vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Tak si takle po ránu jdu pro auto ,odemykám,a koukám co to je? Nějakej dežo co stál vedle mne trochu víc otevřel dveře,či co,a nechal mi takovýdle razítko,tady to neni moc vidět ale ve skutečnosti to je pěkně silou v laku,byl to asi nějakej tlustoch boco,protože stojim vždycky kousíček dál od druhýho auta mám nějakou novou pastu,tak to zkusim dostat prič a uvidim:nevim:( Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 no,takový blbouni tady u nás sou Citovat
marko306 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 večný problém debilov, čo nevedia otvárať inteligentne dvere:bacha Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 To je holt takovej ten parkovací lišej:( Chytnout ho u toho tak bude měsíc na neschopence;) Citovat
nikol Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 A ty bys byl rok bez svého mazlíka:D:aut:D Citovat
MilanF1 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Dle fota mi přijde, že by to mělo jíž dolů, že to bude jen červený lak na tvém ... asi bych to řešil tempem na staré laky (brusný) Citovat
Dave_k Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Něco podobnýho jsem zažil ještě se sedanem. Akorát jsem v tom autě seděl. Přišli 2 bloncky k vedle stojícímu 3dvířku a PRÁSK. Vůbec ji to netankovalo, že vedle stojí auto. Ještě se cítila dotčená, když si vyslechla pár ostřejších připomínek. :bacha Naštěstí to na dveřích nenechalo vážný následky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 mam 105 kilo a nasednu do sedanu v pohode jen na prvni otevreni dveri, ale spis to je blba blondyna nebo nejakej clovek, co ma auto jako spotrebak..... tridvirka jsou obcas problem [upravil dne 3/4/2011 16:07 Scratch] Citovat
DERT123 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 preto sa snazim parkovat tak aby vedla mna nik nestal by som ho videl jak mi to odrbe tak Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Dle fota mi přijde, že by to mělo jíž dolů, že to bude jen červený lak na tvém ... asi bych to řešil tempem na staré laky (brusný) to jako myslíš vážně?tempo? ani náhodou dneska nebyl čas,takže až příště,tak si čas udělám,a budu hned dělat jarní pucování mojeho mazílka,pak dám foto prej tempem:D nejlepší vtip z celýho tejdna:D Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 To je holt takovej ten parkovací lišej:( Chytnout ho u toho tak bude měsíc na neschopence;) to asi jo,a já bych se nedoplatil,to víže do mě vjel vztek,když sem to našel:bacha Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 A ty bys byl rok bez svého mazlíka:D:aut:D To se mýlíš, ještě by se rád přiznal, že spadnul ze schodů Citovat
BV406 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 to mas jeste v pohode, zkusim nejak inteligentne nafotit co mi nechal na pravych dverich jeden idiot s citroenem ... nebyl jsem u toho, to mel jedine stesti ... ty dvere jsou hyn ... [upravil dne 3/4/11 18:32 BV406] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 šmankote, takovej prdek, vem leštěnku a krouživým pohybem dosáhneš kýženého. Je to jen povrchový, za 10 minut to ani nenajdeš Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 tovížejo:D na tvojim bych to nenašel ani hned ani za rok,tam by se to stratilo razdva:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Dle fota mi přijde, že by to mělo jíž dolů, že to bude jen červený lak na tvém ... asi bych to řešil tempem na staré laky (brusný) to jako myslíš vážně?tempo? ani náhodou dneska nebyl čas,takže až příště,tak si čas udělám,a budu hned dělat jarní pucování mojeho mazílka,pak dám foto prej tempem:D nejlepší vtip z celýho tejdna:D Proč ne tempem ? Ja se s nim odstranil, a ne jen na mem aute, kopu takovyhle stop, uplne bez problemu, dokonca i na pul roka naovem aute ... Proc by to tempem neslo ? Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Lubk0 to je docela hrubý ,brousí to dobře tj,ale nemusim si dřít svoje autí Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Lubk0 to je docela hrubý ,brousí to dobře tj,ale nemusim si dřít svoje autí To je podla mna hold kravina Me prve auto, punto GT, ktere sem mnel kratce, sem s tym vylestil za 2 mesice kazdej vykend, a nekdy i cez tyden ... Celkovo snad 10 krat ... Vtedy sem mnel prvni karu, a nevedel sem, ze se to nema Auto tu neudelalo absolutne nic ... Mou 306 tku sem s tym uz 2 alebo 3 krat lestil celou, a na laku to poznat vobec nie je ... Dokonca by som povedal, ze mam zachovalejsi lak, ako omnoho novsie auta Zat tak borusne to fakt neni ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.