Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Propichovat prahy sroubovakem nebudu pac by mne trefil infarkt kdyby to slo propichnout. A nechat autak na tejden nemuzu, potrebuju ho skoro denne. A jak jsem s toho auta mnel radost kdyz jsem ho kupoval (dva majitele, malo najeto, pekna barva), a ted zase se s nim montovat atd,. Ja to vyfotim a dam to sem. A jak jsem pocital tak mne to zrzlo za mesic a pul, to je ale rychlost :D

dva majitele v CR nebo kompletne? to je vzdy moje prvni otazka jestli mas z bazaru a nepochazi z CR tak bazar uvadi vzdy jen co je v ceskem TP za mesic ti auto nezhnije a uz vubec ne tak ze se udela velkej puchyr spis to bylo jen zatrene. a jeste jedna vec velke auto + nafta + malo najete = vzdy podezrele

Odesláno

to je docela síla,pekný doury,taky jsem měl Vectru B,ale měla jen trochu lízlý lemy,tak jsem taky musel kamuflovat.Ale jinak si myslím ,že Peugeoty jsou na tom s korozí líp než Oply.Z vlastní zkušenosti,máme je ve firmě ,žádná garáž,žadná zvláštní péče a koroze nikde ,zatím.Auta jsou zhruba 8 až 3 roky stará,ale měli jsme i 12 partáka a taky dobrý.U oplů většinou zlobí ty lemy,bohužel i u Mazdy6

Odesláno

Opel je táty a pořád s ním jezdí. Dělal jsem to asi před rokem a půl a už to zase pomalu vylejzá :D:aut

Odesláno
Propichovat prahy sroubovakem nebudu pac by mne trefil infarkt kdyby to slo propichnout. A nechat autak na tejden nemuzu, potrebuju ho skoro denne. A jak jsem s toho auta mnel radost kdyz jsem ho kupoval (dva majitele, malo najeto, pekna barva), a ted zase se s nim montovat atd,. Ja to vyfotim a dam to sem. A jak jsem pocital tak mne to zrzlo za mesic a pul, to je ale rychlost :D

dva majitele v CR nebo kompletne? to je vzdy moje prvni otazka jestli mas z bazaru a nepochazi z CR tak bazar uvadi vzdy jen co je v ceskem TP za mesic ti auto nezhnije a uz vubec ne tak ze se udela velkej puchyr spis to bylo jen zatrene. a jeste jedna vec velke auto + nafta + malo najete = vzdy podezrele

dva majitele kompletne. Peugeot byl koupeny v CR. Kupoval jsem ho s inzeratu. Auto v bazaru jsem jeste nikdy nekoupil. Jak kupovat auta vice mene rozumim, nemej obavy. A tady toho peugeota jeste k tomu kontorloval bracha (kseftman s autaky) Ma to puvodni lak!!! Zadny natery atd. Verim ze to shnilo kvule tomu, ze jsem to daval cely od snehy a od soly do garaze v baraku kde se to nevetra. Je to uz druhy auto za sebou co takhle rychle zacalo reznout. Ale v opravdu jsem o tom nevedel. Pritelkine ma opla 98 rok, 5 let parkuje na dvurku zima, leto stejne stoji venku. Nejaky rez, ZADNY. Deda parkuje tez na dvurku Audi A4 96 rok, nejaky rez? ZADNY. A ja mam peugeota 2000 a rezne v garazi!!!

Odesláno

Je to foceny pri hrozne spatnym svetle a hrozne spatnym fotakem... Takze to vypada o neco hur nez v realite. A k tomu jeste ten spodek je totalne spinavej :D

post-25932-14109614874229_thumb.jpg

Odesláno

a k čemu ti to bude,když auto potřebuješ každej den?To jako budeš lítat nad silnicí aby jsi to neměl od soli a nebo budeš chodit pěšky?Potřebuješ to prostě opravit...vybrousit nastříkat(jak z venčí tak zevnitř).

Odesláno

aj ja mám 306 break a mám na pár miestach odlúpený lak, nie však poškodenú zinkovú úpravu plechu a je to tak už od kúpi v roku 2006 a v pohode, nič nehrdzavie. Aj podľa mňa je hlavný problém garáž a hlavne to, že je vykurovaná. Presne ako píšu ostatní, máš tam soľ a sneh a špinu nalepenú z cesty, prídeš do tepla a začne to pôsobiť. Aj kamarátov otec si kúpil čistonovú felíciu v rovnaký čas ako jeho sused. On mal garáž a sused nechával auto vonku. O 3 roky mal on auto hrdzavé, sused v poriadku. Niekedy nie je garáž dobrá. Lepší je prístrešok ak máš rodinný dom. Ak to aj spravíš alebo vymeníš, po pár zimách to budeš mať to isté ak budeš mať auto vo vykurovanej garáži. To by si musel po každej jazde auto pred vložením do garáže omyť a trochu osušiť, ale to nie je možné:(

Odesláno

Prestresek mame ale tam parkuje deda moji pritelkini. Tak se nic neda delat. Bud to necham na jare spravit a nebo se na vykaslu a prodam ho nikomu a koupim neco jineho. Je to skoda, mnelo to dobrou karoserii prave, nebourana jen nejake skrabance od bezneho pouzivani. Ale muzu si za to sam.

Odesláno
Prestresek mame ale tam parkuje deda moji pritelkini. Tak se nic neda delat. Bud to necham na jare spravit a nebo se na vykaslu a prodam ho nikomu a koupim neco jineho. Je to skoda, mnelo to dobrou karoserii prave, nebourana jen nejake skrabance od bezneho pouzivani. Ale muzu si za to sam.

Chybama se clovek uci... Tak budu vededt priste :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...