Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.Chcel by som poprosit nejaku dobru dusu ak viete poradit.Stal som vo frankfurte, zaplatil som listok,vsetko ok...

Po prichode k autu som mal zrolovany listok (ten na pravo na 1. fotke) v stieraci...

Len sa bojim ci to ma byt oznam na pokutu co sa mi nejak nezda,lebo tam nie je suma Eurach.

Co to znamena? Po Nemecky neviem :) Dakujem

img20110820122015.th.jpg

img20110820122033.th.jpg

[upravil dne 20/8/11 od KapriQ]

Návštěvník
Odesláno

Německy spíš neumím než umím. Ale není možné že jsi zaplatil za osobák a oni chtějí doplatek za náklaďák, nebo dodávku?

Odesláno

Chýba plaketa \"Feinstaub\".

Na druhej strane je bankové konto, kam by si mal zaslať pokutu. Ale z prvej strany som nevyrozumel, aká je výška pokuty.

Jednal by som takto:

Zaslal by som písomne, alebo mailom dotaz na Stadt Frankfurt am Main - Strassenverkehrsamt, akú pokutu máš zaplatiť. Prílohou by bola fotokópia prvej strany.

Rozhodne to nenechaj plávať, pri ďalšej návšteve by ťa aj tak chytili a zákaz vstupu \"nežiadúca osoba\" za to nestojí.

Po nemecky neviem tak by som napísal:

I have received this announcement, please tell me, what punishment (how many EURO) should I pay on Your account.

Ich habe diese Mitteilung bekommen, bitte, sagen Sie mir, was fuer eine Strafe (wieviel EURO) soll ich auf Ihres Konto bezahlen.

strassenverkehrsamt@stadt-frankfurt.de

http://www.frankfurt.de/sixcms/detail.php?id=1945632&_ffmpar[_id_inhalt]=102255

Odesláno

Do koše to rozhodně neházej! Udělal bych to přesně jak píše P607Olda, má to i dobře německy napsané (na to, že Oldo neumíš německy tak to je super :) ). Na ty pokutě co jsi dostal není napsáno kolik zaplatit jen na druhé straně je, že máš na jejich účet zplatit tolik kolik je uvedeno na první straně. Já jsem kdysi dostal pokutu v rakousku za parkování bez lístku (měl jsem ho, ale spadl mi na podlahu auta) a domluvil jsem se s nimi na místě, policista pokutu vzal, založil do šrajtofle, já poděkoval a bylo to vyřízeno.

Odesláno

no ja by som to chápal ako oznam že to musíš mať ale nieje to pokuta len by nechceli aby ti to museli ešte raz na auto dávať potom by to riešili asi ináč. ja by som to asi neriešil ak by som tam už nešiel ale ak si tam na dovolenke tak to zaplatiť musíš

Odesláno

:xvul Teda muset denně číst podobné texty jako lezou z toho překladače, tak si do týdne hodím mašli :xvul

[upravil dne 20/8/2011 od Medvěd]

Odesláno

Dakujem pekne,tak teda nechat to tak?

Plaketu vybavim ... bol som tam so sluz. autom ,ale na tom parkovisku som bol sukromne tak to zamestavatelovi nechcem davat...

Diky chlapi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...