Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No vidíš. Já zase LK auto doporučit nemůžu. Osobně tam nejezdím, protože neznají můj systém (AG DGI). Cením si toho, že mi to normálně řekli a nemazali med kolem huby.

Ale brácha si tam loni nechal namontovat LPG do KIA Ceed a přesně jak píšeš. Super jednání, ale teď když má problém, tak tam nic neřeší a nevyřeší.

Dále před mnoha a mnoha lety si moji rodiče u nich nechali namontovat LPG do 3kody 105. Taky měli neustálé problémy, které LK Auto neřešilo. Já si tenkrát nechal LPG montovat v GERA Hradec Králové (www.gera.cz) a neměl jsem několik let jediný problém. Po té zkušenosti si rodiče nechali další auto (Š Forman) namontovat také v Geře. A neměli žádný problém...

Takže dle mě LK Auto rádo namontuje nový systém, kde z toho mají bakšiš, ale následný servis už neumí a neřeší, protože z toho už nic nemají.

Na Tvém místě bych jel do Strakonic: http://www.lpg-autogascentrum.cz/

Odesláno

Ok, diky za info, beru v potaz. Trochu mi pomohlo a utvrdilo, ze s tim pujdu do LK, koneckoncu uz jsem objednany. Ale kazdy si vybere to, co slyset chce :) Verim, ze s kazdou firmou na cokoli se najde nekdo, kdo ma spatnou zkusenost, na me tam zapusobili, takze to zkusim. :) Zatim diky, jestli to bude pruser, tak si tady postezuju, to se nebojte :))

• O 1 měsíc později...
Odesláno
to Bohumil, tak se pochlub, kde a co jsi nechal namontovat a prvni dojmy ;)

Zatím se není čím chlubit, ujel jsem zatím asi 140km. Rozdíl není znát žádný. Za studena to startuje a jede asi 1,5km na benzín a jak se ohřeje, pak se to přepne na plyn, což poznám jen podle kontrolky. :roker:cool::cool:

Odesláno

Bohumile, tož vitaj mezi námi.:papa:papa

Přemýšlím ---:myslim--- v autě jsou dvě benzínové nádrže, (nevím jestli u všech). Kdyby se jedna vyndala, tak by místo ní šla dát nádrž na plyn. Ví někdo, proč se to nedělá. Někdo tady psal, že v Italii, když má někdo LPG, tak nemá původní nádrž na benzín. Předělávat to nechci, mě ta moje nádrž na asi 420km stačí. Jen teoreticky, jestli se o to někdo zajímal.

Odesláno
Bohumile, tož vitaj mezi námi.:papa:papa

Přemýšlím ---:myslim--- v autě jsou dvě benzínové nádrže, (nevím jestli u všech). Kdyby se jedna vyndala, tak by místo ní šla dát nádrž na plyn. Ví někdo, proč se to nedělá. Někdo tady psal, že v Italii, když má někdo LPG, tak nemá původní nádrž na benzín. Předělávat to nechci, mě ta moje nádrž na asi 420km stačí. Jen teoreticky, jestli se o to někdo zajímal.

:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

No nevím, myslím, že na benzín je jen jedna.

Odesláno

Ono si to ještě sedne takže to bude chtít po cca 1000km seřídit. Mě se po montáži před první kontrolou párkrát rozsvítila diagnostika motoru, potom jsem s tím jel na kontrolu kde to doladily a od té doby je to ok.

Odesláno
Bohumile, je pravda, že dvě nádrže jsou u 306ky, u 307my to nevím určitě.

U 307 je jen jedna.

Ještě potřebuju doladit rozsvěcení červené kontrolky.

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

tak to jde, ja jsem vcera na 320km trase udelal spotrebu 7.57 s rychlostnim prumerem 78km/h (podotykam, ze rano a vecer jsem tankoval u stejny pumpy) ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj plynari dneska jsem byl v bazaru omrknout jedno naftove auto ale vedle stala 206 1,6 16v CC s plynem a tak me ucaravala ze jsem se na naftaka ani nepodival. Akorat s plynem nemam vubec zkusenost. 1 vec co me udivila bylo nastartovani motor mel nepravidelnej volnobeh udajne malo benzinu hned po tom bezel OK?? 2 vec palubak vypisoval nejake chyby jako ESP coz bych nejak moc neresil ale aji neco s motorem italsky a prodejce tvrdil ze to je u plynaku normalni a ze neni problem si donest diagnostiku a projet si to (to bych samozrejme udelal) ale normalni nevim?! Nadrz je do 2015 co potom?

EDIT: jedna se primo o tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/206/10372384?goFrom=list ani nevim co je to za vyrobce LPG

moc dekuji za poznatky

[upravil dne 4/6/12 12:39 od Vítek1]

Odesláno

tak urcite by to chtelo projet s diagnostikou, kupovat auto s tim, ze sice nejake chyby ma, ale ted to resit nebudu a ze se to poresi pak neni zrovna moudre, pac se muze ukazat, ze oprava je slozitejsi a nakladnejsi, nez se predpokladalo.

motor by mel bezet dobre hned po nastartovani, pokud ne, je tam problem, stejne tak dalsi chyby, neni mozne tvrdit, ze je neco normalni u plynaku, bud to funguje nebo nefunguje, to jsou takovy ty bazarnicky kecy a chlacholeni, kdyz vidi, ze bys mohl koupit a on by se toho mohl zbavit. Nedej na prvni dojem a vubec uz se nenech oblbnout prvotnim nadsenim, protoze po koupi prijde vystrizliveni a to, nad cim jsi pred koupi mavnul rukou te pak zacne stvat a navic te to velmi casto bude stat dalsi prachy.

pokud je nadrz do 2015, pocitej s jeji vymenou, to je investice cca 6000Kc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...