Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ako ste sa dozvedeli o Peugeot clube, aneb história P-C

Recommended Posts

Odesláno
no pokud jsi nebyl na nejakem podzimnim(ty mi zasadne kolidujou a asi na dvou sem nebyla), tak od slapu jsi jiste nikde nebyl, jakozto vzorna ucastnice to vim dost presne :)

Oddie byl určitě na jarním srazu v Mělníku (sice jen na pár hodin a bez auta, ale BYL)

[upravil dne 21/1/2011 22:50 Medvěd]

Odesláno

Ja som tiez hladal odpoved na jednu moju poruchu, a teda samozrejme, google ukazal :D

Inak Mašinka tu i nejaky ten rok dozadu prodaval 406 combi v zelenej farbe 3.0 V6 v kozi :)

Odesláno

No moje story je podobne jako vetsiny z vas...

:D

po koupi 406 sem potreboval destovy senzor, a protoze se mi nelibily ceny v aut. servise, tak jsem hledal alternativni zdroj nakupu dilu a pritom jsem narazil i na P-C.

Mimo jine nikdo mi tenkrat neodpovedel, co vase soucasne zkusenosti, kupujete v zahranici, kde ?

Odesláno
Tak jsem trochu pátral v paměti a historii, a jedním ze zakládajících členů - ten nakonec vyštvaný - byl Robert Virt, měl tu nick \"robert\". Jako mstu pak jeden z tehdejších členů vedení nastavil fórum tak, že se všechny nadávky a sprostá označení automaticky nahrazovala slovem \"robertek\", to si možná někteří z dlouhodobějších členů pamatují, i když pochybuji, že znali důvod. Jo, pamatuju tu dost věcí, o dost víc, než je leckomu milé...

\"robertka\" si pamatuji, důvod jsem však neznal.

Díky ;)

Odesláno

Ked sa isla kupovat 306, tak som o nej hladal nejake technicke informacie, hlavne ma zaujimal vykon a spotreba 1.4i, ci to ma zmysel kupovat :D ...

...vtedy som este nebol priamo na fore, ale na hlavnej stranke sa informacie o modely objavili myslim ako biely text na ciernom pozadi :) ... neskor som sa regol, ale je to uz riadna doba, vlastne si ani nepamatam kedy, ale 3 roky to uz budu :)

Ha, tak som to nasiel a prvy prispevok som mal 21.3.2008 :D

[upravil dne 22/1/11 22:18 Qcko]

Odesláno

Já jsem si koncem roku 2006 koupil 36ku XSi. V té době jsem internet ještě neměl. Ale hned, jak jsem měl internet, tak jsem se zajímal o Peugeoty a tak trošku jsem i doufal, že je v ČR nějaký klub a ejhle....vypadl na mě náš klub a od zhruba dubna nebo května 2007 jsem tady mezi vámi. :) A musim říct, že mi klub už mnohokrát pomohl nebo konkrétní členové osobně a za to jsem moc vděčný. :super

Odesláno

Medved: vzdyt psal o celem srazu, ne o cyklovyletu ;)

Driver: mno to vis, tolik novych lidi okolo, to si takove tiche a nesmele osoby preci nemuzes vsimnout ;)

Odesláno

Netušim, jak dlouho tu jsem registrovaný, asi někdy od srpna 2009, to už je přes 1,5 roku :o Snad první příspěvek byl, když sem tady prodával svojí nabouranou 309tku.

Jinak někteří tu píšou, že jsou zde podobnou dobu nebo ještě kratší a přitom mají i přes 1000 příspěvků, spaměři....:blablabla:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...