Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co jsem pochopil s páčky tak automat je tam pořád(u 406 jsem to přepnul s nulové polohy do auto a pak 1......)Vzadu stěrač jede a stříká sám i bez té zpátečky.

Odesláno

Co jsem pochopil s páčky tak automat je tam pořád(u 406 jsem to přepnul s nulové polohy do auto a pak 1......)Vzadu stěrač jede a stříká sám i bez té zpátečky.

To bude asi nějaká blbost. Proč by stěrač sám stíral při zařazení zpátečky? Spíš bych se přiklonil k členu Havlíček.

Odesláno

No vzhledem k tomu, že je to jednou za čas to zatím nehodlám nějak dále zkoumat. Ještě se mi občas stane takový krátkodobý výpadek eletriky - přístrojovka a světla probliknou - kde hledat problém - bude to asi nějakej kontakt???

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Nemám rád, když mi auto vydává nějaké neznámé zvuky a tak pokud slyším něco nezvyklého, snažím se určit příčinu a opravit to. Už od začátku jsem u auta slýchával následující dva podivné zvuky:

1. Při parkování v garáži (couvání) se občas zezadu ozývalo jemné klapání. Dlouho jsem nemohl přijít na to, čím to je, protože to někdy dělalo a někdy ne. Nakonec jsem zjistil, že to dělá pouze pokud je plnější nádrž ( po tankování). Takže buď to dělá nějaký plovák a nebo sama nafta jak v nádrži jak žbluňká.

2. Velmi nepravidelně se mi stávalo při jízdě, že něco vpředu nebo jakoby pod nohama ťuklo. Divné bylo, že to nedělalo v dírách, takže nápravou to nebylo, ale třeba na rovné silnici při mírném zpomalení nebo v zatáčce. Typoval jsem to na hever, tak šel do kufru, ale nepomohlo to. Nakonec jsem šel ještě dál a zjistil, že ten zvuk vydává schránka na vzduchový filtr. Utěsnil jsem ji v držácích gumou, aby se nemohla hýbat a zvuky na 90% přestaly. Teď to slyším opravdu jen výjimečně a to může být ještě způsobeno přívodní trubkou ke vzduchovému filtru, která tam taky není moc pevná a nebo intercoolerem, který v předu taky nějak rachtá.

Teď už slyším jenom občasné jemné drnčení při zrychlení, ale na to nemohu přijít :myslim.

Odesláno

Nemám rád, když mi auto vydává nějaké neznámé zvuky a tak pokud slyším něco nezvyklého, snažím se určit příčinu a opravit to.

Sme dvaja  :D

Odesláno

Stáva sa mi, že pri väčšej zmene vonkajšej teploty začne ukazovateľ stavu paliva ukazovať viac paliva v nádrži, ako v nej je skutočne. Stretol sa s tým niekto?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes sa mi za jazdy samo od seba vynulovanlo pocitadlo priemernej spotreby benzinu.Ta volba pod 1.Aktualna samozrejme priebezne ukazuje co ma,2 ostala tiez po starom,iba pod 1 sa to vynulovalo.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...