adraj Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 no zkusím přinést nějaké nálepky z práce :D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Nee žádná folie žádné alobaly ani nálepky nee nee ) Nebudu pak přece ničit auto až bych to musel strhávat a taky škoda práce a vaší snahy.... A takhle pak plýtvat materiálem v dnešní době nono Citovat
Péťa Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Jestli si nezměníš podpis podle desátého bodu pravidel fóra (t.j. podstatně zkrátit), tak osobně omotám a polepím Tebe :D Citovat
Petr 406 red Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Jestli si nezměníš podpis podle desátého bodu pravidel fóra (t.j. podstatně zkrátit), tak osobně omotám a polepím Tebe :D Počkej počkej co je to za novinky takhe to už mám 4roky a to mi říkaš až ted Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 10. Pravidla pro podpis Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru. Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva. Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby. Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 kdyz uz jsme u toho, tak to mate resit pres sz a ne tim zasirat forum.-... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 chlapy ja se tak těším až vás pozám hlavně neřešte to Y v tom chlapy protože tady žádní měccí chlapy přece nejsou [upravil dne 14/4/12 19:37 od JJEENNDDAA] Citovat
Agia Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Zdravím, sice mam Peugeota krátce, ale už teď se na sraz těším, určitě se přijedem se Zlaťuchou podívat. Koukala jsem, že řazení na spanilku bude od čtvrt na deset v sobotu, v kolik by bylo tak dobrý dorazit, abych se stihla v pohodě registrovat a zařadit? Nejsem moc ranní ptáče, tak abych si kdyžtak nechala rezervu na dojezd včas. Díky! Citovat
Stifler Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Agia: To musíš přijet už v pátek odpoledne a odjíždět v neděli dopoledne K věci - je lepší, když tam budeš nějakou chvíli před termínem, stačí v pohodě i půlhodinka Citovat
Petr 406 red Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Na katové srazy je povinnost přijet už v pátek jak píše Stifler. Citovat
Agia Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Kdybych se \"rozpětila\", možná bych přijela už v pátek, ale nemam stan (a ani nejsem zrovna stanovací typ, spíš základně podlahově-střešní ). Takže to budu muset zmáknout v tu sobotu ráno. Citovat
Stifler Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Scratch: já hodlám přijet na celý sraz. Agia: tvoje základně-podlahově-střešní založení ničemu nebrání, chatky tam budou taky. Citovat
Agia Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Stifler: To budou, ale jsou pro ty, co je naplněj, což v jednom člověku fakt nezvládnu. 4 lidi neseženu a jako nováček nikoho neznám, takže to letos pojmu jako poznávací a seznamovací sraz a příští rok už třeba budu od pátku do neděle. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Agia: tak přijeď jako na poznávací sraz http://www.peugeot-club.com/topic/72840-21-4-2012-–-jarni-sraz-v-okoli-prahy-–-navrat-do-starych-casu-reportaz/ nemáš to moc daleko a na Kokoříně už budeš někoho poznat Citovat
Agia Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Gabriel307: Už jsem na to koukala, i ten program by mě zajímal, ale slíbila jsem účast na Pochodu Karla IV., takže budu celou sobotu ozdravně pochodovat. Jinak ještě před timhle velkym srazem je ten Mazda/Peugeot, tam určitě pojedu, páčto znám pár Mazďáků, takže tam se taky snad s někym odsud potkám. Citovat
Jimmy106 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Na francouzsko-japonskych valkach se spolu potkame urcite, Aigo a do chatky se k nekomu normalne vetri, aspon se lepe poznate ja jsem ted byl taky na prvnim srazu (ty prazske minisrazy nepocitam) a vetrel jsem se k nekomu na pokoj Citovat
Agia Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Jimmy106: Paráda. Však já uvidim, třeba se vetřu. Zatim počítám se sobotou, ale je fakt, že bych si ráda dala aspoň pivo, než zas někam pojedu, takže.... Budu se muset vybavit nějakou nálepkou, jen mě trošku zaskočilo, že 307 vlastně nemá ty malý zadní neotvíratelný okýnka, tak nevim, kam jí plácnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.