Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ccc, to je ještě brnkačka:P To nic není :aut

Tomuhle já říkám úprava koupelny: :D

post-2095-14109615848663_thumb.jpg

[upravil dne 4.3.11 21:52 MJSytic]

Odesláno

To já jen, aby z toho Petr neměl těžkou hlavu. Jako, že to je ještě dobrý. Že může být hůř;)

Každopádně, bourání těm našim \"tahačům\" taky šlo, ale jak se začalo stavět, tak :bacha Ale v Nerátkách to určitě proběhne všechno \"cajk\" :super

Odesláno

Taky přidám fotku z mojí rekonstrukce koupelny, která byla (a už zase je) v tom prázdném místě uprostřed fotky :D

jen pro zajímavost focené to je z ložnice v té díře je teď vestavná skříň:)

post-20058-14109615851743_thumb.jpg

Odesláno

Příčka z itongu to docela odizolovava + k tomu narvaná skříň hadrama (alespoň ta manželky půlka) :) a dveře samotné skříně, to si myslim že je dostatečný izolant na to aby nebyl slyšet můj urputný řev (zpěv) :D

Odesláno

hm.....strejc dela obklady a dlazby a ja k nemu chodil na brigadu tak sem trosku neco pochytil.....tak vam muzu dat par rad pokud vam k necemu budou:) Obcas to je zbytecny bourat obklady pokud nedelate vodu-da se lepit obklad na stary obklady....Na to se pouziva specialni penetrace(je takova vinova) ale taky se zmensi koupelna o par cm nebo zvysi podlaha pokud delate dlazbu....Jinac kolem vany nebo vanicky je lepsi dat silikon-nedroli se to....Nejlepsi sparovacky jsou od Mapei ale taky je drazsi,my nejradsi pozivali myslim Kreisler takovej stred..Pokud kupujete obklady tak kupujte o 10% vic kvuli prorezum...Nejlepsi je kupovat lepsi obklady z nejake prodejny s obkladama,kdyz kupujete v OBI nebo vnejakych tehlech supermarketech tak bejvaj popraskany nebo nejsou stejne veliky...Zalezi samozrejme na jaky narazite kus a znacku.....Ja osobne na podlahu bych nadaval bilou sparovacku kvuli prakticnosti ale to uz je kazdyho vec..:) a Jinac prodavaj sadrokarton odolni vuci vode-myslim ze je zeleny

Jinac pokud tu je nekdo z okoli Rychnova nad Kněžnou a dela koupelnu nebo chodbu apod... a nema obkladace tak mi napis SZ poslu cislo....:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...