Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mate někdo skušenosti s Kunou v autě?? Co na ně platí? Měl jsem tu služební Pandu a ta kun.a vytrhala tlumici deku za motorem, hromada chlupu z deky byla na zemi a na motoru, ve 406 jsem našel kousek chleba za baterkou. Zatim jsem to vystřikal sprejem proti kunám, ale radši bych něco jistýho co ji fakt odradí. Jak fungují elektronický plašiče? Kterej případně vybrat?

Dneska jsem ji i viděl

[upravil dne 21/6/11 22:54 Radek Hurvajz]

Odesláno

ted jsem koukal u nas v barvach lakach,maj sprey na kuny, nejak je to odpuzuje, je to primo urceny do motoroveho prostoru,jak je to ucinny netusim.

Odesláno

proboha, proc si davas chleba za baterku, nemas to lepsi mit v kufru v igelitce? :D:D:D:D:D:D

jinak ten sprej je dobrej a staci to ve vetsine pripadu :)

[upravil dne 1/7/2011 09:31 Scratch]

Odesláno

Tátovi sežrala půl kabeláže svině.Spray nefungoval,tak jsme dali do pytlíku psí a akočičí chlupy,pověsili do motorového prostoru a od té doby klídek....:papa

Odesláno

Bude to offtopic, ale taky svojí roli hraje kuna.

Před x-lety jsem na vedlejším baráku měli slepice, asi 15 jich bylo a jelikož tam bydlel děda, tak jsme si říkali, nám je bude krmit a za to dostane nějaké to vajíčko. On, že ne, že vajíčka nepotřebuje (vztahy nebyly nejlepší), tak se tam každý den jezdilo (4 km daleko). Ale vajíček bylo málo a vzhledem k cestám se to nevyplácelo. Od myslivce jsme si půjčili past na kunu, ale žádná se nechytla a vajíček pořád málo. :( No tak jsme jednoho dne dali na kurník zámek a vajíčka najedou byly, děda jich měl plnou lednici :D

Takže na kunu platí visací zámek :roker

Odesláno

Já měl taky vytrhanou tu tlumicí hmotu nad motorem, na hlavě si udělala hnízdečko a v něm jsem našel dvě pírka každé od jiného ptáčka. Tak jsem od známé kadeřnice vzal hrst vlasů, manželce jsem vzal starý silonky, nacpal to dovnitř, dal jsem to za pojistky v motoru a je to dobrý. Už tam ta kuna není. Táta má elektronický plašítko na hlodavce, prej to taky funguje, ale já bych to nechtěl. Píská to asi v pětivteřinových intervalech a to od normálních vysokých tónů vejš až po to co neslyším. Manželka je mladší, takže to slyší dýl. Je to hodně nepříjemný i mně, takže poslouchat to celej den, když mi auto stojí před barákem bych fakt nechtěl. Kupodivu psi na to nic neříkaj, asi je to netočí. Jestli bys i přesto chtěl to elektronický plašítko tak zjistím co to je, ale tuším, že to kdysi koupil asi v Lidlu.

Ve felicii jsem měl skoro půlku chleba pod kapotou. Když mi kámoš opravoval auto tak se ptal jestli se mi to nevešlo do kufru nebo proč to tam mám, ale že abych to měl raději vyhodil, že to je už plesnivý.

[upravil dne 22/6/11 15:53 Bigbadjohn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...