Přejít na obsah

Dutý Měch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    113
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Horní Police
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dutý Měch's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

3

Popularita

  1. Tak info pro ty, kdo by to řešil: nebylo prasklé, ale povolil lepený spoj. Je totiž složené ze dvou kusů a to způsobem, za který bych na průmyslovce v konstrukčním cvičení dostal špatnou známku.
  2. Ahoj, řešil jste už někdo prasklé ventilové víko? Olej z něj vzlíná z místa, kde by neměl - viz šipka. Díky.
  3. Dutý Měch

    Nádrž na Adblue

    Velickin: nádrž včetně vstřikovače jsem dával vloni "až" na 157 tis. km, vyšlo to skoro na 25 tisíc – už bez participace Peugeot kvůli kilometrům a stáří auta.
  4. Tak to já bych odsával rád - vzhledem k té pitomé vaně, ale nepodařilo se mi tam ani jednou kloudně dostat hadičkou od odsávačky, takže musím vypouštět.
  5. Milí kolegové, nevíte, co přesně jsem si to na palubovce při čištění okna urazil? Díky. PS: nedaří se mi nic takového jako náhradní díl najít
  6. Řešil jsem minulý měsíc to samé, výměna vsřikovače nepomohla, takže nová nádrž a je už cca 1500 km klid. Cena i se vstřikovačem skoro 25 tisíc Kč.
  7. Ahoj, máte někdo pls zkušenost s čištěním vstřikovače AdBlue? Auto občas hodí chybu P20E8 o zahlásí UREA, ale té je v nádrži dostatek. Zjistil jsem, že na vstřikovači je vrstva krystalků. Může pomoct vstřikovač vyčistit, nebo to nemá smysl a je třeba rovnou vyměnit? Díky
  8. V kufru, ale naléval jsem opatrně a na 100% jsem se neucmrndnul. Vyteklo toho relativně dost, tak asi dvě deci.
  9. Tak to je blbý – na 100% to kolem plnícího hrdla neteče. Ale díky
  10. Ahoj, doléval jsem adblue a když byla nádrž skoro plná, začalo adblue vytékat někde mezi zadními koly. Je možné, že je tam nějaký přepad kvůli přelití? Auto občas hodí chybu P20F6. Díky za postřehy
  11. Ahoj, v návodu k autu je trochu rozpor v informaci k dobíjení baterie: "Dobíjení akumulátoru systému stop-start nevyžaduje jeho odpojení" a pak je hned napsáno "odpojte autobaterii vozidla". Třeba jsem natvrdlej, ale dobíjíte někdo baterii u SS opravdu bez odpojení a je pak všechno v cajku? Díky.
  12. Ahoj, mám dotaz k vyjmutí vložky palivového filtru. Jak po odpojení hadiček a vytočení víka vyndáváte vložku z té "bandasky"? Je na to nějaký přípravek, nebo jen silou? Vložka má dole osazení a mám strach, abych dole něco neutrhnul. Když tu vložku vytahuju, tak dole fest drží a tělo té vložky se natahuje jako kšandy. Díky PS: na fotce je provedení filtru
  13. Ahoj, dáváte někdo do BlueHDI Ineo ECS místo Ineo FIRST? Nevím, co tam kdo dával přede mnou – podle Totalu tam patří First, podle tabulky v plánu údržby i Ineo. Díky za zkušenosti.
  14. Ahoj, víte, prosím, někdo, která výbava je u 308SW (2015) vyšší? Allure, nebo Executive? Díky.
  15. Tohle jsem řešil dvakrát a vždy to byla tahle blbost: gumička palivového filtru
×
×
  • Vytvořit...