Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Mate někdo skušenosti s Kunou v autě?? Co na ně platí? Měl jsem tu služební Pandu a ta kun.a vytrhala tlumici deku za motorem, hromada chlupu z deky byla na zemi a na motoru, ve 406 jsem našel kousek chleba za baterkou. Zatim jsem to vystřikal sprejem proti kunám, ale radši bych něco jistýho co ji fakt odradí. Jak fungují elektronický plašiče? Kterej případně vybrat? Dneska jsem ji i viděl [upravil dne 21/6/11 22:54 Radek Hurvajz] Citovat
oni Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 ted jsem koukal u nas v barvach lakach,maj sprey na kuny, nejak je to odpuzuje, je to primo urceny do motoroveho prostoru,jak je to ucinny netusim. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Sprej na kuny je dobrej, prodával jsem to kámošovi a už se potvora nevrátila ... akorát se musí dát bacha na okno, chvilku to lepí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 No to jsem tam nastřikal, ale pišou že je potřeba to opakovat, navic to nechutně lepí, takže při nějaký opravě to bude uplně bomba:( ukecávám mladyho aby mi postavil tohle, daval to sem Ferry v některym ze staršich vlaken http://danyk.wz.cz/der2.html [upravil dne 21/6/11 23:08 Radek Hurvajz] Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 lepit to prestane cca do mesice .... ale je treba to opakovat, jinak je to na nic .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 proboha, proc si davas chleba za baterku, nemas to lepsi mit v kufru v igelitce? :D:D:D:D:D jinak ten sprej je dobrej a staci to ve vetsine pripadu [upravil dne 1/7/2011 09:31 Scratch] Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 U tý baterky ten chleba dostane úplně jinou chut, to dá rozum Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 aby z toho za chvili Hurvajz nemel iontovy chleb Citovat
ceee Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Docela prý taky platí vlasy. Někde u holiče si vzít kus ostříhaných vlasů, dát to do ponožky a umístit někam do motoru. Citovat
BV406 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 ten sprej na kuny pouzivam taky, nevim co v tom je za bordel, ale smrdi tak, ze se me zacne bolet hlava a je mi na bliti ... co teprv chudak kuna Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 Něco takovýho je v tom odkaze výše, součastkx už mam koupený, ted to jen postavit Citovat
Dadadavid Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Taky to budu stavět a asi dneska,ale kvůli hmyzu,nemám rád to bzučení při grilování... Citovat
Brizan Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Nechci ti kazit iluze ale něco podobného co chceš stavět jsem měl taky viz: http://www.deramax.cz/deramax-01-klasik-ultrazvukovy-odpuzovac-plasic/d-70579-c-908/ bohužel to vůbec nefungovalo a kuna v autě stále vyžírala izolaci. Naštěstí se přes zimu odstěhovala a už jsem jí neviděl. Ten sprej jsem nezkoušel, tak porovnat nemůžu.... Citovat
309GT Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Tátovi sežrala půl kabeláže svině.Spray nefungoval,tak jsme dali do pytlíku psí a akočičí chlupy,pověsili do motorového prostoru a od té doby klídek.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 třeba byla ta kuna hluchá:D Vyzkoušime uvidíme:) Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Bude to offtopic, ale taky svojí roli hraje kuna. Před x-lety jsem na vedlejším baráku měli slepice, asi 15 jich bylo a jelikož tam bydlel děda, tak jsme si říkali, nám je bude krmit a za to dostane nějaké to vajíčko. On, že ne, že vajíčka nepotřebuje (vztahy nebyly nejlepší), tak se tam každý den jezdilo (4 km daleko). Ale vajíček bylo málo a vzhledem k cestám se to nevyplácelo. Od myslivce jsme si půjčili past na kunu, ale žádná se nechytla a vajíček pořád málo. No tak jsme jednoho dne dali na kurník zámek a vajíčka najedou byly, děda jich měl plnou lednici Takže na kunu platí visací zámek Citovat
Jirkap Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Dobrá je i lidská moč, ale nevím jestli budeš močit na auto Citovat
Bigbadjohn Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Já měl taky vytrhanou tu tlumicí hmotu nad motorem, na hlavě si udělala hnízdečko a v něm jsem našel dvě pírka každé od jiného ptáčka. Tak jsem od známé kadeřnice vzal hrst vlasů, manželce jsem vzal starý silonky, nacpal to dovnitř, dal jsem to za pojistky v motoru a je to dobrý. Už tam ta kuna není. Táta má elektronický plašítko na hlodavce, prej to taky funguje, ale já bych to nechtěl. Píská to asi v pětivteřinových intervalech a to od normálních vysokých tónů vejš až po to co neslyším. Manželka je mladší, takže to slyší dýl. Je to hodně nepříjemný i mně, takže poslouchat to celej den, když mi auto stojí před barákem bych fakt nechtěl. Kupodivu psi na to nic neříkaj, asi je to netočí. Jestli bys i přesto chtěl to elektronický plašítko tak zjistím co to je, ale tuším, že to kdysi koupil asi v Lidlu. Ve felicii jsem měl skoro půlku chleba pod kapotou. Když mi kámoš opravoval auto tak se ptal jestli se mi to nevešlo do kufru nebo proč to tam mám, ale že abych to měl raději vyhodil, že to je už plesnivý. [upravil dne 22/6/11 15:53 Bigbadjohn] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.