Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, jelikož se mi vdává ségra koncem září a můj pracovní oblek už není z nejnovějších, chtěl bych si nějaký koupit, který bych použil na svatbu a pak do práce (oblek denně nenosím). Nevím ale co se nosí, a jakou značku případně kde v Praze či blízkém okolí koupit za zajímavou cenu. Doporučíte mi něco? Z barev nejspíše, tmavě šedou, šedou, grafit... né úplně černou. :)

Odesláno

Perfektní oblek, co skvěle padne, je z kvalitních materiálů, pěkného střihu a za zajímavou cenu koupíš v Londýně. A to tak, že i s letenkami vyjde levněji než když jej budeš shánět u nás. Kór když toho oblečení chceš koupit víc, zatraceně se vyplatí tam zaletět na nákup. Nedělám si srandu.

Odesláno

ja pouzivam Blazka, je to jeden z mala obleku, ktery nestoji uplny ranec a sedi mi :)

Odesláno

oddie ma recht taky znam furu lidi co litaji nakupovat na otocku do Londyna .... ale jinak tady v Cechach - mam dojem ze bracha poridil velmi pekny oblek v marks&spencer, sacko + kalhoty nejakych 6000 nebo 8000 ... a sekne mu to :)

Odesláno

Ja sem si pred nedavnem kupoval sako (alan delon) a nohavice sem si dal usiť krajčírke na mieru ... A vobec toho nelutujem, presne na mna, material aj vsetko si je mozne vybrat :)

Odesláno

a co takhle peitro filipi...je to české...ale záleží jestli to je tvoje úroveň...hugo je hugo

sorry nevšiml jsem si výše že je už zmíněnej

[upravil dne 6.9.2011 19:05 od John_Ice]

Odesláno

Hugo je prej látka z ČR? Je to pravda?

Jinak já taky Blažek v kombinací s doplňkama z Peeku sem to na poslední svatbě vychytal tak, že sem dostával pochvaly za drahej oblek :roker

Odesláno

Já mám doma dva obleky původně z Quelle, bohužel jsou mi už malé :D. Velikost 48. Jeden jsem měl na maturitě a druhý vůbec, takže úplně nový. Kdyby byl náhodou zájem ... musím vyštrachat foto. Zadraho nebudou ... ted je moje konfekční velikost 54 :D

Odesláno

Já mám dva obleky a oba Prostějov. Jsou koupené v prodejně, která je už několik let v likvidaci :D První mě stál 1000,- (sako akorát, kalhoty mi krejčová předělala na míru), druhý vyšel na 2000,- a ten jsem si poskládal tak, aby padl (sako z jednoho a kalhoty z druhého obleku) ;)

Odesláno

Obleků mám několik od lehkých letních po těžké zimní, včetně vestiček... zdroje jsou různý ...

Do Blažka nechodím z principu, ale k tomu mám osobní důvody, nicméně kvalitativně OK, pokud natrefíš na slevu tak se dá koupit i za slušnou cenu. Prostějov byla kvalita...., ale co mě úplně rozsekalo byla výprodej v Reserved - vlněný oblek za 1000,- byl nejlevnější co mám, sedí mi nejlíp, vypadá nejdráž a i když ho nosím celkem často tak je stále bez chyby.

[upravil dne 6/9/11 20:34 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...