Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volby 2011 aneb proč kandidovat aneb co obnáší Vedení klubu

Recommended Posts

Odesláno

Stále platí má nabídka výroby klubových předmětů s možností se postarat o vše včetně odesílání CZ i SK.

To bych ale měl asi počkat na nový vedení že?

Odesláno

Kdysi jsme zkoušeli i konferenci s webkamerou, ale ideál si představuju poněkud jinak. Jinak souhlas s Pe.Trem i Vvittym, na ustavující schůzi je přítomnost všech zvolených členů vedení klubu minimálně vhodná, zbytek (po rozdělení funkcí) už jde řešit v rámci elektroniky (štábní stan, maily apod.)

P.S.

Fusione - proč čekat? Kandiduj s touto nabídkou (kompletní starost o E-shop) a uvidíš, zda uspěješ nebo ne (ale netuším, zda jsi řád nebo lump).

[upravil dne 2/5/2011 16:43 Medvěd]

Odesláno

ja bych doplnil že ma predstava o optimalnim slozeni vedeni klubu , je takova

-nekdo kdo ma nejakou moznost k uskladneni par krabic a cas denne reagovat na pozadavky eshopu + auto vetsich rozmeru k vozeni eshopu na srazy

-nekdo se znalosti IT nejlepe tvorbou a spravou webovych stranek a aplikaci a samo s casem ktery klubu venuje.

- nekdo se zásobou kontaktu popr nebojacnosti v oslovovani ad novy parteri klubu a schanení penez

- nekdo kdo se bude alespon obden venovat agende a sprave novych členu a komunikaci se cleny na foru

ten zbytek se uz da spolecnymi silami dobojovat.

Odesláno

Já mám výhodu tu, že klub nemusí nic investovat, tj. předpokládám, že jste museli objednat XY předmětů a skladovat je. Naopak dokážu vyrobit jen to co se objedná, tedy nic není potřeba skladovat. Krom srazů, to by se udělal nějakej \"balíček\" podle počtu přihlášených. Plus např. trika se dají individualizovat, místo pár barev skladem si objednávající může vybrat z 5 střihů, 7 velikostí, 20 barev trika a 20 barev loga, podle svýho gusta.

A to se stejným poštovným CZ i SK, vč. dobírek.

[upravil dne 2/5/2011 22:12 Fusion]

Odesláno

Chlapi - do vedení klubu se běžně člen dostane tak, že podá kandidátku a čeká na výsledek voleb (je potřeba splnit podmínky, které pro kandidaturu vyplývají ze stanov - zejména řádné členství nebo podpora určitého množství řádných členů). Takže stejně jako Fusionovi i Tobě Pato radím - podej kandidátku a vyčkej věcí příštích (je možné, že se do nového vedení po volbách dostanou takoví lidé, kteří po Vámi nabízených dovednostech hrábnou všemi deseti, ale to je takové co by, kdyby .... kandidovat s jasnou představou a nabídkou činnosti klubu prospěšné je přece mnohem zajímavější)

Odesláno

Fusion: zmeny v eshopu budou uz na novem vedeni, nema cenu neco noveho zavadet dva mesice pred koncem.

Fusion & Pata: zkuste kandidovat, s nejakou konkretni predstavou, a uvidite ;-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vvitty: To mě nijak neuspokojilo - ptal jsem se kolik... (tim se myslí číslo, cifra) :D

Pata: sice tě neznám, ale nemám problém v tom tě podpořit ;)

Odesláno

Stifler: zverejnovat cislo nejde, dokud lze podavat kandidatky ;) Navic jsem tim jedno cislo jiz naznacil, kdyz si prectes stanovy. No, treba dorazi aspon tolik kandidatek, aby se ti ctyri clenove nutni dle stanov nasli.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...