Fusion Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Stále platí má nabídka výroby klubových předmětů s možností se postarat o vše včetně odesílání CZ i SK. To bych ale měl asi počkat na nový vedení že? Citovat
Medvěd Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Kdysi jsme zkoušeli i konferenci s webkamerou, ale ideál si představuju poněkud jinak. Jinak souhlas s Pe.Trem i Vvittym, na ustavující schůzi je přítomnost všech zvolených členů vedení klubu minimálně vhodná, zbytek (po rozdělení funkcí) už jde řešit v rámci elektroniky (štábní stan, maily apod.) P.S. Fusione - proč čekat? Kandiduj s touto nabídkou (kompletní starost o E-shop) a uvidíš, zda uspěješ nebo ne (ale netuším, zda jsi řád nebo lump). [upravil dne 2/5/2011 16:43 Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 ja bych doplnil že ma predstava o optimalnim slozeni vedeni klubu , je takova -nekdo kdo ma nejakou moznost k uskladneni par krabic a cas denne reagovat na pozadavky eshopu + auto vetsich rozmeru k vozeni eshopu na srazy -nekdo se znalosti IT nejlepe tvorbou a spravou webovych stranek a aplikaci a samo s casem ktery klubu venuje. - nekdo se zásobou kontaktu popr nebojacnosti v oslovovani ad novy parteri klubu a schanení penez - nekdo kdo se bude alespon obden venovat agende a sprave novych členu a komunikaci se cleny na foru ten zbytek se uz da spolecnymi silami dobojovat. Citovat
Fusion Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Já mám výhodu tu, že klub nemusí nic investovat, tj. předpokládám, že jste museli objednat XY předmětů a skladovat je. Naopak dokážu vyrobit jen to co se objedná, tedy nic není potřeba skladovat. Krom srazů, to by se udělal nějakej \"balíček\" podle počtu přihlášených. Plus např. trika se dají individualizovat, místo pár barev skladem si objednávající může vybrat z 5 střihů, 7 velikostí, 20 barev trika a 20 barev loga, podle svýho gusta. A to se stejným poštovným CZ i SK, vč. dobírek. [upravil dne 2/5/2011 22:12 Fusion] Citovat
Pata Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Pe.Tr: Petře, je-li potřeba někoho na IT, rád bych se toho ujal. Pokud samozřejmě nedostane přednost někdo ze stávajících členů Citovat
Medvěd Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Chlapi - do vedení klubu se běžně člen dostane tak, že podá kandidátku a čeká na výsledek voleb (je potřeba splnit podmínky, které pro kandidaturu vyplývají ze stanov - zejména řádné členství nebo podpora určitého množství řádných členů). Takže stejně jako Fusionovi i Tobě Pato radím - podej kandidátku a vyčkej věcí příštích (je možné, že se do nového vedení po volbách dostanou takoví lidé, kteří po Vámi nabízených dovednostech hrábnou všemi deseti, ale to je takové co by, kdyby .... kandidovat s jasnou představou a nabídkou činnosti klubu prospěšné je přece mnohem zajímavější) Citovat
Vvitty Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Fusion: zmeny v eshopu budou uz na novem vedeni, nema cenu neco noveho zavadet dva mesice pred koncem. Fusion & Pata: zkuste kandidovat, s nejakou konkretni predstavou, a uvidite ;-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 tak spousta řečí a kandidátek málo , tak šup šup konec uzáverky pro poslani kandidátek se blíží!!! Citovat
Pata Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Tak přátelé, moje nabídka platí, ale kandidovat nemůžu - nejsem řádem více jak rok... Citovat
Stifler Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Pe.Tr: Asi nebudeš prozrazovat, kolik kandidátek už dorazilo, viď? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Pata tak požadej členy o podporu, to stači misto řádu Citovat
Pata Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Radek Hurvajz> a kolik jich potřebuju? Tolik lidí tu snad ani neznám Citovat
Vvitty Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Stifler: mene, nez kolik je treba pro to, aby klub mohl dale existovat dle stanov. Citovat
Jirkap Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 To jsem letos zvědav jak to dopadne.. Citovat
Stifler Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Vvitty: To mě nijak neuspokojilo - ptal jsem se kolik... (tim se myslí číslo, cifra) Pata: sice tě neznám, ale nemám problém v tom tě podpořit Citovat
Vvitty Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Stifler: zverejnovat cislo nejde, dokud lze podavat kandidatky Navic jsem tim jedno cislo jiz naznacil, kdyz si prectes stanovy. No, treba dorazi aspon tolik kandidatek, aby se ti ctyri clenove nutni dle stanov nasli. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 kandidátky zde + postup a pravidla hlasování http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=438 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.