Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tyjo nahrada stoji za prd to uz mam vyzkoušené, možná špatně hledam na netu zkoušel sem aj fr. Stranky a nikde nic , polak toho dělá mraky ale zrovna 407 nic ale jak říkáš napsat jim mozu zkusit za optani nic . Jen sem chtěl vědět jestli to nahodou uz někdo řešil.

Odesláno

Já měl světla plná prasklinek. Na STK mi řekli, že příště neprojdu.

S kamarádem jsem je lehce přebrousil a on je přejel aladinovou lampou a světla jsou už rok jako nová a výborně svítí.

Ale pozor, všichni Ti budou tvrdit, že to nefunguje a že to nevydrží. 😀

JBM53673.jpg

Odesláno

Leštění a přebroušení sem řešil loni a bylo me řečeno ze lip to už nepude a to ten borec je celkem v poho co to dělal a živí sa tym . Tak uvidim zkusim to rozlepit ty 200 stovky za světlo obětuji but to pude nebo ne 

Odesláno

Jasně nová světla stojí 40 druhoška kolik ?  Obě do 10 nebo 15 jasně je to dost peněz ale když dáš druhošku tak dvě STK to udělá a promiň ale řešit u 20 letého auta budoucnost přesahující dvě STK mi přijde trochu odvážné  tím spíš když většina znalých ví  jak 407 trpí na přední nápravu a že zgenerálkovat jakože opravdu vyměnit všechny čepy je díky kombinaci materiálového složení té PN velmi problematické a i dost nákladné. Takže řešit jestli vydrží světla když je dost vysoké nebezpečí že třeba za 4 roky při druhé STK od teď bude auto nezpůsobilé a náprava toho stavu bude 2x možná 3x cena toho auta v tom momentě je zbytečné. Ano 407 je designově velmi zajímavé auto spousta lidí který ji jezdí si neumí představit že jednou to auto mít nebudou mě osobně se s tím taky jezdí vcelku dobře ale bohužel musím konstatovat že 407 který jsou ve stavu kdy si zaslouží nadstandartní péči a zacházení je jako šafránu, přeci jen musíme počítat že už i ty poslední kousky toho mají hodně za sebou.

Bohužel na tohle si musíme zvyknout u všech modelů xx7  

Odesláno

@Vena garážmistr nepřehlédls, že jde o xenon ? 

Kelly nabízí akorát MM s dodáním za 2 týdny a za krásných 26k za jedno :o:blicismajlik jinde jsem sice ty MM našel za 16 a ještě Klokkerholm za 11, ale u obojího je dovětek, že nejsou ani u dodavatele. 

@bosslibor takže asi ti zbývá procházet inzeráty a hledat takové, které jsou buď lepší než, to co máš teď nebo takové, které se ještě dají zrenovovat....

Odesláno (upraveno)

@PaKr jj jak píšeš xenon v náhradě neni uvidim zkusim sundat jedno plexi z polamanych origo a pokud to nepude tak sem vyhodil 200 kc to sa da . když tak zkusim  pohledat v lepším stavu . Tim bych to asi považoval z moji strany za uzavřené. Pokud to klapne dám vědět.

@Vena garážmistr no jako podvozek mam v perfektnim stavu tichý pevny , auto je hezke udržované nerezle a funguje , jinak bych to vůbec neřešil do nejakeho vraku a 2.2 v benzinu uz moc neni tak si ji podržim . Ne každý ma vrak co nestojí za záchranu 😉

Upraveno uživatelem pavelu96
nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno

@bosslibor jako že jsi koupil jiné světla za dvě stovky? Tak to je zadarmo :roker ještě můžeš sehnat "na pokusy" obyčejné halogeny. Akorát skla na xenonech bývají lakované i zevnitř, takže pokud bys použil sklo z halogenu, tak bys to musel dolakovat.

Mě se dneska podařilo sehnat lak na světla, ale ještě jsem s tím nikdy nedělal, tak pak můžu podat hlášení :)

IMG_20240823_185935.jpg

Odesláno

@VojtouNerCZ já právě přemýšlím, jak se zbavit starého vosku. Po třech letech mám světla žluté jak staré francouzské mlhovky ;) na třídvířku jsem to začal rovnou znovu brousit a to nebyl asi nejlepší nápad...  Každopádně pak to chci vzít tím lakem.

To, že jsou xenony lakované zevnitř jsem dověděl, když jsem dělal ve výrobě světel a když se jeli xenony, tak se brali jiné skla. Tak jsem se zeptal proč ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...