Medvěd Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Lokalita SUPER, pokud nezasáhne žádná vyšší moc, tak já a Pavlík jedeme (Helča po loňském požáru asi nepojede). Citovat
PouLa Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Když do toho data zvládnu udělat všechny zkoušky tak se zúčastním vypadá to velmi pěkně Citovat
Stifler Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Ajo, jsem si ani nevšiml termínu srazu...tak to se tedy asi nezúčastním Citovat
punkac Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 já bych jel, pokad to ta moje plechovka ještě vydrží, no co díry v prahu zamrznou a bude Citovat
wooody Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 punkac, tak vemem mojí a budem si hrát na cestáře... Citovat
dzana.m Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Tak ja vás ještě nalakám vsobotu večer velká sněhová vanice :D:D:D:D:D Citovat
dzana.m Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 A ti myslim venku ne vpanakách:D:D:D:D:D:D dažnovice až pak:D:aut:aut:aut [upravil dne 2/9/11 07:06 od dzana.m] Citovat
Slipkont Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 no tak to vidím abych koupil nové zimní pneu když tu tak strašíš ale na tu džanovici se těším a pokud se poštěstí , taky budu mít slivovici domácí z moravy tak bych dovezl Citovat
dzana.m Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Scratch vždyt si řikal na šebetově že dotoho semnou deš :D:D už ti asi nedám džanovici:D:D:D:D:D:D Citovat
dzana.m Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 Jinak jak sem četl jeden přispěvek na forum tak budu muset asi neco pořádnýho vykoumat at je pořádná zabava:) ještě že mam tak dobrou hlavu na skvelí napady nebo žeby voloviny:D:D:D:D [upravil dne 5/9/11 13:25 od dzana.m] Citovat
Slipkont Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 spíše ptákoviny ne ? co třeba vodní orienťák ? v té zimě by to bylo zajímavé Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 jeee, ja neco organizuju Hlavně RadkaS to má trošku z ruky Citovat
dzana.m Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 od RadkyS mam přislibenou pomoc ale na tomto srazu se bude podílet výce lidí abych to uvedl přesně každej přidá ruku kdílu jelikožt to muj první velkej sraz tak doufám že se nám podaří a všíchni co dorazý budou spokojeni a pekně si to užijou a na všechny se srdečně těším i spartou která mi pomahá :):) [upravil dne 5/9/11 20:14 od dzana.m] Citovat
dzana.m Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 spíše ptákoviny ne ? co třeba vodní orienťák ? v té zimě by to bylo zajímavé To není špatnej napad ale musel bys přijed brzo rano vpatek skrupačem abys rozbyl led na koupališti:D:D:D jinak ja na neco přijdu neboj:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.