Driver Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 aka: Slapy byl můj první sraz, ale je divný, že zrovna tebe si z něj nepamatuju Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 ked som hladal cez vyhladavac nejaku opravu tak som narazil na forum.bolo to pred 100 rokmi Nápodobne. Citovat
Medvěd Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 no pokud jsi nebyl na nejakem podzimnim(ty mi zasadne kolidujou a asi na dvou sem nebyla), tak od slapu jsi jiste nikde nebyl, jakozto vzorna ucastnice to vim dost presne Oddie byl určitě na jarním srazu v Mělníku (sice jen na pár hodin a bez auta, ale BYL) [upravil dne 21/1/2011 22:50 Medvěd] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Ja som tiez hladal odpoved na jednu moju poruchu, a teda samozrejme, google ukazal Inak Mašinka tu i nejaky ten rok dozadu prodaval 406 combi v zelenej farbe 3.0 V6 v kozi Citovat
oddie Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 V Mělníku jsem byl přes jednu noc, tam jsem jel s Rebikem dodávkou, druhý den do Prahy na kole, co jsem si tou dodávkou přivez Citovat
Rotorhead Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 No moje story je podobne jako vetsiny z vas... po koupi 406 sem potreboval destovy senzor, a protoze se mi nelibily ceny v aut. servise, tak jsem hledal alternativni zdroj nakupu dilu a pritom jsem narazil i na P-C. Mimo jine nikdo mi tenkrat neodpovedel, co vase soucasne zkusenosti, kupujete v zahranici, kde ? Citovat
vix Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Tak jsem trochu pátral v paměti a historii, a jedním ze zakládajících členů - ten nakonec vyštvaný - byl Robert Virt, měl tu nick \"robert\". Jako mstu pak jeden z tehdejších členů vedení nastavil fórum tak, že se všechny nadávky a sprostá označení automaticky nahrazovala slovem \"robertek\", to si možná někteří z dlouhodobějších členů pamatují, i když pochybuji, že znali důvod. Jo, pamatuju tu dost věcí, o dost víc, než je leckomu milé... \"robertka\" si pamatuji, důvod jsem však neznal. Díky Citovat
Qcko Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Ked sa isla kupovat 306, tak som o nej hladal nejake technicke informacie, hlavne ma zaujimal vykon a spotreba 1.4i, ci to ma zmysel kupovat ... ...vtedy som este nebol priamo na fore, ale na hlavnej stranke sa informacie o modely objavili myslim ako biely text na ciernom pozadi ... neskor som sa regol, ale je to uz riadna doba, vlastne si ani nepamatam kedy, ale 3 roky to uz budu Ha, tak som to nasiel a prvy prispevok som mal 21.3.2008 [upravil dne 22/1/11 22:18 Qcko] Citovat
winco Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ja som toto forum tiež našiel cez google.......som už ani nevim čo haldal ale bolo to tesne potom ako som dostal svoju 206 Citovat
Bohouš Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Už ani nevím jak dlouho sem lezu.......i když v poslední době tomu moc nedám, holt peugeota už nemáme ani jednoho....... Citovat
Stifler Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Já jsem si koncem roku 2006 koupil 36ku XSi. V té době jsem internet ještě neměl. Ale hned, jak jsem měl internet, tak jsem se zajímal o Peugeoty a tak trošku jsem i doufal, že je v ČR nějaký klub a ejhle....vypadl na mě náš klub a od zhruba dubna nebo května 2007 jsem tady mezi vámi. A musim říct, že mi klub už mnohokrát pomohl nebo konkrétní členové osobně a za to jsem moc vděčný. Citovat
aka Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Medved: vzdyt psal o celem srazu, ne o cyklovyletu Driver: mno to vis, tolik novych lidi okolo, to si takove tiche a nesmele osoby preci nemuzes vsimnout Citovat
Fuller Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Netušim, jak dlouho tu jsem registrovaný, asi někdy od srpna 2009, to už je přes 1,5 roku Snad první příspěvek byl, když sem tady prodával svojí nabouranou 309tku. Jinak někteří tu píšou, že jsou zde podobnou dobu nebo ještě kratší a přitom mají i přes 1000 příspěvků, spaměři.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.