Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

Nee žádná folie žádné alobaly ani nálepky nee nee :))

Nebudu pak přece ničit auto až bych to musel strhávat a taky škoda práce a vaší snahy.... :)

A takhle pak plýtvat materiálem v dnešní době nono :D

:roker

Odesláno
Jestli si nezměníš podpis podle desátého bodu pravidel fóra (t.j. podstatně zkrátit), tak osobně omotám a polepím Tebe :D :D :D;)

Počkej počkej co je to za novinky takhe to už mám 4roky a to mi říkaš až ted :)

Odesláno

10. Pravidla pro podpis

Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru.

Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva.

Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE

Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby.

Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu.

Guest Scratch
Odesláno

kdyz uz jsme u toho, tak to mate resit pres sz a ne tim zasirat forum.-...

Odesláno

Zdravím, sice mam Peugeota krátce, ale už teď se na sraz těším, určitě se přijedem se Zlaťuchou podívat.:) Koukala jsem, že řazení na spanilku bude od čtvrt na deset v sobotu, v kolik by bylo tak dobrý dorazit, abych se stihla v pohodě registrovat a zařadit? Nejsem moc ranní ptáče, tak abych si kdyžtak nechala rezervu na dojezd včas.:) Díky!

Odesláno

Agia: To musíš přijet už v pátek odpoledne a odjíždět v neděli dopoledne :D K věci - je lepší, když tam budeš nějakou chvíli před termínem, stačí v pohodě i půlhodinka

Odesláno

Kdybych se \"rozpětila\", možná bych přijela už v pátek, ale nemam stan (a ani nejsem zrovna stanovací typ, spíš základně podlahově-střešní :D).:) Takže to budu muset zmáknout v tu sobotu ráno.;)

Odesláno

Stifler: To budou, ale jsou pro ty, co je naplněj, což v jednom člověku fakt nezvládnu.:D 4 lidi neseženu a jako nováček nikoho neznám, takže to letos pojmu jako poznávací a seznamovací sraz a příští rok už třeba budu od pátku do neděle.:)

Odesláno

Gabriel307: Už jsem na to koukala, i ten program by mě zajímal, ale slíbila jsem účast na Pochodu Karla IV., takže budu celou sobotu ozdravně pochodovat.:D Jinak ještě před timhle velkym srazem je ten Mazda/Peugeot, tam určitě pojedu, páčto znám pár Mazďáků, takže tam se taky snad s někym odsud potkám.:)

Odesláno

Na francouzsko-japonskych valkach se spolu potkame urcite, Aigo :) a do chatky se k nekomu normalne vetri, aspon se lepe poznate :) ja jsem ted byl taky na prvnim srazu (ty prazske minisrazy nepocitam) a vetrel jsem se k nekomu na pokoj :)

Odesláno

Jimmy106: Paráda.:) Však já uvidim, třeba se vetřu.:D Zatim počítám se sobotou, ale je fakt, že bych si ráda dala aspoň pivo, než zas někam pojedu, takže.... :D Budu se muset vybavit nějakou nálepkou, jen mě trošku zaskočilo, že 307 vlastně nemá ty malý zadní neotvíratelný okýnka, tak nevim, kam jí plácnu.:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...