VincentCZE Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Praskla mi hadice u termostatu od chladice.. takze tam ted liju normalni vodu. Utvori se tam nejaky kamen(uz z minulosti tam nejaky urcite je). Jak se da chladic vycistit ? Cim ?-Pocitam s demontazi chladice.. (Peugeot 405 1.9GRD 51kW 69PS) - nekde sem tady videl neco ohledne tohodle, ale hledak nenasel nic. Citovat
mirdaa Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Možná mne tady někdo ukamenuje za \"babskou radu\",ale mne se u několika aut osvědčilo čistit chladící systém octem - jako rychlovarnou konvici:D Vypustit chladič,nalít tam 3 litry octa,zbytek dolít vodou,samozřejmě odvzdušnit.Projet auto,aby se zahřálo a nechat ho přez noc stát (při menším nánosu) nebo s ním třeba 2 dny jezdit,pak za horka vodu vypustit - když jsou usazeniny zvýřeny,počkat až motor zchladne a celý systém ještě propláchnout vodou z hadice....a máš chlazení jak vymydlený. Citovat
VincentCZE Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 mirdaa - jo, ocet mi nekdo radil taky. Ale nevim nevim:) Citovat
P607Olda Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Lej tam destilku. Usazuje se to taky v motoru, v čerpadle, v topení, v termostatu - zaděláš si na pěkné problémy. Hadici oprav co nejdřív. Neprobíralo se to, protože je to evidentně špatně - asi to nikoho nenapadlo, lít tam obyč. vodu. [upravil dne 1.7.2011 10:50 P607Olda] Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Mirdaa - tož kdysi v mládí to takhle čistil kamarád u š120. Přehřívala se mu. A světe div se, od té doby měl klid. Jestli mu pomohl ocet nebo ten proplach, to nevím. Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Tož pokud nechceš kupovat destilku, tak bych tu vodu alespoň řádně převařil. Někdo zase dává vodu dešťovou, ta je nejměkčí, nemá v sobě mineráli které by tvořili vodní kámen. Já jsem ale pro destilku. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Do dešťovky ještě přidej Calgon Prostě destilku a hotovo, proboha vždyť to stojí pár korun. Citovat
EXI.60 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Toho octu bych se bál.Raději jen do samotného vytahnutého chladiče,ale to asi nepomůže. Jde o to že pokud bude těsnění pod hlavou v horším stavu,tak se určitě někde provalí.A to nemluvím o pumpě.Kolikrát u auta co Chladilo vodou a dala se nemrzka to špatně dopadlo.Konkrétně mi odešla pumpa u Fiesty. Měnil jsem taky těsnění u Favorita co jezdil-chladil na vodu ze studně.Rok po výměně tak zežrané těsnění neviděli nikdy ani prodejci autodílů a kroutili hlavou.A to byli přitom starší páni.Takže destilku! Citovat
VincentCZE Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 Destilka mi je jasna, ale je to 21let stare auto. je potreba to proste vycistit. Nejaka alternativa octa ?? Citovat
Guest bostich Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 jedlá soda:D pokud nechceš experimentovat, prodávají se přímo na tohle čističe. Citovat
733thunder Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Ocot? Este cibulu a tlacenku:roll To nie je rychlovarna kanvica Na precistenie okruhu chladenia sa predavaju specialne pripravky a nestoja tak vela [upravil dne 1/7/11 14:25 733thunder] Citovat
Kurt Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 A víš, čím se ten ocet přibarvuje, že jo? Citovat
P607Olda Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Namísto octa používáme na kuchyňské věci kyselinu citronovou (potravina). Nevím, jak do auta. Citovat
koblih69 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Jmenuje se to Radiator Flush, nestojí to moc a rozhodně to systém pročistí. Nicméně pořítej s tím, že jestli je někde nějaké slabé místo tak může po pročištění začít téct. Já bych dal pro jistotu poloviční dávku a pak sledoval jeslti se teplota chová jak má. Pokud se to nebude přehřívat tak bych to dál neřešil, každopádně dej co nejrychleji \"fridex\" protože mimo ochrany proti zamezání má antikorozní účinky. Citovat
VincentCZE Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Dle celkoveho stavu vozidla by to melo vsechno prezit bez jakekoliv ujmy. Auto se mi nezahriva ani takhle. Ale proste nerad vidim, kdyz do toho auta musim dat \"neoriginalni dil - kapalinu\". Mimo toho je mu 21let. Takze take chci aby bylo v te nejlepsi kondici - coz je duvod proc to po tech letech vycistit.. Citovat
VincentCZE Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 Nejake dalsi doporuceni ? Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Předpokládá, že se jedná o Peugeot 405 1.9grd - bilej taxik. Slouží ti k výdělku. Určitě máš v rozpočtu nákladů taky položku \"opravy\". Takže doporučuji zjistit, kolik stojí nová hadice (viz první příspěvek, \"Praskla mi hadice u termostatu od chladice\") , namontovat ji tam a nalít tu správnou nemrznoucí směs. Chladič vyměň až ve chvíli, kdy budeš mít problém s chladičem. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 asi tak nějak,jak píše P607Olda--je to nejlevnější postup:myslim Citovat
VincentCZE Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 O taxik se sice jedna, ale jedna se taky o domaciho mazla;). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.