Vítek1 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 no jasne to vim jen proste nevim jak se ma plyn chovat a ani nemam nikoho v okoli. vsichni akorat mrci ze to je k nicemu a ze to bouchne nebo ze to smrdi. Jo a jeste me dostala ta otevrena zapalovaci rampa to je taky nejake divne ne? asi vemu diagnostiku a budu ho tam prudit Citovat
Vítek1 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 pak nová nádrž a revize a práce cca 5000-7000Kč co je tam za systém sekvenčví vstřikování LPG plyné nebo kapalné fáze? nevim nejak jsem se nezeptal nepoznas to z tech fotek? Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 no plyn se ma chovat tak, abys o nem nevedel, pokud to cuka, chcipa, zere, smrdi a ja nevim co, tak je to spatne namontovane, serizene a odflaknute. pri dobre provedene montazi bys nemel poznat na jake palivo jedes z tehle fotek, co tam jsou se to nepozna, co je to za system zapalovaci lista by na sobe mela mit kryt, nejspis ho nekdo vyhodil nebo zapomnel v servisu Citovat
Vítek1 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 ok kaslu na nej! myslel jsem si ze to budou jen keci! Citovat
Bendy_- Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Lepší sekci kam to dát jsem nenašel tak to dám sem: Přemýšlím, že bych si nechal do auta namontovat LPG, nemáte někdo tip na nejaký dobrý servis? Nejlépe v okolí Litoměřic nebo Prahy? Kdyžtak na co se vše před montáží/po montáži připravit? Díky za rady. Citovat
PAJA106 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 V Praze jsem si nechal dělat auto v AGC (autogas coubal), sice vyšší cena, ale nenašel jsem na ně oproti jiným kritiku. Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Akorat nez ti to vyladili tak se natrapili.... Citovat
Bendy_- Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 PAJA106: o tom jak ti coubal delal plyn jsem cetl, tak nevim jestli k nim jit nebo ne, aby mi to taky nedelali na 3x jinak jsem jeste premyslel nad touhle firmou: www.magicacustic.cz s panem jsem telefonoval, vypadal prijemne a ze tomu rozumi a nikde jsem nenasel na ne neco spatneho Citovat
Ferry Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 ono se to stejne vetsinou na poprvy nepovede a musi se na to doladeni jet vicekrat, jde pak jen o to, jak je kterej servis ochotnej se s tim zabyvat, coz si myslim, ze u Coubala problem neni, jsou ale dilny, ktery to namontujou, reknou, je to hotovy, zaplatis a pak uz je ten pristup horsi Citovat
Bendy_- Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Dobre, tak kdyz nikdo nedoporuci nekoho lepsiho, tak pujdu tedy k Coubalovi. Citovat
PAJA106 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Možná se to dá omluvit tím, že přeci jen jednobody už se tolik nedělájí. Citovat
Vítek1 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 napadlo me par otazek k plynu - jak je to se servisem obecne u nas zatim nemusi mit specialni certifikaci na LPG auta? Co treba takove blbe svareni vyfuku na aute? A jak je to kdyz clovek jezdi treba 5km po meste prepne se plyn vubec. Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Copak chces jir do plynu.me se to prepina v mrazech -4 a vic cca po 1km a nebo muzu po cca 1 minute prepnout rucne na lpg necekam az se ohreje voda na 25 c a jedu na lpg hned..... Citovat
PAJA106 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Se 106 co mám v podpisu jezdí mamina do práce, po pár set metrech už lze přepnout na LPG. Jezdí 3 km tam a 3 km zpátky. Citovat
Bohumil Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 napadlo me par otazek k plynu - jak je to se servisem obecne u nas zatim nemusi mit specialni certifikaci na LPG auta? Co treba takove blbe svareni vyfuku na aute? A jak je to kdyz clovek jezdi treba 5km po meste prepne se plyn vubec. 1. Když se stane něco s plynem jede do LPG servisu. Jinak z toho nic neutíká, nic nesmrdí. Takže s tím není problém. A co se táká svařování výfuku, je stejně lepší ho vyndat než se s tím mordovat pod autem. 2.Na plyn se to přepne samo po dosažení teploty vody asi na 30-35°C. Dokud telota neklesne pod tuto hranici, startuje to a jede to furt na plyn. Tak asi tak. Citovat
pehaf Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 No mne to startuje na benzin aj ked mam vodu 90 stupnov. Akurat ze to takmer okamzite prepne na plyn Citovat
vinorak Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 tak dneska do xsary namontován sekvenční plyn Stefanelli S.I.S nádrž místo rezervy 45.5L. Tak uvidíme jak to bude fungovat, ale když pán dokázal spravit i totálně zprasenej plyn v Audi S6 4.2 V8 od jednoho poláka, věřím, že bude vše ok. Jede to úplně stejně jako na benzín a táhne až do omezovače bez jediné díry nebo škubnutí Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Gratulace! co je to za výrobce vůbec neznám...? Citovat
Bendy_- Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Kde ti to delali? Kdyztak jestli neni tajne muzu poprosit o vice info (cena, pristup, ...), klidne do SZ, nemuzu se porad rozhodnout kam jit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.