Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Díky takovým příspěvkům, vychvalování pana Straky do nebe, jsem ho také oslovil a za mě, je velice nespolehlivý.

Musim.

Hlavne ze tady mam pro tebe turbo ktere jsi si objednal....:D

Ale uz ma za chvili sveho majitele.

ty jsi mel dorazit ctvrtek dne 27 cervna na 8 hodinu.

Bohuzel jsi se nedostavil.

Za toto ja nemuzu......:ticho

A ze je ma \"nespolehlivost\"v tom ze jsi nedal vedet ze neprijdes a turbo nechces tak se omlouvam.

No, ono, jak jsem se měl omluvit, když si nezvedal telefon a na SMS nereagoval? Od toho 27 června až teď.
Odesláno

To by tady bylo same dohadovani.

Hrabal jsem se doted v obou telefonech a od 27 zadny hovor ani sms od tebe nemam.

Kdyz chces tak mi zitra zavolej a dohodneme termin.

At se tady zas nepise xxx stranek.

Diky.

Odesláno

¨Ne nejde moc o turbo.

Vzdyt mi tady pak zustalo turbo ktere jsi si objednal.:D

Ano vim jak to dopadlo ze se rozsvecuje MIL.

Proto jsi mel prece taky prijet.

Takze kdyz chces - potrebujes jiny termin tak cinkni.

• O 4 týdny později...
Odesláno

NOO, v prvom rade chcem podakovat a pochvalit strakiho za pomoc a usetrene kopu eur, aj moj druhy problem s autom je vyrieseny a dokonca sa to podarilo aj na dialku! Ani si nechcem predstavit, ze tu kde som mi chceli rozoberat veci, ktore s tym nemali nic spolocne :D

Ja som pockal a straki poradil, kto caka ten sa docka. Som si dobre vedomi toho ze vsetko nejde len tak, ze napisem a hned mam hotove.

Takze ja osobne este raz Dakujem a v pripade dalsieho problemu (snad tak skoro uz nebude :D) velmi rad kontaktujem strakiho a dam si poradit :papa:papa:papa:papa

[upravil dne 22/9/13 21:49 od Dark69]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no tak chcem aj ja napísat jeden koment doktorovi straki007

minulú sobotu k nám pricestoval do Brezna vo večerných hodinách... mali sme taký menší zrazík keďže ho tu čakalo hneď 6 áut.

každé auto porobil podľa priania majiteľov a ako bolo vidno každý bol nadmieru spokojný s výkladom ku práci ktorú prevádzal.. ja som strakiho stretol už druhý krát takže som vedel čo vie a vedel som že nesklame. poďakovanie píšem iba ja nakoľko ostatní niesu na tomto fóre registrovaní ale ich ohlasy sú po týždni len pozitívne a všetci veľmi pekne ďakujú a hlavne za úpravy aj opravy ktoré si urobil na mieste čo sme ani nečakali.. takže ešte raz patrí veľká vďaka partí tomuto členovi :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Musím se také přidat s díky Strakimu za super práci a cenu v brzkých ranních sobotních hodinách na mé třistasedmě sw...

Díky a měj se.....

:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

[upravil dne 17/11/13 17:36 od celda1970]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Takže díky dneska Strakimu za FAP off, EGR off, dobrej pokec, dobrých plno rad a jako bonus - tempomat ON :D :D :D:potlesk Z toho jsem měl asi radost největší, jsem nevěděl že i do koloběžky 206 tempomat jde, nikdy jsem žádnou s tempomatem neviděl :mad::D

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak som sa rozšíril rady tých čo si nechali pridať nejaké tie koníky navyše a vypli EGR.FAP som zatial odmietol.Autíčko šlape v pohode,plynový pedál reaguje na dotyk ďaleko lepšie ako pred tým ,neviem ,môže to byť aj tým vypnutým EGR, ale auto je ďaleko živšie.Poníky som pred chipom nepočítal a tak neviem povedať o aký počet sa rozšírili. Skrátka ,zatial žiadny problém,čiže spokojnosť a tak by som sa rád poďakoval Strakimu za prácu.Peťo ,ďakujem a mám na teba ešte jednu otázku.Zabudol som názov toho prípravku čo si mi doporučil na vykúpanie FAP-ka.Tak ak by si bol ochotný ešte raz. :mad:  Ďakujem  :papa

