Přejít na obsah

jjer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    96
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Žďár nad Sázavou 5
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jjer's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. jjer

    zadní kotouče s ložiskem

    Moc dík...
  2. jjer

    zadní kotouče s ložiskem

    Díky moc, je to s ložiskem, nebo bez?
  3. jjer

    zadní kotouče s ložiskem

    Ahoj, umíte někdo zjistit, jaký typ kotouče tam mám? VF33C9HYB83721050 Děkuji.
  4. V sobotu jsem byl u Honzy737, za hodinu včetně povídání jsem odjížděl s opravenou a funkční páčkou (přeblikávání blinkrů). Chtěl bych mu tímhle ještě jednou poděkovat a udělat mu trochu reklamu :-)
  5. jjer

    Obtížné startování P 307 SW

    Trochu bych téma startování obnovil. Od pondělí (auto před tím asi hodinu stálo, takže bylo trochu zahřáté), při starování točí asi 3 vteřiny než chytne. Někdy musím 2x. Do té doby startovalo "na brnk". Všimnul jsem si, že po otočení klíčku do 2. polohy dřív něco cvaklo a zavrčelo, teď to nedělá. Kontolku žhavení jsem nikdy neviděl, na diagnostice ale svítila. Baterii mám asi dva roky. Přijde mi to spíš, že tam není v tu chvíli nafta. Nezapíná před startem nějaké podávací čerpadlo? děkuji za rady.
  6. No nevím, možná se ti svítí kontrolka na zrcátku pořád. Mně až po klíčku. takže to není napřímo na napájení stropního světla (tedy na mém autě) Reagoval jsem na názor, že by mělo být zrcátko funkční jen při hlavních světlech.
  7. Je to napájené po zapnutí klíčku, Aspoň já mám na zrcátku vypínač, takže světla svítit nemusí....
  8. jjer

    Ostřikavače nejdou.

    Myslím, že mu nejde spínání motorku z páčky, ne, že by nebyly průchozí hadičky....
  9. jjer

    Dodelani tempomatu do 307

    hardhouse.trip : funguje mi ti už asi 3 roky, minulý týden zazlobil, stačilo ale prošlapat spojku a brzdu a bylo to v pořádku. Asi zalehlý kontakt na některém pedálu
  10. jjer

    Nahle vypadky vykonu 1.6HDI

    Vítej v klubu :-) Mám stejnou 307 3,5 roku, občas zacuká. Nikdy jsme nic nenašli, skoro si myslím, že je problém někde v elektrice (snad nějaký kontakt), vypadá to, jako by se vypnulo zapalování ( zmizí nastavení tempomatu). Předposlední cuknutí bylo někdy na podzim, už jsem se radoval, ale před 14 dny cuklo znovu. Možná je to o teplotě.... Někdy se stalo, že to vypadlo 10x během 20 km...a potom jsem jezdil nějaký tisíc bez problému.... Prostě rozmarná francouzka :-)
  11. Mně tvrdili u první výměny skla v orig. Peugeot, že se musí měnit celý snímač. Tak ho za dost velký peníz vyměnili. Teď mi to dělali ve \"sklo servisu\", bez měnění (není prý vůbec třeba měnit) a funguje v pohode. Záleží asi na tom, jestli ten, co práci dělá, ví, co dělá....Jestli někde snímač upatlají, tak asi fungovat nebude. Ale jde to!
  12. jjer

    "Zkrat" za jizdy?

    Stává se mi to docela běžně, někdy měsíc nic a potom to udělá třeba 3x za den. Zhasne přístrojovka, chcípne motor a do vteřiny se zase rozjede. Na diagnostice žádný záznam a BSI nová. Nezáleží na stylu jízdy ani na teplotě. Nepříjemné je to při rychlém předjíždění, ale už jsem si zvykl...všichni máme nějaké chyby :-)
  13. jjer

    Výměna čelního skla

    Nevím, jestli to jde pod 10. Pozor na sílu skla. Prý se dávají slabší z Polska...a bez reflexní vrstvy. Potom ale asi líp funguje navigace :-)
  14. jjer

    Výměna čelního skla

    Včera jsem měnil čelní sklo, u autosklenáře. Mám oba snímače, s termovrstvou...13 800,- i s prací. Všechno na pojišťovnu, kterou i komplet zařídil.
  15. jjer

    signalizácia tlaku oleja

    Bohužel asi teda nemám 307, ale aspoň tam mám obě kontrolky :-) A rozsvítí se v 2. poloze, po nastartování zhasnou. Řeší se to teď i na jiném fóru... Prostě některé (asi spíš před FL kontrolky mají). A teď babo raď. Nejlíp asi diagnostika a rozsvítit celý panel.
×
×
  • Vytvořit...