Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aktualne ps3 60gb s Fustom firmware 3.55 kmeaw ,hrávam už pomenej hlavne využívam možnost prehrávania mkv full hd;) ale hry napr. Top Spin 3 je supr. alebo Fifa alebo taká vesmírna strielačka neviem jak sa volá,jednoduchá ale namakaná teraz prednedávnom bola aj zadarmo na psn.

Odesláno

PS nemám, ale nedávno jsem uvažoval o pořízení PS1, abych si zahrál stařičkou hru Gran Turismo 2 ... nakonec jsem ji sehnal upravenou, která jde rozjet na PC :)

Odesláno
daji se na ps3 stahovat hry .. ehm ... nelegalne? :D

No už sa dajú ale musíš najprv na konzole ktorá ma ofiicial software 3.55 nahodit custom firmware 3.55,ak je na ps3jke novší oficiálny software tak to flashnut nepojde a ps3 mi príjde lepšie multimedialne vybavená a je aj dizajnovo krajšia do obyvačky,xbox je a furt bude len alternatívou:papa

Odesláno

Nemám, Mafii jsem hrál na noťasu, MotoGP a Rally championship taky. Nic jinýho zatím nepotřebuju a nemám na to čas. Stejně jako na DVD, věž atd. Vystačím si s PC a televizí. Ale třeba jednou až děti budou větší a nebudu mít co na práci kolem baráku...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...