Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si takle po ránu jdu pro auto ,odemykám,a koukám co to je?

Nějakej dežo co stál vedle mne trochu víc otevřel dveře,či co,a nechal mi takovýdle razítko,tady to neni moc vidět ale ve skutečnosti to je pěkně silou v laku,byl to asi nějakej tlustoch boco,protože stojim vždycky kousíček dál od druhýho auta

mám nějakou novou pastu,tak to zkusim dostat prič a uvidim:nevim:(

post-10416-14109616450597_thumb.jpg

Odesláno

Dle fota mi přijde, že by to mělo jíž dolů, že to bude jen červený lak na tvém ... asi bych to řešil tempem na staré laky (brusný) :papa

Odesláno

Něco podobnýho jsem zažil ještě se sedanem. Akorát jsem v tom autě seděl. Přišli 2 bloncky k vedle stojícímu 3dvířku a PRÁSK. Vůbec ji to netankovalo, že vedle stojí auto. Ještě se cítila dotčená, když si vyslechla pár ostřejších připomínek. :grr:bacha

Naštěstí to na dveřích nenechalo vážný následky.

Guest Scratch
Odesláno

mam 105 kilo a nasednu do sedanu v pohode jen na prvni otevreni dveri, ale spis to je blba blondyna nebo nejakej clovek, co ma auto jako spotrebak.....

tridvirka jsou obcas problem :D

[upravil dne 3/4/2011 16:07 Scratch]

Odesláno
Dle fota mi přijde, že by to mělo jíž dolů, že to bude jen červený lak na tvém ... asi bych to řešil tempem na staré laky (brusný) :papa

to jako myslíš vážně?tempo?:o ani náhodou

dneska nebyl čas,takže až příště,tak si čas udělám,a budu hned dělat jarní pucování mojeho mazílka,pak dám foto

prej tempem:D nejlepší vtip z celýho tejdna:D

Odesláno
To je holt takovej ten parkovací lišej:(:(

Chytnout ho u toho tak bude měsíc na neschopence;):aut

to asi jo,a já bych se nedoplatil,to víže do mě vjel vztek,když sem to našel:bacha

Odesláno

to mas jeste v pohode, zkusim nejak inteligentne nafotit co mi nechal na pravych dverich jeden idiot s citroenem ... nebyl jsem u toho, to mel jedine stesti ... ty dvere jsou hyn ... :(

[upravil dne 3/4/11 18:32 BV406]

Guest minimaxa
Odesláno
:D šmankote, takovej prdek, vem leštěnku a krouživým pohybem dosáhneš kýženého. Je to jen povrchový, za 10 minut to ani nenajdeš :roker
Odesláno

to jako myslíš vážně?tempo?:o ani náhodou

dneska nebyl čas,takže až příště,tak si čas udělám,a budu hned dělat jarní pucování mojeho mazílka,pak dám foto

prej tempem:D nejlepší vtip z celýho tejdna:D

Proč ne tempem ? Ja se s nim odstranil, a ne jen na mem aute, kopu takovyhle stop, uplne bez problemu, dokonca i na pul roka naovem aute ... Proc by to tempem neslo ?

Odesláno
Lubk0

to je docela hrubý ,brousí to dobře tj,ale nemusim si dřít svoje autí:D

To je podla mna hold kravina :) Me prve auto, punto GT, ktere sem mnel kratce, sem s tym vylestil za 2 mesice kazdej vykend, a nekdy i cez tyden ... Celkovo snad 10 krat ... Vtedy sem mnel prvni karu, a nevedel sem, ze se to nema :D

Auto tu neudelalo absolutne nic ... Mou 306 tku sem s tym uz 2 alebo 3 krat lestil celou, a na laku to poznat vobec nie je ... Dokonca by som povedal, ze mam zachovalejsi lak, ako omnoho novsie auta :)

Zat tak borusne to fakt neni ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...