Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Doufam že na zavěr bude fotka lachtana ve vaně Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 hele velký tlustý lidi jsou hodní ...tak mě neserte!!! :D:D Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 hele velký tlustý lidi jsou hodní ...tak mě neserte!!! :D:D Peto.....já taky nemám co mluvit že? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Jo ja su taky lachtan, vorvaň je Přema:D Tak co Citovat
Šalda Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Ale tolik zvířectva se Pe.trovi do koupelny nevejde:D:D:D Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Ccc, to je ještě brnkačka:P To nic není Tomuhle já říkám úprava koupelny: [upravil dne 4.3.11 21:52 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 To já jen, aby z toho Petr neměl těžkou hlavu. Jako, že to je ještě dobrý. Že může být hůř Každopádně, bourání těm našim \"tahačům\" taky šlo, ale jak se začalo stavět, tak Ale v Nerátkách to určitě proběhne všechno \"cajk\" Citovat
Durko Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 sak ja som mu chcel ukazať tu moju jak ste boli u mna a nejako mi to ušlo holt zraz je zraz Citovat
Brizan Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Taky přidám fotku z mojí rekonstrukce koupelny, která byla (a už zase je) v tom prázdném místě uprostřed fotky jen pro zajímavost focené to je z ložnice v té díře je teď vestavná skříň Citovat
Péťa Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Takže je všechno z koupelny slyšet v ložnici? Tak vestavná skříň asi moc neizoluje. Jak si zpíváš ve sprše??? P Citovat
Brizan Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Příčka z itongu to docela odizolovava + k tomu narvaná skříň hadrama (alespoň ta manželky půlka) a dveře samotné skříně, to si myslim že je dostatečný izolant na to aby nebyl slyšet můj urputný řev (zpěv) Citovat
Pllaša Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 hm.....strejc dela obklady a dlazby a ja k nemu chodil na brigadu tak sem trosku neco pochytil.....tak vam muzu dat par rad pokud vam k necemu budou:) Obcas to je zbytecny bourat obklady pokud nedelate vodu-da se lepit obklad na stary obklady....Na to se pouziva specialni penetrace(je takova vinova) ale taky se zmensi koupelna o par cm nebo zvysi podlaha pokud delate dlazbu....Jinac kolem vany nebo vanicky je lepsi dat silikon-nedroli se to....Nejlepsi sparovacky jsou od Mapei ale taky je drazsi,my nejradsi pozivali myslim Kreisler takovej stred..Pokud kupujete obklady tak kupujte o 10% vic kvuli prorezum...Nejlepsi je kupovat lepsi obklady z nejake prodejny s obkladama,kdyz kupujete v OBI nebo vnejakych tehlech supermarketech tak bejvaj popraskany nebo nejsou stejne veliky...Zalezi samozrejme na jaky narazite kus a znacku.....Ja osobne na podlahu bych nadaval bilou sparovacku kvuli prakticnosti ale to uz je kazdyho vec.. a Jinac prodavaj sadrokarton odolni vuci vode-myslim ze je zeleny Jinac pokud tu je nekdo z okoli Rychnova nad Kněžnou a dela koupelnu nebo chodbu apod... a nema obkladace tak mi napis SZ poslu cislo.... Citovat
jirka307 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 ale u mna sa to už rysujeto si děláš sám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.