Přejít na obsah

Birkov

Uživatel
  • Počet příspěvků

    253
  • Registrace

Vše od uživatele Birkov

  1. díky za tipy, vyzkouším .)
  2. Ahoj, mám problém s ovládácím panelem řidiče.. Problémy jsou následující: panel praděpodobně není napájen (dioda na otočeném přepínači zrcátek nesviti) díky tomu nejdou stahovat okna, a nastavovat zrcátka.. aby toho nebylo málo tak jako konsekvence tohoto problému nefunguje centralni zamykání, nastavení sedaček. Máte nějakou radu v čem hledat problém?
  3. právě že jsem si dříve poradit nechal, ale když se sere pořád.. byl tady uživatel, který měl podobný nekonečný příběh. rozdíl je jen ten, že já nejsem ochotný do toho rvát peníze.. ono je něco jiného, když to má člověk jako koníček a když to má jen jako spotřebku.
  4. chyby jednou to byl příliš vysoký tlak turba a jednou tlak nižší než požadovaný(to časem zmizelo) měnit určitě jdou.. při chipování jednotky se tyhle hodnoty mění..
  5. Auto hlásilo dlouhou dobu jednu chybu a pak jí hlásit přestalo a našlo si jinou.. auto má jezdit. nebaví mě pořád něco řešit. sami se podívejte, tři příspěvky a několik typů řešení..na to nemám čas ani chuť touto cestou vyhazovat peníze. diagnostika nedá stoprocentní radu kde je problém.. pouze že k nějakému problému dochází.. s tímhle autem jsem vzdal řešení problémů jejich odstraněním, protože nemám v plánu dávat do deset let starého křápu jednou tolik co je jeho aktuální tržní hodnota. Je jisté, že přes peugeot planet ty hodnoty nepřenastavím? koupil bych si diag a upravil si to, ale pokud to není realizovatelné..
  6. vzhledem k tomu jak úžasná auta peugoti jsou, to může být turbo nebo čerpadlo.. do tohodle šrotu už nedám ani korunu. stačilo mi když podle diag každý tvrdil jak jsou vstřiky v háji.. nebyli. totéž rozhodně nemám v plánu s čerpadlem (rail) nebo turbem. Víš jistě že neumožňuje? V tom případě by asi nejsnažší řešení byl P206 ten předpokládám má nástroj na takovou úpravu jednotky. koblih69: nepředpokládám, že bys nikdy nevzal cokoli na bolest hlavy, nepil kávu proti únavě, nepoužíval kapky proti kašli.. tak se prosím nevyjadřuj.
  7. Ahoj, dá se přes peugeot planet v pohodě měnit mezní hodnoty různých systémů vyhodnocujících chyby? Konkrétně se mi jedná o příliš vysoký tlak turba a následně nouzák. Jelikož autu na krk nešlapu a do nouzáku topadá při konstantní rychlosti (jedno jaké) tak chci tuto hodnotu upravit. Jen nevím, jestli to diagnostika umožňuje.
  8. Birkov

    Koupě 607čky

    nevím jestli jsem to už psal, ale 607 znova do domu nesmí :-) stokrát radši superba
  9. Birkov

    607 na prodej

    proč je nepojizdná? kvůli DRV ventilu bude jen chcípat ne?
  10. Birkov

    Demontáž vstřikovačů 2.2.HDI

    na 2.2hdi mi šli úplně v pohodě. jenom to povolíš klíčem a vytáhneš. žádná věda
  11. Birkov

