Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak panove mam zase hodne blbej dotaz. dneska jsem se chtel podivat kolik ma mati oleje v Yarisovi vytahnu merku otru a strcim ji tam vytahnu znova proste klasika. ale na jedne strane mam svetlou vrstvu oleje cca do 2 nasobne vysky MAX a na druhe je svetlá uplne malej kousek nad max a presne mezi ryskama konci tmavsi zbarveni oleje na obou stranach.Cim se mam ale ridit? ta merka je tam dost dlouha a jde hodne z boku. olej tam nalil mechos podle autodat

Odesláno

ahoj, ja kdyz vytahnu merku tak z jedny strany je zablita od oleje az pres max.. ale z druhe strany je videt krasne ryska kousek pod MAX.. tak podle toho se ridim ja

Odesláno

A predstav si ze kvuli tomu moje pritelkyne neudelala ridicak.

Ted otazka...........

Jak je mozne ze mas ridicak??:D:D:D

Tezka legrace,ale spravne to je jak pise \"majty\"

Odesláno

Nejlepší je před jízdou, ráno před nastartováním vytáhnout měrku a bez otírání vydíš stav oleje, nic není zablitý je to nadherně jen na konci měrky.

[upravil dne 19/3/11 15:00 Radek Hurvajz]

Odesláno

tak olej merit umím. ale tam je minimalne metr dlouha merka a prije me ze je zablita porad skoro do pulky. predpokladam ze asi tam kde je opravdu ta vetsi vrstva tak tam je hladina. kdyz to vytahnu na na sve 406 tak vidim hned kde to je.

Odesláno

hele ale to neni prdel ja na ty merce proste nepoznam kolik je tam oleje ze to mam vytahnout a otrit vi kazdej chlap to porad zvladam pak ji vytahnu a nikde neni jasna hladina

Odesláno

no vyzkousim jeste zitra rano a uvidim, oni to tam ti japonci strcili pod uhlem tak 40 stupnu proto ta jedna strana bude zablita vic nez druha ja si myslim ze by se mela brat jasne viditelna stopa a ne film coz me teda nikdo nepotvrdil jak jsem si myslel

Odesláno

Ahoj, mám dotaz ohledně množství oleje. Přelil jsem a mám stav asi 7 mm nad max. Vadí to hodně? A čemu? Děkuji...

Odesláno

Vítku, nejlepší by bylo foto :aut Nicméně já měrku ani neotírám, vyndám a vidím - jak jsi psal - tmavší zbarvení mezi ryskama a od toho nahoru mám světlejší povlak - tedy kam až lítá olej za běhu motoru.

Odesláno
Ahoj, mám dotaz ohledně množství oleje. Přelil jsem a mám stav asi 7 mm nad max. Vadí to hodně? A čemu? Děkuji...

vycházel bych z toho, že je na měrce rozpětí ,,min.-max\'\'.,konstruktér asi věděl, proč má být hladina oleje v tomto rozpětí a ne přes max.:myslim

jinak vyšší hladina oleje ve vaně má vliv na tlakové poměry v klikové skříni

Odesláno

Ked som kupil auto pred rokom, tiez som mal olej nad maximom, tak som si ho dal co najskor stiahnut. Aj moc oleja skodi. Pocitaj forum, dozvies sa viac.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Olej jsem nechal odčerpat. Když ho bylo nad rysku, byl popletený displej stavu oleje, ukazoval nedostatek. Teď ukazuje čárku pod max a to sedí :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...