CelticGirl Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Už \"dlouho\" autu nic nebylo a tak mi nějakej dobrák pomohl opět do servisu.. O víkendu jsem nakupovala v Kauflandu v Benešově a tam mi někdo rozbil zadní světlo a poškrábal lak, zřejmě někdo couval až moc dlouho.... jsem naštvaná, lísteček s číslem samozřejmě nikde, klasika - frajer/ka ujel/a.. Kolik cca stojí to zadní světlo? Ještě jsem to nevyfotila, pro představu jen přiložím vygůglenou fotku doplněnou o místo škrábance a to světlo.. ještě se chci zeptat.. co s tim škrábancem.. jestli to tak nechat, přestříkat...?? Citovat
MilanF1 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Zadní světlo jsem našel na aukru za docela dost http://aukro.cz/svetlo-prave-zadni-peugeot-307-kombi-01-05-i1617817215.html v AK bez slevy 2500 Kč Pokud jde o škrábanec, tak to chce lepší foto, třeba to půjde rozleštit ... nevím, zda to je moc hluboké ... Citovat
pipistrel Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 to neni len ceska klasika ale aj slovenska skus dat foto ako to vyzera. Citovat
Honimír Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Jen mě tak napadlo a nemá ten Kaufland tam někde kameru nebo není tam nějaká kamera např. městské policie co by to mohla snímat, zajít tam a popatat se, třeba bude viník zachycen Citovat
Milan134 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 No neviem aj keby tá kamera bola či niekto bude nejak ochotne po tom pátrat,to svetlo by som sa skor spýtal niekde na vrakáči alebo pozrel nejaké inzeráty ako bazoš alebo čo,sranda že presne takúto príhodu s 307 sw som minule videl na vlastné oči,ešte aj na tú istú stranu,,,,to bude asi tou dlžkou swčka:myslim Citovat
Honimír Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 No však já netvrdím, že se viník 100% najde, ale třeba slečna / paní použije na Kauflanďáckeho ochrankáře ženské zbraně ( milý úsměv ) a pán koukne do kamery tehdy a tehdy a voala, máme ho Náhoda je blbec. Citovat
CelticGirl Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Honimír: ten záznam si můžou vymoct jen policajti, navíc bylo plno a já parkovala na místě, kde o žádné kameře nevím jak hlubokej je škrábanec.. zas tak moc ne.. hodím sem odpoledne tu fotku.. asi to vezmu přes Havarijko (jestli se to může, nemám zkušenost.. nikdy jsem to nepotřebovala, ani si nepamatuju nic u otce, protože ten za celý život neměl jedinej škrábanec, klikař), ovšem to budu muset udělat vše v jednom servise nejlíp, ať nelítám sem a tam..to bude taky oříšek Citovat
CelticGirl Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 No neviem aj keby tá kamera bola či niekto bude nejak ochotne po tom pátrat,to svetlo by som sa skor spýtal niekde na vrakáči alebo pozrel nejaké inzeráty ako bazoš alebo čo,sranda že presne takúto príhodu s 307 sw som minule videl na vlastné oči,ešte aj na tú istú stranu,,,,to bude asi tou dlžkou swčka:myslim Jj, kolegyně taky, má stejné auto, ale ta si to aspoň udělala sama :-). Pravá strana je zakletá Citovat
Lví-ček Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 To znám. Lidi jsou ..... (nevím jak to napsat slušně). Nedávno mi někdo nabral v ulici přední nárazník. Všimnul jsem si toho až další den když jsem doléval náplň do ostřikovačů. Držím palce ať ti to dobře dopadne. http://joshua-mv.rajce.idnes.cz/predni_naraznik/ [upravil dne 23/5/11 09:59 Lví-ček] Citovat
gronholmm Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Honimír: ten záznam si můžou vymoct jen policajti, navíc bylo plno a já parkovala na místě, kde o žádné kameře nevím jak hlubokej je škrábanec.. zas tak moc ne.. hodím sem odpoledne tu fotku.. asi to vezmu přes Havarijko (jestli se to může, nemám zkušenost.. nikdy jsem to nepotřebovala, ani si nepamatuju nic u otce, protože ten za celý život neměl jedinej škrábanec, klikař), ovšem to budu muset udělat vše v jednom servise nejlíp, ať nelítám sem a tam..to bude taky oříšek No s tím havarijkem to asi nebude mít velký efekt - možná si i uškodíš. Určitě tam máš nějakou spoluúčast, a nevím jak u jiných pojišťoven, ale u ČP ti strhnou bonusy, pokud je nezjištěný pachatel - což v tomhle případě je. Citovat
CelticGirl Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 gronholmm: A když řeknu, že jsem si to udělala sama? Jo, na spoluúčast jsem nemyslela ach jo.. Citovat
gronholmm Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Bohužel, strhnou ti ty bonusy stejně - u ČP se strhává 36 měsíců.. Citovat
P607Olda Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Světlo kup na vrakáči a šrám rozlešti. Citovat
pipistrel Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 ja by som bol tiez za to ze ten sram opravit len v ramci moznosti. lebo niekedy je to zbytocne opravovat uplne a nahodou do teba niekto nacuva zasa. ja som moje dvere tiez len prelestil a nechal som to tak. a cez poistku zbytocne. Citovat
Medvěd Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Havarijko se používá pro řešení zásadnějších škod, tohle \"bebí\" vyřeš jak psal Olda - pojišťovna Ti to spočítá tak, že díky pár stovkám plnění přijdeš o tisíce. Citovat
nikol Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 TAk jsem našel na Aukru světlo a stojí mín než v prvním příspěvku. A když počkáš,tak se dá pořídit i za menší cenu.http://auto.aukro.cz/zadni-svetlo-svetla-peugeot-307-sw-r-v-01-05-i1614557456.html Citovat
Andy22 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 A proč ho nekoupit ještě levněji a bez čekání? http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/42438/Prave-zadni-svetlo--PEUGEOT-307--3---r-v-03-01-09-.htm Citovat
MilanF1 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Koukám, že se tu budeme trumfovat Kdo překoná toto? http://auto.aukro.cz/peugeot-307-sw-zadni-svetla-i1631969830.html PS: Celtic, za tu cenu bych to bral ... třeba i jen to jedno světlo Citovat
Andy22 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Tak pokud jsou v cajku, tak cena za obě, druhé mít do zálohy - co kdyby, je myslím v pohodě. Taky mám na jednom uražený okraj, ale není to moc vidět, tak to zatím nebudu řešit. Už mě to auto stálo dost, tak \"mušky\" zatím musí počkat. Hlavně, že masařky jsou už doufám vychytaný Citovat
CelticGirl Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Omlouvám se, doteď jsem se k tomu nedostala, takže jsem přišla o super cenu, moc vám děkuji za ochotu. 2500 světlo, 400 práce. Vrakáč v okolí nic neměl, jen levé. Škoda, že bylo hodně práce, koukám, že jsem mohla pěkně ušetřit Jinak ten šrámek je na tom plastovým kusu, takže to nebude reznout, jen mi to trošku zamaloval, zblízka to samozřejmě jde vidět, ale to je jedno. Teď se mi nelíbí to druhé světlo, protože je hodně \"matné\" oproti tomu novému :-D [upravil dne 31/5/11 09:54 CelticGirl] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.