    kupa P 607

    nikdy více :-)
  12. mám tu z TP kladno výsledky hodnot na vstřikovačích, mohu poslat.. popravdě dost uvažuji o nahrátí původního softu.. mám ho tady od PP205 (týpek od mělníka) netušíte někdo, jestli za nahrátí původního softu u něj budu opět platit 4tis?
  13. podávací tlak nevím jistě. To podavací čerpadlo co jsem dával mělo vyšší tlak než to staré. Krom toho, tutéž chybu to hlásilo už předtím než jsem ho vyměnil.. Jak jsem psal. Po té co začlo hulit černě to začalo padat do nouzáku.. V poddstatě simultalně se projevila výše popisovaná závada a závada na regulátoru tlaku(drv -ten je vyměněný)
  14. vstřiky tp kladno, čerpadlo v táboru už nevím u koho to.
  15. no, u aut bych řekl, že není tisíc verzí ostatně automechanik řeší problém tím lépe, čím častěji se setkal s identickým nebo velmi podobným problémem.
  16. bohužel ten má najeto cca 60tkm a když jsem ho kontroloval byl ok moje predstava jsou písty nebo neco v motoru.. bohužel to je totálně mimo mě v každém případě mě to už sere
  17. Straki je pro mě zruky 100km zadek už jsem zvedl několikrát. Nebo si vážně myslíš, že se ty věci vyměnili, repasovali atp sami od sebe? Kdepak, to mi vždy někdo poradil a tak jsem to nechal vyměnit..... ale pokus omyli mě už moc neba... proto se ptám tady, jestli někdo neřešil totéž? Snad jsem se vyjádřil dostatečně srozumitelně
  18. foxo: výše zmíněné věci jsou v pořádku..... v motoru je spousta dalších věcí
  19. John_Ice A na co by pak bylo tohle forum když ne k tomu, aby se ostatní podělili o své radosti a strasti s očekáváním názorů ostatních? To, že člověku již bylo 18let, neznamená, že bude svými problémy otravovat ostatní aniž by pečlivě prozkoumal možnosti, mohou být v jeho silách.. Když máš problém, skutečně ho běžíš za někým řešit. Nebo se snažíš pomoci si sám? Internetová fora jsou tu od toho, aby se využívala.
  20. nahoře jsem nepsal pro srandu králíkům co se na tom dělo..... vstřiky jsou repasované, čerpadlo totéž. korekce jsou v pořádku.-
  21. Je to černý dým stejný jako má většina čipnutých aut.. nicméně prvních cca 20tis po chipu to nehulilo.. Jelikož se postupně i změnil zvuk motoru a trochu to připomíná cvrkot jako dělají špatné hydroštely na benzinech tak bych předpokládal spíš mechanickou závadu než čerpadlo atp.. V každém případě už nechci dělat nic metodou \"pokus omyl\" takže by to chtělo někoho, kdo už se stím problémem potýkal.
  22. Tak tedy můj příběh započal před cca dvěmi lety, když auto začalo pod plynem hulit jak liazka. Po čase auto začalo padat do nouzáku když a) jízda konst. rychlostí trvala dále než cca minutu b) auto accelerovalo do rychlostí kolem 170km/h Vyměnil jsem podavací čerpadlo, repasoval vstřiky,čerpadlo, vyměnil DRV ventil, všechny filtry, vyzkoušel věci typu TEC, vyměnil obě autobaterie,vyčistil váhu vzduchu, vyměnil egr ventil. Fap má najeto cca 60tkm. auto 240tkm. chyba na diag že tlak paliva je nižší než požaduje jednotka. Měl někdo podobný problém? V bazarech je spousty 607 hdi s motorem v nouzáku, takže předpokládám, že je to častý problém.. jak ho vyřešit a kde ho hledat aniž by člověk utratil dalších 20tis jen tak pro srandu?
  23. asi odpojit hadicky nejdriv že? nebo neva že někam napumpuju vzduch
  24. Docela drahy repas Ale ani tlak 4 neni dobry.Mas pricpane potruby na zpatecce nebo ventli ve filtru.....ono se to ozve. PS: Asi chce to zmenit nazev vlakna.... Přemek Podlaha dělá 607 :D:D [upravil dne 4/4/11 08:21 straki007] Prosimtě, ten ventil ve filtru se dá nějak vyčistit?
×
×
  • Vytvořit...