuning

    To jsi teda náročná když se Ti tahle spotřeba nelíbí.To já jezdím za víc je fakt že s benzinem.I když při takovým denním nájezdu km by se nějaká úspora hodila to je fakt.
  18. Alibaba

    Tuning

    Pro Moby89.Nechtěl jsem se nikoho dotknout,ať si do auta každý namontuje co chce.Ale aby mě někdo tvrdil,že zvedne výkon a sníží spotřebu takovým způsobem jakým to dovede tenhle zázrak,bez toho aniž by dělal jiné mechnické úpravy na motoru ,výfuku..... Tomu uvěřím v případě že se nehledí na životnost motoru,ale co je to potom za úsporu.S tím že je lepší mít silnější auto jsem to myslel tak že např.když budu brát 1,4 u krku sežere víc než 1,8 když ji budu šudlat a přitom pojedu určitě líp než s tou 1,4. A jestli tu šlo jenom o tu spotřebu ne o výkon,tak potom pardon.Vím,že běžně u dieslu 2,0 je možný rozumně zvýšit výkon i posunout krouťák do nižších otáček za snížení spotřeby cca 0,5l a auto nijak netrpí,ale to co inzerujou tomu se musím smát.Už jsem taky něco viděl a slyšel.Pokud jsi to chápal jinak tak promiň.Čau
  19. Alibaba

    Jede na tři válce

    Měljsem ten samej problém, jelo to na tři ,začlo to pípat v palubce a svítila diagnostika.Vstřik jsem několikrát vydělal proměřoval měl 13 ohmů jako ostatní,když jsem to dal dohromady tak se to srovnalo,ale zanějakou dobu to zase dělalo.Nakonec jsem koupil vstřik.Po namontování vše v pohodě,pak se to ozvalo znova a nakonec jsem zjistil,že špatně převáděl kontakt v el zázuvce na vstřikovacím ventilu.Stačilo že byl lehounce zaoxidovaný a už to hodilo chybu.Někdy taková blbost pěkně potrápí.
  20. Alibaba

    Tuning

    1,5l úspora,možná když to namontují na tatru 815 Když už se v tom hrabat tak buď úprava od základu,což vyjde na dost peněz,nebo si radši koupit silnější káru.
  21. Alibaba

    vymena radia

    Mám 206SW vypíná to podle stavu nabití baterky,vetšinou tak za 2-3 min po zavření dveří nebo zamknutí.Když nechám otevřené dveře vypne se to při naběhnutí ECO módu.
  22. Alibaba

    výměna čelistí

    Chce to pro jistotu i slíznout bubny a vevnitř všechno vyčistit, někdy jsou zatuhlý samostavy.
  23. Alibaba

    spotreba peugeot 206sw

    Svíčky dávám eyguem,beru,bosch normálně co píšou v manuálu,měním je po15-20000km a jsou ještě slušný.psal jsi že jsi je měnil před 10000 no uvidíš jak budou vypadat,filtr mám taky normálka papírák. Jo u Shelky mívaj dobrej benzin,ale já beru různě a spotřeba v pohodě,akorát tam naleju jednou za rok čistič palivové soustavy za 120kč. [upravil dne 21.1.13 08:31 PM od Alibaba]
  24. Alibaba

    spotreba peugeot 206sw

    no tak já mám o 50000km víc a v poho.Zkusit snad emise,změřit přímo sondy,ale že by tak brzo blbly
×
×
  • Vytvořit...