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Přidávám se ke skupině lidí, kterým Straki007 výrazně zlepšil den, život a autíčko :) Po vyndání upravach Řj a vyndání fapu se auto chovalo podivně a hledali jsme závadi. Straki007 ochotně nabídl pomoc a tak sme se dneska sešli. Proběhla diagnostika, drobnější upravy podtlakových hadiček v motoru a poté kontrola software. Zjistil, že předchozí chipování které provedl John zde z Peugeot clubu je celkem prasárna, vysvětlil mi co je tam špatně a proč auto dělá co dělá. Udělal v řídící jednotce jarní uklid a světe div se, problémy jsou fuč a auto je jako nové :-O Problém byl hlavně se spotřebou, ta po zásahu Strakiho klesa o více než litr přesně na tu úroveň jakou jsou chtěl a jakou bych čekal, tudíž s lehkou nohou kolem 6,5l, což je na 2.2 cca 118kw paradni udaj ! :) Jsem maximálně spokojen jak s přístupem tak s odborností a s pomoci mému mazlíkovi. Ušetřil mi nervy a rozhodně i peníze, pánové v servise už si brousili zuby na repas vstřiků a tubra...já jim dám :bacha

Odesláno

Moje zkušenosti jsou dvě. Zhruba v roce 2012 jsem nechával dělat Strakiho soft na mým bývalým HDI Coupe a vše bylo OK, po cca půl roce používání auta jsem ho prodal a dál osud auta už neznám.

Ale v květnu 2014 jsem u Strakiho nechal na mojí 206 1.6 HDI vyndat bez zničení (snažím se vyhýbat nevratným zásahům) můj FAP po 124 tis km a dal tam vytlučený koupený od HUGA BOSSe. Následně mi Straki provedl softwarovou úpravu FAP a EGR off, bez chipu. Auto bez problému jezdilo až do loňskýho prosince, kdy vyskočila známá hláška Antipollution Fault. DIAG ukázala závadu - čerpadlo aditivace nafty. Navíc diag psala: FAP system aditivace - počítač neodpověděl...

Napsal jsem Strakimu a obratem odpověděl, že chyba je v komunikaci počítače aditivace a BSI. Že mám vyměnit jednotku aditivace, nebo si vyhrát s programováním BSI. Že odpojením baterky se chyba vymaže, ale může se zas objevit.

Tak jsem nechal závadu na DIAG smazat, po pár dnech se vše opakovalo a tak to bylo pořád dokola, vymazala se a závada se zase objevila. Každý 3 dny odpojovat baterku nebo na DIAG mazat závadu mi jako řešení moc nepřišlo.

Ke Strakimu to mám zhruba 400 km, takže nějaká reklamace moc smysl neměla, takže jsem zkousl že prachy za soft jsou vyhozený z okna  :grr  a musím to nechat udělat někoho znovu. Napsal jsem Strakimu, at mi pošle zálohu mýho softu a následovaly 3 týdny psaní SZ, volání na mobil, upomínání, Strakiho vymlouvání (že je ve Švýcarsku, že nemá připojení na net pořád po ruce, hlavně že v té samé době měl kvanta příspěvků na foru) že mi origo mapa stejně nepomůže atd... Jako by se bál mi dát původní zálohu  :roll  Moje neodbytnost nakonec slavila úspěch a soubor o velikosti 54 kB mi Straki nakonec poslal.

Novej soft mi udělal John a auto od té doby šlape jak Švýcarský hodinky. Abych byl objektivní, Johnův soft mám v autě mnohem kratší dobu než Strakiho, takže nejsem schopnej porovnat stejně dlouhou dobu provozu auta, ale klidně můžu napsat za půl roku, jestli je i nadále vše OK.

Tohle mě poučilo, že už nikdy nebudu nechávat dělat někoho z druhé strany republiky jakýkoli úpravy, právě pro případ nějakých problémů nebo reklamace, protože už jen ta vzdálenost člověka vlastně od reklamace odradí. A že to byla celkem drahá zkušenost... :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...