Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kúpim chladič klimatizáce - C8-2.0 HDi-100kW-RHR

Ventilátor si v ňom vyklepal dieru:roker

Odesláno
Kúpim chladič klimatizáce - C8-2.0 HDi-100kW-RHR

Ventilátor si v ňom vyklepal dieru:roker

UP

• O 4 měsíce později...
Odesláno

viz příloha

Koupil jsem dodatečně kolejnice s nosiči, ale koncový díl mi dedodal a já na něj ztratil telefonní kontakt.¨

Kdyoby někdo věděl o někom nebo se někde někomu válelo...

Dík

post-18284-14109633354818_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Sháněl jsem dvě sedačky do třetí řady. Měl jsem je dohodnuty ve Smrku, ale když jsem tam druhý den přijel tak je prý prodal a měl akorát dvě špinavé ještě v autě za 4000 Kč za jednu.

Potom jsem našel na stránkách auto.bazose prodejce ze Slovenska, který také sedačky do našich aut prodává. Podle mé fotky vybral nejpodobnější sedačky a tento týden mi je poslal kamionem až do mého města takže žádné problémy s dopravou. Obě sedačky stály 220 Eur, jsou krásně vyčištěné, v kolejnicích jezdí lépe než mé původní a barevně jsou opravdu hodně podobné ačkoli jsou v kombinaci broušené kůže a textil. Takže pokud někdo shání sedačky tak doporučuji prodejce \"karol\" ze Slovenska.

http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=bXB5Z2s9ZkZzeHN9eytifGw%3D&telefon=0911603300&jmeno=karol

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nemáte prosím někdo doma z kotouče přední brzdy jistící šroub co ho přidržuje na náboji (označený na obrázku)? Měl by mít rozměry 10x125-20 a potřebuji 2 kusy. Nevím proč, ale při výměně kotoučů ho tam původnímu majiteli v servisu nevrátili a při přezouvání kol se kotouče protáčí :(.

post-7269-14109634311876_thumb.jpg

Odesláno

To není součást balení kotoučů,je to naváděcí kolík při nandávání ráfku,stav se někde na vraku či v servise ,tam to budou mít,nutné to tam není.

Odesláno

Vím, že to není s kotoučema, ale musí se použít ten co tam byl. Nevím jestli je stejný kolík (univerzální svorník podle Peugeotu) i u jiných modelů, protože v okolí žádný vrakáč, kde mají 807 nemám. Za nový chtějí 255Kč za jeden a to se mi zdá na šroubek trochu moc.

Odesláno

A vzadu je máte? Možná je to taky důvod proč tam nejsou u mne, ale nevím jestli není radši lepší kousek hliníkáče upilovat než se po každém sundání kola strefovat do dír v kotouči a na náboji při vzájemném protáčení :o.

Já je vzadu mám a v hliníku je trochu na kraji vytlačená špička zadního kolíku, ale jinak sedí.

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...