Přejít na obsah

jeff+

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    nymburk
  • Stát
    Česká republika

jeff+'s Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Na kolik tu klimu máte v létě nastavenou - 25?? Jinak ve 4O6 jsem ji používal pokud jsem jel dálku, nebo při ucpané Praze a byla bez problémů(cca. 8 let). V novém kočáru ji nepoužívám, páč musim vyměnit její chladič. Jinak průměrná spotřeba 7 litrů, 2 HDi, 88kw.
  2. jeff+

    Klepání přední nápravy

    Jinak máte tip kde to sehnat nejlevnějš??Pro jistotu mi začal rosit ještě ten chladič vzduchu pro turbo.
  3. jeff+

    Klepání přední nápravy

    Určitě pujdu formou vyměnit jen to co je v čudu. Akorát mně zarazila cena dílů. Je teda pravda, že naposled jsem to řešil na 3O9.
  4. jeff+

    Klepání přední nápravy

    Dotaz - kde sehnat repasovanou - novou poloosu - tu dlouhou na p 807 88 kw hdi?Spadla mi manžeta a tak se tam dostal bordel a klape.
  5. jeff+

    Anomálie 807 a spol.

    No vzhledem k tomu, že je to jednou za čas to zatím nehodlám nějak dále zkoumat. Ještě se mi občas stane takový krátkodobý výpadek eletriky - přístrojovka a světla probliknou - kde hledat problém - bude to asi nějakej kontakt???
  6. jeff+

    Anomálie 807 a spol.

    Co jsem pochopil s páčky tak automat je tam pořád(u 406 jsem to přepnul s nulové polohy do auto a pak 1......)Vzadu stěrač jede a stříká sám i bez té zpátečky.
  7. jeff+

    Anomálie 807 a spol.

    Je možný, že si auto samo meje zadní okno??? - občas se mi zapne sám od sebe zadní stěrač i s ostřikem.
  8. Občas se mi takhle povede přiskřípnout(byť drobně) pás - chvilku trvalo než jsem na to přišel, páč skoro vždycky se po skřípnutí dovinul. Dveře jsou v celku citlivé na jakejkoliv drobnější odpor(na druhou stranu lepšejší než mít děti na tři půlky )
  9. jeff+

    Originál příčník - funkce

    Já mám na origo příčníku napsáno 50 kg. Jinak je to fuška je rozšoupnout do správné polohy(asi 20x oběhnout auto páč se to furt příčilo - pomhlo až promazání silikoném v tubě na gumy dveří - oběhnutí jsem snížil na 10x )
  10. Technická - je pod sedadlem řidiče taky takový šuplík jako pod sedadlem spolujezdce?????Jinak nájezd 200tis. pro servisované auto je nic a dalších 500tis. to ujede(ale to už stejně nebudu mít).
  11. Ještě pročísnu - zítra budu pokračovat v objevování kouzel. Jinak dnes na úřadu po 20 min. změna z 8 na 5-8.
  12. No jo, jenže já jsem k tomu dostal dálkové ovládání od Webasta - otázkou je jestli je to vůbec funkční. Topení jako takové je funkční - vyzkoušeno přes PC v diagnostice. Akorát to ovládání jim nějak neštimovalo a ten dálkový ovladač viděli poprvé - asi nějaká belgická verze Jinak musím ještě na úřad, páč počet míst 5-8 v dovozové tech. je prostě pro ně jenom 8 .
  13. No tenhle neznaj. Jinak hledali řídící jednotku k tomu topení a nenašli. Jinak při výměně žárovek v osvětlení ovládání větrání po demontáži středového tunelu jsem našel 50 centů, takže se auto pomalu finančně vrací .
  14. Tak prohlídka u Peugeotu dopadla uspokojivě - nefunkční jedno couvátko(jak se mu zrovana chce) a problém na žhavení - uvidíme v zimě. Ovladač na Webasto jim nic neříkal, takže budem muset přímo ke zdroji. Jinak vše OK.
  15. jeff+

    nezavysle kurenie

    Tak je tam nějaká kotelna - podle měděných trubek, ale je schovaná pod plechovkou s nápisem Webasto. Škoda, že jsem nejde naládovat fotka. Uvidíme zítra co na to kluci od Peugeotu.
×
×
  • Vytvořit...