Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

otázka asi nebyla správně formulovaná tak se rozepíšu...

Jsem z PA, takže JM autotechnik znám vcelku dobře. Jezdím tam cca 5 let s P405.

Za tu dobu jsem u nich \"něco\" utratil jak za malé tak větší opravy.

Celkový dojem je dobrý a mohu doporučit. A to i přes drobné problemy včetně reklamací. / obecně, v podobných chvílích se pozná kvalita-serioznost firmy dle mého názoru/.

Ale zpátky k alternativě...

P405 vzhledem ke svému stáří a najetým km má vícero běžných mechanických problémů, na které ale není potřeba plně vybavený, autorizovaný servis. Zkrátka hledám dobrou autodílnu např. na výměnu spojky, přetěsnění motoru atd.

díky za rady

Odesláno

Vas rozhovor mi pripomina pisnicku Ivana Mladka Zkratky - Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR, SNB mé DKW si stoplo

na TK. Mé DKW SPZ ABT 25 - 50 musí teďka na GO do ČSAO ... :D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Vas rozhovor mi pripomina pisnicku Ivana Mladka Zkratky - Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR, SNB mé DKW si stoplo

no to sem rád, že je to i zábavný....:D

Odesláno

Tak moc bych nejásal - ono je to zatím totiž pouze zábavný.

No ale k otázce: nevím, tohle záleží na osobních preferencích, co od toho servisu čekáš - chápu, že ne na všechno je nejvýhodnější autorizovaný servis, na druhou stranu - dát přetěsnit motor nějakýmu garážistovi bych se bál. Já mám zkušenosti spíš v okolí CR, takže asi moc neporadím (kdyby přecejen - Martinek, Vlčnov nebo K&K Slatiňany). Ta zkratka je tam kvůli Ferrymu!:D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Trochu se kluků zastanu - PA, HK jsou velice běžně užívané zkratky, méně běžně že užívá pro PA výraz Perníkáři a pro HK (sakra, vypadl mi z hlavy). Jinak se jedná o dvojměstí, které je odpradávna proslulé šílenou rivalitou, já osobně bych ho nazval Hradubice (není to můj výmysl, někde jsem to četl).

Zpátky ke zkratkám - já taky nevypisuju všude praha, ale radějki píšu Pha, v Pze a pod., beru to jako obecně známou normu - no a JM servis, nebude nějakej servis na jižní moravě, ale servis třeba koncesionáře Jendy Melichara v PCích

Odesláno

Přesně tak, Medvěde - díky za zastání!:)

ad HK - co vím, tak se jim říká \"Mechováci\" - proč netuším, z vlastní zkušenosti můžu prohlásit, že mech tam neroste o nic víc, než v Pardubicích! :o

A vysvětlím ještě AutoartP.P. - majitelem firmy je pan Petr Pidima (takže PP je jasný, ne?):D

Odesláno

ja to nemyslel nijak spatne, taky pouzivam zkratky, jen me to nejak zrovna docvaklo s tou pisnickou a pobavilo :D

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Přesně tak, Medvěde - díky za zastání!:)

ad HK - co vím, tak se jim říká \"Mechováci\" - proč netuším, z vlastní zkušenosti můžu prohlásit, že mech tam neroste o nic víc, než v Pardubicích! :o

A vysvětlím ještě AutoartP.P. - majitelem firmy je pan Petr Pidima (takže PP je jasný, ne?):D

Hradečákům se za mých mladých let říkalo \"Otroci\" :D

K AutoartP.P. - mám tam svoji P406 (viz. http://www.peugeot-club.com/topic/6574-servis-uo/) od patka 18.2. - prace tohoto servisu je uvedena v odkazu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...