Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jasne to vim jen proste nevim jak se ma plyn chovat a ani nemam nikoho v okoli. vsichni akorat mrci ze to je k nicemu a ze to bouchne nebo ze to smrdi. Jo a jeste me dostala ta otevrena zapalovaci rampa to je taky nejake divne ne? asi vemu diagnostiku a budu ho tam prudit

Odesláno
pak nová nádrž a revize a práce cca 5000-7000Kč co je tam za systém sekvenčví vstřikování LPG plyné nebo kapalné fáze?

:myslim nevim nejak jsem se nezeptal nepoznas to z tech fotek?

Odesláno

no plyn se ma chovat tak, abys o nem nevedel, pokud to cuka, chcipa, zere, smrdi a ja nevim co, tak je to spatne namontovane, serizene a odflaknute. pri dobre provedene montazi bys nemel poznat na jake palivo jedes

z tehle fotek, co tam jsou se to nepozna, co je to za system

zapalovaci lista by na sobe mela mit kryt, nejspis ho nekdo vyhodil nebo zapomnel v servisu

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Lepší sekci kam to dát jsem nenašel tak to dám sem: Přemýšlím, že bych si nechal do auta namontovat LPG, nemáte někdo tip na nejaký dobrý servis? Nejlépe v okolí Litoměřic nebo Prahy? Kdyžtak na co se vše před montáží/po montáži připravit? Díky za rady.

Odesláno

PAJA106: o tom jak ti coubal delal plyn jsem cetl, tak nevim jestli k nim jit nebo ne, aby mi to taky nedelali na 3x

jinak jsem jeste premyslel nad touhle firmou: www.magicacustic.cz s panem jsem telefonoval, vypadal prijemne a ze tomu rozumi a nikde jsem nenasel na ne neco spatneho

Odesláno

ono se to stejne vetsinou na poprvy nepovede a musi se na to doladeni jet vicekrat, jde pak jen o to, jak je kterej servis ochotnej se s tim zabyvat, coz si myslim, ze u Coubala problem neni, jsou ale dilny, ktery to namontujou, reknou, je to hotovy, zaplatis a pak uz je ten pristup horsi

• O 1 měsíc později...
Odesláno

napadlo me par otazek k plynu - jak je to se servisem obecne u nas zatim nemusi mit specialni certifikaci na LPG auta? Co treba takove blbe svareni vyfuku na aute? A jak je to kdyz clovek jezdi treba 5km po meste prepne se plyn vubec.

Odesláno

Copak chces jir do plynu.me se to prepina v mrazech -4 a vic cca po 1km a nebo muzu po cca 1 minute prepnout rucne na lpg necekam az se ohreje voda na 25 c a jedu na lpg hned.....

Odesláno
napadlo me par otazek k plynu - jak je to se servisem obecne u nas zatim nemusi mit specialni certifikaci na LPG auta? Co treba takove blbe svareni vyfuku na aute? A jak je to kdyz clovek jezdi treba 5km po meste prepne se plyn vubec.

1. Když se stane něco s plynem jede do LPG servisu. Jinak z toho nic neutíká, nic nesmrdí. Takže s tím není problém. A co se táká svařování výfuku, je stejně lepší ho vyndat než se s tím mordovat pod autem.

2.Na plyn se to přepne samo po dosažení teploty vody asi na 30-35°C. Dokud telota neklesne pod tuto hranici, startuje to a jede to furt na plyn.

Tak asi tak. :mrk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak dneska do xsary namontován sekvenční plyn Stefanelli S.I.S

nádrž místo rezervy 45.5L. Tak uvidíme jak to bude fungovat, ale když pán dokázal spravit i totálně zprasenej plyn v Audi S6 4.2 V8 od jednoho poláka, věřím, že bude vše ok. Jede to úplně stejně jako na benzín a táhne až do omezovače bez jediné díry nebo škubnutí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...