Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potřebuji poradit špatně mě zapíná turbo většinou se chytne až od 3tisíc otaček ale nekdy zase jede upně bez problému tak jak má. na diagnostice nic neni vidět a když jsem se dival na turbo jestli se lopatky nezasekávaji nebo nekde nedřou tak vše jde hladce. myslim se že je to mechanická chyba ale netuším kde tak jestli jste neco podobného měli tak mi poradtě dik:myslim

Odesláno

taky mám takový problém anemůžu na to přijít jsem vyměnil váhu vzduchu egr ventil jsem zaslepil a nic tak tenhle týden chci zajet za známým chlápkem v čb a ten že mi to za půl hodiny spraví je to prý píčovina ale nebude mi to říkat! kdyby někdo věděl co s tím napište díky moc.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak chlapi vyřešená závada totálně zhnilá váha vzduchu sálo to vodu pod podběhem a tím shnila ta váha jak jsou tam ty vlákna ve váze tak ty byly uplně pryč ted to jede tak jak má.

Odesláno

a mas filtr vzduchu s filcem nebo prilepenym molitanem ? ten je treba, obyc papirak bez toho molitanu prave nezachyti tu vodu

Odesláno

Mám s molitanem a nevím já tam asi dám nějaký sportovní přímák protože mi příjde že to auto má tah jen do 3000ot a potom je to takový už nic moc.

Odesláno

No a když dáte místo filtru jen síť proti komárům, pojede to vůbec nejlíp :D

To zas je téma... Jo a mimochodem, nedivím se, že turbo nezapíná, turbo totiž není spínač, takže ze své podstaty ani nic zapínat nemůže :P

Odesláno
... na diagnostice nic neni vidět

Zalezi, kdo se tam diva. Pokud auto nejede a turbo netlaci, tak se to na diagnostice videt musi. Prinejmensim ten nizky tlak na turbu...

U toho motoru se ridi turbo \"podtlakem\", ktery diagnostika sama nedokaze zmerit - tudiz ten podtlak musis merit manometrem. Tomu podtlaku bych se venoval jako prvni, mozna pro jistotu bych si na to pujcil spolehlive dobrou vahu vzduchu. Pokud se tomu problemu chces venovat, mrkni se tu na foru napr. na moje prispevky, leccos jsem tu pri podobnych potizich u tohoto motoru radil.

Kaja

Odesláno
... na diagnostice nic neni vidět

Zalezi, kdo se tam diva. Pokud auto nejede a turbo netlaci, tak se to na diagnostice videt musi. Prinejmensim ten nizky tlak na turbu...

U toho motoru se ridi turbo \"podtlakem\", ktery diagnostika sama nedokaze zmerit - tudiz ten podtlak musis merit manometrem. Tomu podtlaku bych se venoval jako prvni, mozna pro jistotu bych si na to pujcil spolehlive dobrou vahu vzduchu. Pokud se tomu problemu chces venovat, mrkni se tu na foru napr. na moje prispevky, leccos jsem tu pri podobnych potizich u tohoto motoru radil.

Kaja

Tím, že není nic vidět je jistě myšleno to, že vidí leda to, že turbo netlačí. Mám stejný problém. Servisák sice mluvil o podtlaku, ale jak to relevantně změřit za jízdy... když to na stojícím nedělá, za jízdy jen někdy... Váha chybu nevyhazuje...
Odesláno

Až na to, že vaše upínání se na podtlak je blbost jak noha. Nějaký podtlak vás na diagnostice vůbec nemusí zajímat. Sledovat je třeba hodnoty důležité pro jízdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...