jeff+ Odesláno 13. srpen 2015 Odesláno 13. srpen 2015 Je možný, že si auto samo meje zadní okno??? - občas se mi zapne sám od sebe zadní stěrač i s ostřikem. Citovat
marko306 Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Je to možné a nie, len na 807 Nemáš náhodou zapnuté stierače na automat? Vtedy zapne zadný stierač keď cúvaš napríklad. Citovat
jeff+ Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Co jsem pochopil s páčky tak automat je tam pořád(u 406 jsem to přepnul s nulové polohy do auto a pak 1......)Vzadu stěrač jede a stříká sám i bez té zpátečky. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 chyba v BSI nebo uvolnena nejaka kostra Citovat
Laďa Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Co jsem pochopil s páčky tak automat je tam pořád(u 406 jsem to přepnul s nulové polohy do auto a pak 1......)Vzadu stěrač jede a stříká sám i bez té zpátečky. To bude asi nějaká blbost. Proč by stěrač sám stíral při zařazení zpátečky? Spíš bych se přiklonil k členu Havlíček. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Jj je to komfordni funkce, zaradis zpatecku a setre sterac, mel jsem to na c8 i 207 Citovat
Leo Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Ale to je bez ostřiku, takže jeff+ bude mít jiný problém. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 To bude asi nějaká blbost. Proč by stěrač sám stíral při zařazení zpátečky? Spíš bych se přiklonil k členu Havlíček. ja nerikam ze je blbost setreni pri couvani ale je blbost aby pri tom jeste ostrikoval Citovat
jeff+ Odesláno 17. srpen 2015 Odesláno 17. srpen 2015 No vzhledem k tomu, že je to jednou za čas to zatím nehodlám nějak dále zkoumat. Ještě se mi občas stane takový krátkodobý výpadek eletriky - přístrojovka a světla probliknou - kde hledat problém - bude to asi nějakej kontakt??? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. srpen 2015 Odesláno 17. srpen 2015 Asi bych to šacoval že to má souvislost s tím občasným krátkodobým výpadkem. Citovat
Laďa Odesláno 17. srpen 2015 Odesláno 17. srpen 2015 ja nerikam ze je blbost setreni pri couvani ale je blbost aby pri tom jeste ostrikoval Však tam píšu, že souhlasím s tebou. Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2016 Odesláno 13. květen 2016 Nemám rád, když mi auto vydává nějaké neznámé zvuky a tak pokud slyším něco nezvyklého, snažím se určit příčinu a opravit to. Už od začátku jsem u auta slýchával následující dva podivné zvuky: 1. Při parkování v garáži (couvání) se občas zezadu ozývalo jemné klapání. Dlouho jsem nemohl přijít na to, čím to je, protože to někdy dělalo a někdy ne. Nakonec jsem zjistil, že to dělá pouze pokud je plnější nádrž ( po tankování). Takže buď to dělá nějaký plovák a nebo sama nafta jak v nádrži jak žbluňká. 2. Velmi nepravidelně se mi stávalo při jízdě, že něco vpředu nebo jakoby pod nohama ťuklo. Divné bylo, že to nedělalo v dírách, takže nápravou to nebylo, ale třeba na rovné silnici při mírném zpomalení nebo v zatáčce. Typoval jsem to na hever, tak šel do kufru, ale nepomohlo to. Nakonec jsem šel ještě dál a zjistil, že ten zvuk vydává schránka na vzduchový filtr. Utěsnil jsem ji v držácích gumou, aby se nemohla hýbat a zvuky na 90% přestaly. Teď to slyším opravdu jen výjimečně a to může být ještě způsobeno přívodní trubkou ke vzduchovému filtru, která tam taky není moc pevná a nebo intercoolerem, který v předu taky nějak rachtá. Teď už slyším jenom občasné jemné drnčení při zrychlení, ale na to nemohu přijít . Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. květen 2016 Odesláno 13. květen 2016 Neladis nahodou klavire? s takym uchom by som zmenil profesiu ! :-)))))) Citovat
Lubo§ Odesláno 13. květen 2016 Odesláno 13. květen 2016 To buchanie vzadu nemôze byt uvolnenou rezervou mne takto buchala bola uvolnena asi o 3/4 otacky Citovat
xpetrix Odesláno 13. květen 2016 Odesláno 13. květen 2016 Nemám rád, když mi auto vydává nějaké neznámé zvuky a tak pokud slyším něco nezvyklého, snažím se určit příčinu a opravit to. Sme dvaja Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. květen 2016 Odesláno 13. květen 2016 Ja jsem dotahoval srouby co drží pasky co drží pal nadrz. Tami klepala za jizdydo kastle Citovat
paloSA Odesláno 16. květen 2016 Odesláno 16. květen 2016 Stáva sa mi, že pri väčšej zmene vonkajšej teploty začne ukazovateľ stavu paliva ukazovať viac paliva v nádrži, ako v nej je skutočne. Stretol sa s tým niekto? Citovat
xpetrix Odesláno 30. červen 2016 Odesláno 30. červen 2016 Dnes sa mi za jazdy samo od seba vynulovanlo pocitadlo priemernej spotreby benzinu.Ta volba pod 1.Aktualna samozrejme priebezne ukazuje co ma,2 ostala tiez po starom,iba pod 1 sa to vynulovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.