Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak do rana nam napadlo 20cm cerstveho snehu. cestou do prace som si vsimol ze drviva vacsina aut mala ometene akurat tak celne a predne bocne skla. mnohym ani nebolo dobre vidiet zadne lampy - smerovky, svetla, brzdove. nevravim o tej halde snehu co vozili na strechach. na toto mate aky nazor? trva to tak 5 min omiest este aj strechu - to je ozaj tak moc casu ? ci lepsie je tym ohrozovat ostatnych okolo - hlavne na krizovatkach a kruhacoch.

a bonbonik - to uz bolo cez obed - dva pluhy tesne za sebou a radlice spustene dolu a odhrnali - mokry asfalt :D som ich celkom nepochopil - asi dostali nakazene alebo co.

Odesláno

Za sneh na streche sú pokuty. Ide v podstate o nezabezpečený náklad. Stalo sa to už aj mne ale s ľadovou škrupinou. Cez deň poľavilo a odlepilo sa od strechy. Pri zabrzdení na križovatke sa to celé zošmyklo na predné sklo. Pustiť stierače znamenalo koledovať si o nové. Nezostávalo len vystúpiť a ručne odpratať. Stať sa to v rýchlosti radšej nemyslím.:mad:

Odesláno

ja som šiel dnes po dialnici a panko v strednom pruhu stovečkou a na strech asi tona snehu:D. vyzeralo to akoby som šiel za snehovou víchricou.

toto vrcholne neznášam,alebo ked niekto oškrábe na prednom skle len malý priezor, ledva na oči, to svedčí o lenivosti vodiča a policajti by zato mali sekať pokuty jedna radosť aspoň by vodiči viac odmetali autá.(možno) :bacha:bacha

ved to nie je také ťažké si omiesť komplet auto a ani to dlho netrvá

[upravil dne 26/1/11 16:32 gedu]

Odesláno

Jednou jsem spěchal a sníh na střeše neometl. Jak se auto zahřálo, povolil a když jsem v cca 60Km/h před levotočivou zatáčkou přibrzdil sjel mi na čelní sklo, které komplet překryl. V tu chvíli jsem nevěděl co dělat dřív, zda stírat, poslepu zatáčet nebo brzdit. Od té doby nikdy více. :bojim

Odesláno

ometám taky celé auto osobní, ale u dodávky na střechu nelezu :ticho já zase viděl před 3 tejdnama: první pluh shrnul a posypal, za ním jedno osobní auto a za ním druhý pluh shrnul to posypané a už nesypal, a za ním naleštěné zrcadlo - potom se nedivím, že se tolik peněz prosolí :D

Odesláno

zalezi kam idem ;)

ak idem len 1km na dom tak to sa mi ometat nechce :)

ak idem na dlhsiu cestu samozrejme komplet....to neplati ak idem z garaze :D

Guest Alpinka
Odesláno

taky ometkávám celé auto (až na kola :) ), je malinké a mám to smetnuté za chvilečku

Odesláno

Z osobneho auta sa to da este zniest, ale maximalne nebezpecne je ked z kamiona zo strechy navesu sa zacnu sypat hrube kryhy ladu. vtedy by som dotyneho prehnal s palicou po krizoch.

Odesláno

Ometám, pokud je toho víc. 0,5cm vrstvička se sfoukne dřív, než vyjedu z parkoviště ;) Když parkuju doma, tak ometám vždy - otevřu vrata od garáže :aut:D

Odesláno

ja naštartujem a potom poometám metličkou celé auto, ale len to čo ide dobre dole, primrznute nie aby som zbytočne neškriabal lak.

okna samozrejme riadne oškriabem všetky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...